Licurici de ianuarie-februarie 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 16
bebelusi spune:
Fetelor eu nu mai am timp de nimic
, am avut musafiri multi in acelasi moment....mi-au venit finii din Italia pe care o sa ii nasim peste 2 saptamani.\ Au fost super draguti...au venit cu cadouri si cu un buchet mare de flori pentru NASA 
.
Colac peste pupaza eu ma ocup si de intalnirea de 10 ani pentru ca ai mei colegi nu binevoiesc sa faca asta nici unul....parca am fi copii de clasa I ...nici unu nu vrea sa se implice.....lasa ca face Patricia care are si copil....
si mai si naseste .....

.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
Helau,
Vai ce bucurie, bravo Michelle iti tinem pumnii sa fie bine...eu nu eram pe forum la vremea aceea insa am citit din urma si ma bucur nespus ca esti o mamica fericita...
Alinuk ce frumos ca aveti unde fugi la munte...mult mai bine acolo decat in caldurile astea de aici...
Porumbita mersi de pont...am sa incerc si asa sa vedem...
Naty bine i venit din vacanta...asteptam pozici...
Bebelusi ce face Bladutz?
Noi am fost la control pt putza lui Razvi...nu e fimoza...insa tre' sa mai lucram la ea si sa dam mereu la decalotare cu o crema, derma...nu'stiu ce...azi a facut dna doctor de maine trece mami la aparat...
Azi mi-a varsat, da' a varsat nu gluma...cel mai probabil de la o regurgitare... ca ii place tare lapticul cu cereale si seara a ajuns sa baloteze 230ml ... nici in visele mele cele mai salbatice nu visam asa...da' se pare ca numai seara si numai in afara se intampla minuni d'astea...
Si acus a trebuit sa spal husele de la carut care aveau numai lapte pe ele ...
Ma bag si eu la somnic...maine iar e zi de scarbici...
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni#
http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0
cami_antonia spune:
bee sa-mi spui cand veniti la mare si in ce statiune
astept un pm de la tineeeeeeeeeeee
as vrea sa ne vedemmmmmm
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Porumbita spune:
ledi tr sa vb cu un kinetoterapeut; iti va arata ce e sa faci sa il ajuti pe bb ; asa facea si robert dar acum sta binisor in fund, nu se mai duce in fata
bebelusi spune:
Vladut este cumintel....noi papam doar fructe la 10 si supa la 14.00....in rest nimic. Saptamana viitoare introduc si eu carnita.
\Am uitat sa va zic....am papat pepene si i-a placut la nebunie...a mancat vreo 200 ml

.....a si vomitat putin dupa ce a terminat si nici titi nu a mai cerut.....daca era dupa el ar fi mancat incontinuu....asa mult ii placea....el de obicei papa 60-80 ml fruct...
Irinuca de maine ma poti suna....mi-ar placea sa mai pove...
Azi am cumparat Dentinox pentru dentitie....se pare ca are efect....se simte mai bine
Hai ca am scris 2 pagini.....sa scot parleala....sper sa mai am timp sa intru.
La final imi cer scuze ca nu mai am timp sa va raspund la intrebari...o sa revin in forta dupa ce scap de toate....
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
Mda... nu a vrut piure-un cu legume si carne de vita... i-am dat un pic de conopida cu branza da' nici din aia nu a mancat mult. Cam tot timpul facem "Brrruuu" si piure-ul, fie el alb, fie el rosu a ajuns mai mult pe mami, pe tati, pe scaunel, pe Sheeba care se uita la el de pe fotoliu... iar jupan se prapadea de ras
si mai tragea cate un "Brrrrruuu". Asa ca cina lui a fost mai mult laptic de la mine. Azi stam cam prost cu papatul de "solide"... dimineata cereale cu juma' de borcanel de piure de fructe + o lingurita de mascarpone (ca aici branzeturile de vaci si cele fromage frais sunt tare low fat), la amiaza cam un sfert de borcanel pe papica+ restul de fructe iar seara inca un sfert de legume cu carnita de vaci si cateva lingurite de conopida cu branza. Eh... maine poate o sa pape mai bine.
