Licurici de ianuarie-februarie 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leditia Fii-miu e catalogat de toata lumea ca o fetita ff frumoasa. |
eu sunt anti-fotbal
ingrid70 spune:
| citat din mesajul lui cristi_2003 fetelor, oare am procedat corect/ieri a fost ziua lui cristi si na, ne-am chemat prietenii acasa. unul dintre ei are o prietena bolnava de tbc, de 3 luni. e si prietena noastra - adica ne stim de mult, lucram impreuna, ieseam des impreuna. noi l-am invitat pe el si au venit impreuna. in mom ala am chemat-o pe mama lui cristi sa stea cu carol si am scos pe toata lumea jos la terasa - oricum comandasem pizza de acolo. si ea a zis ca ceva asa de penibil nu a mai patit - si ca nu mai e in perioada contagioasa.da voi ati fi stat cu ea in aceeasi casa cu bebe?nu am nimic cu ea personal, e super fata, imi place de ea, doar ca am vrut sa nu aiba contact cu carol.am fost nepoliticoasa si exgerata? Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008) http://b1.lilypie.com/hQRfp2.pnghttp://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/ |
lisa79 spune:
poze noi cu Anusca pe mail![]()
Vazut poze cu Alexutzu de Micola...
ce de par avem si ce mare si frumos e

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Naty spune:
Hello!
Sper ca sunteti bine cu toatele si la fel si puii!
Am revenit si eu acum o saptamana din concediu dar am super mult de lucru si nu am mai apucat sa intru aici.
La mare a fost foarte, foarte misto, ne-am simtit cu totii excelent, mai ales Ioana care s-a declarat fan Bulgaria.
Serios, pentru cine intentioneaza sa mearga la un all inclusive OK fara sa zboare (se fac 6 ore cu masina) recomand cu caldura locatia.
Imediat ce ne-am intors Ioana plecat cu ai mei la Targu Jiu, unde au o casa de vacanta si mooor de dorul ei.
Noua ni se pare traiul cu un copil un fel de concediu, e incredibil de usor! De abia dupa ce-l faci pe al doilea iti dai seama ce usor e cu unul.
Nadia are la 7 luni ... 6,500 gr. Aviz celor care cred ca ai lor bebei sunt cei mai mici ![]()
Nu se omoara cu mancatul, deocamdata nu papa decat lapte + mar cu piersica la masa de la 10 (care ii place
) si de ieri am inceput si supica la masa de pranz. Ieri a mancat-o dar azi imi zice bona ca nu a vrut. O mai incerc vreo 2 zile si daca nu merge incercam altceva.
Se rotogoleste incontinuu, vrea sa prinda orice cu manutele, da sa se ridice, bolboroseste mult da-da-da, be-be-be, dai - dai -dai, se enervaza daca nu-i dam atentie si ne cearta.
In fundulet tot nu sta bine nesprijinita dar nu ma ingrijorez, va sta precis!
ledi
m-am interesat - nu se trece!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
ingrid70 spune:
| citat din mesajul lui IRINA.C Of e atreia oara cand ma apuc de mesajSunt plangacicoasa..Andrei e un copil mofturos,asta e cu asta defilez.Ma suna pe Rds colega mea cu care mai vb eu , cea pe care am vizitat-o sambata ..gravi in 38 s sa mi tina socoteala.Ca a vbit ea si cu o alta colega a noastra care are un baietel L de 8 luni ca...eu gresesc, ca ce e bulibaseala asta , cum adik dc Andrei nu a terminat fructele la ora 11 sa i dau din ele si la ora 2 dc a refuzat piurelul.si cum ii mai dau san si in timpul zilei????ca nu vrea sa pape sa l las sa urle , sa stea nemancat.Si cum de nu adoarme pn la 12 noaptea..ce e asta???copilu sa aiba program ..de masa , de somn.Si cum adik adoarme in leganel ziua...dhhh singur ca e mare..Si cum adik stau pe forum?Ca numai frustratii si antisocialii stau pe forum..o zi cu debut minunat! |
flowerbee spune:
Mai fetelor, eu taceam malc pentru ca aveam impresia ca la voi totul merge ca pe roate cu diversificarea, ca bebeii papa cat le dati, cand le dati etc. Imi era jena sa ma tot plang ca bebe a mea nu papa sau e mofturoasa. Ei bine, vad ca nu sunt singura
. Alexia papa putin, in jur de 50-60 g per masa de branzica si fructe si 150-200 ml de supa de legume cu carnita (din biberon). Laptic papa cat vrea, dupa mesele diversificate si dimineata si seara. Eu zic ca daca bebe creste, e bine. Am incercat sa o oblig, sa ii fac program, meniu si alte chestii (ca sa ies din "bulibaseala"), dar nu merge. Cand o vrea ea, va papa mai mult, pana atunci, sanatoasa si vioaie sa fie!
Cristi, ai reactionat normal
! Nu-ti face procese de constiinta! Orice mama normala ar fi facut la fel.
Cami, noi venim la mare in weekend-ul acesta sau cel viitor daca nu gasim camera acum. Poate ne vedem
.
Raluca, si eu tot pe acelasi principiu merg: bebe trebuie alintat, iubit, dragalit ca de aceea e copil. Iubirea asta e bogatie pe viata.
Nu stiu ce vroiam sa va mai zic, neuronul e obosit.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Aalina spune:
Vazut poze: bb de Raluca dulcic foc, mi-a placut cum ii statea cu palariuta; Ana este scumpa foc ca de obicei si are niste ochi...; iar bb de Micola e un adevarat iubitor de animale. 

