fiv la cluj 26

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

uratica cum te stiu eu o luptatoare si o curajoasa ,te descurci/obisnuiesti tu pina la urma,inceputul e mai greu
te pup ,sedere placuta si spor la strins de banuti
iaurace mai faci?
va pup pe toate

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

va salut din romania de data asta...
am ajuns acasa cu bine. ..
stau un pic pe aici sa mi rezolv unele pb si fug in frantaunde voi incepe in curand fiv ul norocos!!!
doamne ajuta!!!
fetele dragi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Bruni draga, bine ai revenit in tara ...sedere placuta ...
uratico, te-ai obisnuit cu strainii? Sper ca nu incepe sa-ti placa asha de tare incat sa nu mai ai timp si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

cris,multumesc draga..
uratica,cum esti?
maddutz, chiar nu mai vi pe la noi? esti suparici, sau in concediu?
somnic usor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor!
wow, dor mi-a fost sa va salut
in seara asta m-am intors dupa un luuuuung concediu (bine mi-a fost )
voi citi maine cate ceva din ce ati scris pana acum (cred ca de 2 luni si ceva nu mai stiu nimic de voi da' o luna nu mi-a mers netul si o luna am fost in concediu)
sper sa am parte numai de vesti bune de la voi eu sunt precum o adiere de vara: plina de verva, de energii pozitive, proaspata si indragostita....de viata, de soare, de natura, de pisici, de catei si de tot ce ne inconjoara
va pup pe toate veteranele si un pupic de bun venit celor noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

maddutz bine ai revenit din concediul prelungit inca putin si trimiteam potera pe urmele tale ca nu stiam unde ai disparut Ma bucur ca esti proaspata si plina de energie, mie deja mi-a trecut in prima saptamina dupa ce am revenit din concediu. Vreun plan, ceva ?
uratica hai curaj fata draga si capul sus ca o sa fie bine, stiu ca e greu acolo printre straini da tu esti puternica si nu renunti asa-i? Multumesc pentru urari
enni felicitari pentru cei doi dintisori, ce repede mai trece vremea, indata mergeti la gradinita
kry astept cu nerabdare sa ne spui ce culoare va avea caruciorul tau.Eu zic ca va fi albastru Ce medic iti urmareste sarcina?
bruni pupici la maramureseni trebuie sa ajung si eu pe acolo
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Haideti sa va povestesc cum a fost azi la analize ca daca nu spun cuiva ca sa imi vars naduful simt ca mor
Ma programez eu de saptamina trecuta sa ma duc sa imi fac analizele de secretie, chlamidia, test PAP si toate celelalte.Asaaaa ma programeaza luni de la ora 10 asa ca la 10 fara un sfert spalata, parfumata si binedispusa ma prezint la usa clinicii.Sa nu va imaginati ca m-am dus la vreo clinica de stat, nici vorba, ca omul care se respecta si nu vrea sa stea pe la cozi m-am programat la clinica particulara(nu-i dau numele ca ma gindesc ca oricum situatia e similara si prin alte clinici)unde vorba aia, dai un ban da stai in fata. Ma prezint deci frumusel la receptie, spun ca am programare de la ora 10 si o asistenta plictisita se uita intr-un caiet plin de mizgaleli, apoi ma priveste cu dispret zi zice " trebuia sa veniti acu o ora ca aveti nr. 2 si nr. 2 a trecut de multImi pastrez calmul si zic "doamna, mi s-a spus sa vin la ora 10 asa ca la ora asta am venit".In fine, imi da totusi un bilet pe care scria nr. 2, platesc si ma asez la coada.Dupa o jumatate de ora buna de stat la usa cabinetului ajung in sfirsit sa intru, spun ce problema am si ca vreau sa fac si eu testele cu pricina.Ma trimite doctorita cu un biletel ( draguta si amabila de alfel ) dupa chitul de recoltare ca cica la clamidia trebuie nu stiu ce chit special.Ma plimb prin cladire pina in capatul celalalt, pun mina pe chit si ma intorc la cabinet unde iar ma asez la coada ca intre timp intrase altcineva la consultatie.In sfirsit dupa alta jumatate de ora ajung in cabinet, mi se recolteaza probele apoi cu ele in mina si cu grija mare sa nu le scap pe holul plin de o multime de oameni traversez iar cladirea pina la laborator. Acolo las proba (dupa statul la coada de rigoare) primesc iar un biletel, ma duc la receptie si si ma intorc cu chitanta.Si uite asa cu programarea mea de la ora 10 se facu 12.
Sa nu va mai spun ca rezultatele le primesc tot asa in mod foarte organizat precum a decurs si consultatia, o parte azi, o parte miine si o parte poimiine
Da ma enerveaza indolenta nepasarea si proasta organizare de care s-au molipsit si clinicile particulare de la noi, ma enerveaza ca pe banii si timpul tau esti tratat prost
Gata mi-am varsat naduful acum astept fericita rezultatele care sper macar sa fie bune si sa fi meritat nervii de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

nu mai pot!!pe une!
deci..va inteleg pe toate!stiu ca trebuie sa rezist!insa mor de fiecare data cand sunt calcata in picioare!eu nu pot fi si nu pot suporta asa ceva!
inebunesc cand mi se zice ca asa e aici si trebuie sa ma conformez!
bruni-stiu ca mi-ai zis sa fiu tare..si fetele va ,multumesc ptr incurajari..insa nu mai pot!sincer!!!
cred ca o sa-mi iau singura bilet si plec de aici!!!

Mergi la inceput

madutz-bine ai revenit..
mara-speram sa iti mearga bine si analizele sa fie perfecte iar totul sa mearga struna de acum inainte!!
scuze ca am uitat sa va urez astea..dar tocmai sunt intr-o sesiune de plans amarnic!niciodata nu am crezut ca voi ajunge sa imi plang singura de mila!mi-e greu!tare greu!nu mai pot!si cand imi revin trebuie intotdeauna ca cineva "drag" sa ma puna la pamant!
urasc tara asta,urasc faptul ca sunt departe de ai mei si nu pot sa mai stau aici!nu vreau!punct!
gata..m-am descarcat si eu..insa..nu ma pot opri din plans..asa ca o sa plang pana nu mai am plamani si gata!

Mergi la inceput

deci..intrebare intrebatoare..daca strang pe cineva de gat si sparg capul celor ce ma supara,ce pot pati?nimic!nu-i asa??
off..Doamne-ce ti-e si cu viata asta..scapi de una dai de alta!fetele-cred ca o sa ma intorc fara inima de aici!o sa fiu un sloi de gheata fara pic de sentimente!imi vine sa le sparg capul la toti din jur!deja nu mai suport pe nimeni!nu mai suport sa imi zica cineva ceva!i-as strange pe tori de gat!incepand cu soata mea!si terminand tot cu el!

Mergi la inceput