fiv la cluj 26
Raspunsuri - Pagina 10
uratica spune:
si..decat sa mai plang ca proasta..mai bine o fac pe proasta!zic ca ei si fac ca mine!am deja fetitele la mine si am cu cine sa imi iau talpasita de acasa!le iau si ne plimbam..asa nu o sa se mai joace nimeni cu nervii mei!si am rezolvat problema!iar cui nu-i convine-asta e!ca daca mai vad pe careva in jur-pe bune ca le sparg capul!
asa..deci..s-a inteles ca am incetat cu plansul,nu?
acum..revenind..care cum mai e?
bruni-si eu vreau in tara!la mami si la tati!vreua si eu o gura de aer de acolo!ca nu mai rezist aici!si poate lumea sa zica ce o zice..nicaieri nu e mai bine ca acasa!!sper ca fatele astea mici sa ma oboseasca,sa ma faca varza,sa uit de tot si de toate!sa pot sa mai rezist aici si sa treaca timpul repejor..ptr a pleca acasa!
sunt tare dragute fetitele..si sunt ff zburdalnice..se potrivesc cu mine!chiar daca unii spun ca nu am minte si ma cobor la mintea lor..nimic nu te poate face mai fericit pe lumea asta..decat un zambet de copil!
la gagici..si sper ca anul asta sa ne umplem capitolele numai de vesti bune si de 2 liniute!
anamy,lilicica,iaura-voi ce mai faceti?
georgie-tu cum esti?
cris-vad ca ai luat initiativa!bafta multa!
madule-tu pe unde si cand urmatoarea incercare?
fetele-mi-e dor de voi toate si abia astept sa ma intorc in tara si sa punem de-o chermeza sa rasune toate romania de la atatea gravidute cu gemelasi!
va urez o zi buna!nu ca a mea si ca a marei..ci una buna de tot!pe placul inimii voastre!
uratica spune:
bytzi-tu ce mai faci?incepi inseminarea pe ciclu natural?sau?
turqoise-tu cred ca te bucuri de concediu acum!asa ca..distractie placuta!
petruta-mai ai un pic pana la fiv..asa ca..multa rabdare iti urez.
criadema-mai ai urechi sau ti le-au mancat strumfii pe amandoua?e greu cu 2 copii!insa e mai greu cu 3,mai ales daca nu sunt frati!cand se intalnesc fetitele de care am grija cu nepotelul meu de 3 ani..ufffff..nu stii pe unde sa mai scoti camesa!
sper sa razbesc si sa reusesc sa strang banuti si apoi sa ma tirez de aici!abia astept sa ma intorc acasa!hihi..v-am inebunit de cap..va las..va dau o pauza apoi revin!ca altfel inebunesc!o iau razna fara voi!
va pupacesc pe toate si astept vestile bune!
uratica spune:
aaaaaaaaaa..si sa nu cumva sa dispareti de pe-aici ca vin cu japca dupa voi!va scot si din gaura de sarpe!ca fara voi eu nu rezist aici!
bytzi spune:
da,uratica,la apel
eu sint deja z3,luni z10 fac prima eco,daca da dumnezeu sa avem foliculas facem inseminarea ,daca nu...
dar sa nu crezi ca am stat cu miinile in sin nu am facut stimulare dar am luat elevit,royal jelly,omega,aspenter si prednison,sper sa culeg roade
hai nu mai fi tristutza ,tre sa fie bine pina la urma
dumnezeu ma va ajuta
brunadria spune:
bytzi,mult noroc !!
mara sper ca analizele sa fie ok , sa poti incepe fiv ul norocos.
maddutz,bine ai revenit, ne a fost dor de tine..hai spune ne pe unde ai umblat si ce planuri ai?
uratica iubita, sa ti intre bine in cap ca e sansa ta sa ai un bebe!! deci nu te da batuta ,greu ,dar timpul va trece!!eu te inteleg perfect,dar trebuie si trebuie!! esti puternica si vei rezista,ti am mai spus ,eu am fost singura singurica si uite ca s a meritat ,iar acuma vad lucrurile altfel..si o sa am un bebe , tu la fel !!dar trebuie sacrificii..accepta realitatea, lumea e rea dar nu intra in jocul lor, fi imuna la rautati, nu le baga in seama, o sa fie bine..