Fetelor eu care sunt deja la al doilea pot sa zic clar ca nu li se potriveste acelasi tipar tuturor copiilor. Dori a fost mereu cu program el si acum doarme la pranz doua ore, insa mancarea i-am dat-o mult timp la biberon si pasata pana tarziu. La Fabian abia acum ma stradui sa ma mai adun si macar orientativ sa am un program dar copilul nu are ore fixe nici de somn nici de masa. In schimb spre deosebire de frate'su mananca orice in orice pozitie.
Dorian se juca singurel la el in camera, Fabi trebuie sa vada mereu pe cineva in preajma.
Dar amandoi sunt copii mei minunati fiecare cu propria fire.
Asa ca nu va mai consumati de ce spun altii, ori nu sunt inca parinti, ori au avut un copil caruia i s-a potrivit tiparul. 
Eu sunt necajita ca de mai demult mi se tot pare ca are asta ceva bubite pe fata si gat si ieri i s-au intins si pe umeri si spate 

Si nu ma prind daca o fi de la caldura sau de la altceva. De azi ii fac iar baie cu tarate.
Mai aveti alte idei????
Selene_Bunny spune:
IRINA, scaunel de masa de la Baby Care, dar e 2-in-1, adica se face scaunel de masa pentru bebelus, de-ala inalt, cu curea de siguranta, dar si masuta si scaunel mici, pentru copilasi mai mari, de 3-4-5 ani.
N-am apucat sa o montez si sa pun poze, pentru ca azi am facut o criza de nervi strasnica, din cauza bunicii mele. De dimineata smotruiesc prin casa, sters praful, aspirat, spalat parchetul, spalat haine, spalat vase, in timpul asta, si hranit si jucat cu copilul, care n-a dormit decat o ora, de la 11 la 12, si acum, la 6 ce a picat lata. Sunt lac de apa, inca n-am ajuns la dus, ma doare spatele, sunt obosita...
Am lasat-o pe Daria in carucior, la bunica in camera, si am rugat-o pe bunica sa nu scuture lemnele cu care este inchis patul ei, ca sunt prea obosita si nemancata ca sa mai suport si asa ceva. Si ea... a inceput... din jumatate in jumatate de ora... zdrang, zdrang, zdrang, lemnele, nu ma auzi, striga dupa mine, vreau sa ma dau jos din pat, sa strang jucariile Dariei... Io strangeam hainele de pe sarme, bagam altele la spalat... Buna, iar scutura lemnele, iar striga... N-am mai putut, am explodat de nervi, am urlat ca o apucata, ce-a fost la gura mea, numai injuraturi...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
alinuk spune:
uau Selene ... nu cred ca mai e cazul sa spun ca stii deja, teoria nu'i asa de grea precum e de aplicat... nervii tai se trasnmit si copilului...
(nu am inteles cum se scutura lemnele)
ideea e ca eu prefer sa le las de trebi care-mi dau stari de nervozitate (desi sunt unele lucruri pe care le fac cu placere)...in favoarea unei plimbari sau a unei activitati relaxante
..care-i problema daca pe mobila e praf??
atata timp cat piticii au de mancare si buna dispozitie din partea mamei...nu'i bai!
stiti vorba aia ....decat sticla de curantenie intr-o casa far'de 'caldura' ...mai bine un 'te iubesc' scris cu degetul pe dulapul prafuit
asa ca relax ..Dariutza are nevoie de o mamica zambitoare
Irina...ti-am zis ca ai prea mult bun simt pentru secolul asta??? adica iti indruga teorii domnisoara de prietena ta (cum i-am indrugat io mai sus Selenei...dar cel putin eu am facut-o cu dragalashenie...) si tu le inghitzi asaaa???? I-as fi zis ca ...nu-i doresc sa aiba un copil dificil care sa-i demonteze teoriile si sa-i arate cam cum e cu teoria sine pracsis es cum rota sine axis
Naty sa va fie de bine concediul!
da-mi si mie pls pe PM coordonatele locatiei despre care vorbesti si eventual un link catre agentia de unde ati luat bilete
Aalina celmai probabil sunt de la trasnpiratie bubuitele (mici, punctiforme si rosiatice)
Poti incerca Avene / spray si crema
in rest despre noi, toate bune...am indurat cam mult caldurica zilele astea in Bucuresti, ne pregatim sa o tulim la munte din nou pt vreo doua saptamani si apoi pe la inceputul lui septembrie (caci pana atunci toate weekendurile sunt ocupate cu nunti/botezuri) mergem si noi la maaaareeeeeee
pup fete cucuiete
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
lisa79 spune:
azi am auzit toata ziua ba-ba-bau-ba-ba
Irina, a reaparut ragusala,poate de la aerul de ieri.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!