Bebelusi, spor la treburi... si eu am fost implicata candva in organizarea intalnirii de 10 ani deci stiu ce inseamna... dar sa stii ca va iesi foarte frumos si o sa fie niste momente minunate. Si apoi... cine va mai fi ca tine, si frumoasa, si cu bebe dragalas!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
anca_ spune:
Buna mamici,
Am revenit si noi din scurta noastra vacanta din Canada, doar 3 zile, au trecut asa repeeeede..mai vreau
. A fost super frumos, am vizitat Vancouver-ul, apoi am stat 2 nopti in Victoria, voi pune si poze sa vedeti ce frumos poate fi. Vancouver-ul mi s-a parut f mare si centrul orasului cel putin e destul de curat, fara prea multi homelesi, spre deosebire de Seattle. Iar Victoria e deosebita, cu cladiri in stil britanic, plin de flori, foarte curat peste tot, plina de viata, ne-a placut foarte mult.
Andy s-a comportat exemplar pe drum, am facut vreo 5 ore, din care 1 ora jumate pe ferry. A papat mai putin ca de obicei, dar a fost f vesel tot drumul. Ii plac f mult oamenii si cere atentie tot timpul, cum vede pe cineva strain, cum incepe sa scoata tot felul de zgomote pana i se da atentie
...Am fost cu el si la piscina, i-a placut la nebunie, de acum o sa mergem mai des.
De mancat nici Andy nu mananca f mult, destul de putin si cu entertainment, altfel nu se poate..dar, doctorita ne-a spus ca pana la 1 an baza trebuie sa fie laptele, solidele sunt doar pentru a se invata sa mestece si pentru a se obisnui cu diverse gusturi..chiar ne-a spus sa ii dam intai lapte si apoi solidele la masa, eu ii dau lapte si peste juma' de ora solide, el e oarecum satul de la lapte, de aia nici nu mananca f mult, dar nici nu trebuie. Are 8kg la 6 luni, e super bine.
anca_ spune:
Aaa, si am introdus in weekend iaurtul, i-a placut f mult, iaurt simplu, acru, din magazin. Saptamana asta introducem si branza de vaci, apoi o sa incepem si cu galbenusul de ou.
Miere, l-am vazut pe Aidan in pozele de la semnatura, a crescut asa maaare!! Pe unde umbli? Cand ai timp, intra sa ne spui ce mai faceti.
Crisspolis, doar o luna pana la plecare, wow! Ai emotii cu plecarea? Mai cunoasteti pe cineva acolo? Mai pune poze cu Victoras sa il vedem si noi ![]()
Lisa, ai scapat de celulita?
...profita cat poti de statul in ro...la mine aici e $100 un masaj anticelulitic ![]()
Naty, pune poze din Bulgaria, ma bucur ca v-a placut si ca v-ati simtit bine. Cum s-au descurcat bunicii cu Nadia cat ati fost plecati?
Irina.C, eu as zice ca daca fata e in 38 de sapt poate e hormonala, nu pune mare baza pe ce zic hormonii
...daca vrea sa te ajute sa dea sfaturi concrete, nu teorii de prin carti
.
Alina1976, super poza cu Sabinutza ![]()
miereamara spune:
Anca, suntem bine multumim de intrebare!
Nu prea am mai avut timp sa intru, mai scriu pe la "americance" cand pot. Dar am vrut neaparat sa va dau vestea despre Michelle, m-am bucurat enorm. Ultima oara stiam ca are dilatatie 4 si epidurala pusa (acum cateva ore).
Aidan este bine, creste. A inceput sa faca primii pasi, tinut de manute
. Sta foarte bine in picioare, uneori isi tine echilibrul pt cateva secunde singur. Probabil ca in cateva saptamani va merge.
Cu somnul sta mai prost, are o perioada de vreo luna de cand a inceput sa se trezeasca uneori si de 4-5 ori pe noapte, sper sa treaca...sunt obosita, dar sanatos sa fie puiul ca restul nu mai conteaza!
Cu dieta suntem la fel, legume, fructe si cereale. Am bagat un pic de galbenus si branza facuta in casa. Carnea o introduc dupa 8 luni.
In rest, peste doua saptamani plec in Miami (doar eu cu Aidan) la Sinzi. De abia astept sa le vad pe "americancele" mele dragi
Am cateva pozici aici:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
Numai bine si sanatate la toata lumea!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
alinuk spune:
aici
puteti gasi vesti despre Michelle
http://www.ba bycafe.ro/index.php?option=com_fireboard&Itemid=233&func=view&catid=16&id=87153#87189
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................