fiv la cluj 26
Raspunsuri - Pagina 8
mara72 spune:
Si la mine depinde de consultatia din 8 septembrie, eu sper desigur sa incep cit mai repede si sa nu mai fie necesar sa fac nimic. Desi ar mai fi in discutie histeroscopia pe care nu am facut-o si care imi lipseste din palmares da sa vedem ce zice medicul. Gata, m-am programat si pentru pap pe luni, o sa am o zi plina, la 8 sunt la singe, la 10 sunt la gine.
la toata lumea.
maddutz pe unde umbli?
kry spune:
Mara, pap si secretiile se fac dupa ciclu. Asa am citit pe undeva. Succes, o sa fie bine de data asta.
Brunadria, drum bun spre casa.
Inca nu mi-a crescut burtica, ma simt foarte bine.
Uratica, spor la treaba
Pupici tuturor si astept sa-mi calcati pe urme.
La multi ani tuturor Mariilor
10+
brunadria spune:
asa stiu si eu ca analizele pap si secretii se fac dupa ciclu , asa le am facut si eu..
in schimb ziceam de analize de sange,altele inafara de hormonale, eu am mai facut si altele (hematologice) care nu conteaza in ce zi le faci..
kry , abia astept sa ma vad si eu gravi
ma bucur ca esti bine ,incurand eu , mara,petruta si celelalte suntem pe urmele tale;...sunt nerabdatoare ...
la muti ani mara!! si celorlalte care poarta numele de maria!!!
uratica spune:
buna fetele..hop si eu..
scuzati absenta insa sunt cam "desumflata" ca sa zic asa..
nu imi place deloc aici si sincer din 5 in 5 minute as vrea sa o roiesc si eu spre casa..insa om trai si om vedea ce va fi..astept pana saptamana viitoare..daca tot asa ma simt voi pleca spre casa!
nu stiu bruni cum rezisti tu in tari straine caci eu..parca as fi singura pe lume..asa ma simt!
grasu meu e de nota 10 si vede si el ca nu mi-a bine si a zis sa mai asteptam un pic si daca nu ne e bine..plecam inapoi acasa..macar am incercat-o si pe asta!asta e..nu merge nu merge..
de saptamana viitoare va trebui sa incep munca..de fapt sa am grija de fetite..saptamana asta desi am petrecut-o numai la shopping si la primarie ptr a fi legal aici..v reau sa zic ca a fost o corvoada ptr mine!uff..
insa citesc cu sufletul la gura tot ce faceti si imi place sa stiu ca dati drumul la fabrica de facut bebici!
sa ne ajute Dzeu sa ne indeplinim cu toatele visul!eu cand sunt la pamant,am un nepotel aici de 3 anisori care e un dulcic foc..cand ma vedea ca plang nu lasa pe nimeni in camera si venea si ma tinea in brate si imi zicea.."nu ale nimic..nu?nimic nimic..nu e supalat nu??sine nenea te-a supalat?"..e un scumpic..asa imi doresc sa fie si bebelasul meu!
in rest pe aici a plouata mai mereu..deci nu ma plang de caldura..si..sunt niste flori atat de frumoase pe aici..mi se scurg ochii!insa..nicaieri nu e ca acasa!plus de asta..maine amandoi fratii mei isi serbeaza ziua..unul e nascut de Sfanta Marie iar unul e Marian..plus cumnata mea e maria,matusa mea la fel,verisoara mea la fel,verisorul meu la fel..si era de vis sarbatoarea asta!!!aici insa..o sa ma dau cu capl de pereti!nu imi place nimic,nu imi convine nimic..si..inca o chestie..am inceput sa ma ingras..am o saptamana aici si am pus 3 kg pe mine!am 53 de kg!si culmea..sunt cu nervii la pamant!
uf...dar trece ..toate sunt trecatoare-nu-i asa?
uratica spune:
si mie mi-a ff dor de voi!de toate!
si imi vine sa ma urc pe pereti cand stiu ca eu sunt aici si voi acolo!
dar va pupacesc pe toate si sper sa reusiti cat mai curand sa va graviditi!
kry-bubublina sau bubulinul!
o zi buna la toate si la multi ani celor in cauza!sa dati de baut!!ne-am inteles?vreau sa ajun ga si la mine o bere!
cam subtil..nu mara?
brunadria spune:
uratica ,draga mea, nu fi suparata , o sa te obijnuiesti , zic eu ..
nu te mai gandi doar la casa , ca faci obsesie,mie sincer imi place in strainatate,dar mi e dor si de casa , e drept ca merg de cate ori vreau..nici nu as putea sa ma mut in 'romania acuma ,nu cred ca as rezista..
si gandeste te ca ai mers cu un scop, nu te descuraja, timpul trece si la final totul va fi bine..
ai grija de tine si ma rog sa ti fie bine
capul sus!!!
Cris_25 spune:
fete optimiste
La multi ani tuturor Mariilor
uratica ... o sa fie bine ... te obisnuiesti tu pana la urma. Se obisnuieste omu si cu bune si cu rele ... Pupici si "shedere" placuta la straini
bruni, plimbareata ca de obicei ... asha draga-mi esti fata cucuiata ... ca-mi pari plina de energie
mara draga ... ma gravidesc si eu deodata cu voi ... ca sper sa fac in septembrie laparo ... si dupa aia ... nimic nu ma poate opri
uratica spune:
fetele mele frumoase!
multumesc mult ptr incurajari!imi prind tare bine in perioada asta!
bruni-!
cris-da-i inainte cu tupeu!si sa ai bafta dupa laparo!sa ne vii nu cu unul ci cu 2 !
mara-bataioasa ca intotdeauna!asa iti sta cel mai bine!insa.de data asta trebuie sa fie o reusita!cred ca acum te chefuiesti..asa ca ce pot sa-ti spun-distractie placuta si LA MULTI ANI!cadoul vine prin septembrie!
kry-vrem sa vedem burtica si sa stim la orice pas cum te simti!
anamy-cred ca o sa dam startul impreuna..pana ne mobilizam mai dureaza..plus de asta cred ca avem nevoie de un pic de curaj din partea fetelor..ca de..reusita lor ne va ambitiona!
iaura,lilicica-voi ce faceti?somati?
turqoise-tu intrasi in concediu?
georgie,naida,bitzy,criadema,petruta,madutz,medut si ptr toate fetele multi si multi !
un weekend placut va doresc!
bendeljulia spune:
Buna fetelor!
Moni, felicitari pentru fetele superbe! Sper ca si tu esti bine.
Trece incetuc vremea, burta creste, am fost la doctor, avem deja 950 grame, se pare ca totul e ok. Am ajuns sa nu ma intereseze tot feluri de masuratori, daca imi spune dr ca e ok, este de ajuns. In rest sunt umflata,abia mai pot prinde ceva,tensiunea s-a stabilizat, sper sa si ramane asa.
Va citesc in fiecare zi, si va tin pumnii in continuare.
Va salut!
27+
Ennni spune:
Salutare salutare !!!!
Avem 2 dintisori , cadou pt buni ca e Maria. La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor.
Mai nou intru foarte rar pe-aici nu am timp de nimic, bebicii imi ocupa absolut tot timpul dar pot sa spun ca e minunat. Veti vedea.
Am citit asa mai pe sarite vad ca va pregatiti intens sa deveniti , Doamne ajuta . Cand mai am timp revin cu cateva pozici noi.
tuturor fetelor (nu va insir ca nu vreau sa uit pe cineva)
Eni de Raymond si Roland