fetelor eu sunt pe la tara mai mult , incercam cu familia sa terminam lucrarile ce le am inceput in primavara,suntem pe ultima suta de metrii, dar mai intru eu pe net cand am timp , nu scapati asa usor de mine..
cand o sa ajung in franta o sa am mai mult timp ,mai ales dupa ce incep tratamentul o sa va stresez zilnic..
pupici, o seara frumoasa..
petrutaf spune:
HELP!!!Buna dimineata! Am nevoie de un sfat!in dimineata asta am facut o mare tampenie nu stiu cum s-a intamplat , ce a fost in capul meu sau daca a fost ceva in el la aceea ora sau probalil a fost ceasul rau de marti!In 8 august am inceput sa iau anticonceptionale (asa mi-a spus dr pt FIV, ) si trebuie sa iau pana in 1 sept (eu le-am luat la ora 21 seara), azi dimineata ma pregateam sa iau acidul folic si nu stiu ce s-a intamplat (chiar nu pot sa imi dau seama) dar din gresala am luat anticonceptionalul !!!!!(care in mod normal trebuia sa-l iau seara la ora 21) nu stiu ce sa fac in continuare!!!!!!!cum sa le iau????
1. astazi sa mai iau unul la ora21 seara ?
2. sa nu mai iau astazi niciunul si de maine sa le iau dimineata, sa schimb ora la care le luam in mod normal?
Va rog sa ma ajutati ca habar nu am cum sa fac si dr meu e in concediu pana in 20 august si nu am pe cine sa intreb( daca ajuta cu ceva ei iau marvelon, e chiar asa important sa fie luat in fiecare zi la aceeasi ora?sau ideea e sa nu treaca mai mult de 24 de ore intre 2 pastile)
va multumesc!NUMAI MIE MI SE PUTEA INTAMPLA ASA CEVA
mara72 spune:
petruta eu nu am luat anticonceptionale dar parerea mea e ca nu e o problema chiar atit de mare ca l-ai luat o zi dimimeata in loc sa il iei seara. Eu sunt de parere sa nu mai iei azi nici o pastila iar de miine sa continui sa le iei seara la ora 21 asa cum le-ai luat si pina acum. M-am uitat pe prospectul de la marvelon, scrie intr/adevar ca se administreaza la aceeasi ora dar cred ca daca intr-o zi nu ai luat pastila la ora stabilita nu e un capat de lume,nu e de natura sa compromita procedura fiv asa ca stai linistita.Ideea e sa se odihneasca ovarele ca sa produca bine si mult cind vei incepe stimularea ori eu zic ca scopul este atins chiar daca intr-o zi ai luat pastila la alta ora, sunt multe fete care raspund foarte bine la stimulare chiar daca nu iau anticonceptionale inainte de a incepe stimularea.Asa ca stai linistita ca va fi bine
maddutz spune:
petruta e ok. maine il iei la ora 21.
uratica din cate am inteles ai plecat in spania si acolo esti tare nefericita of, of, mai, mai! uratica adu-ti aminte care sunt motivele pentru care ai plecat. concentreaza-te asupra scopului, asupra a ceea ce te asteapta la capatul acestui drum. nu te "pierde" cu micile hopuri ce iti apar pe acest drum. ele nu fac decat sa-ti dea un impuls pentru a ajunge mai repede unde iti doresti. cu alte cuvinte, nu te pierde in amununte! tocmai de-asta sunt....amanunte! ...care oricum, nu merita atentia, nervii si ridurile tale!
mara draga, clinica particulara au ba, oamenii sunt aceeasi peste tot! avem o tara minunata, pacat ca e po pu la ta (imi pare rau sa o recunosc)! ....destept a fost cel ce a zis-o!
eu nu am, inca, nici un plan. aaa...ba da! sa slabesc
in principiu ma gandesc sa mai incerc la primavara in austria. pana atunci tre' sa strang bani
copilul nostru, naida, ce mai face?
criadema am inteles ca e la mare.
restul fetelor
bytzi spune:
petruta,sint de aceeasi parere cu mara,azi nu mai iei si de miine le iei tot seara ,nu-i nici o crima,stai linistita
dumnezeu ma va ajuta
petrutaf spune:
fetelor pentru sfaturi!m-am mai linistit !din pacate cu cat se apropie mai mult startul pt FIV cu atat sunt mai stresata !sincer nu ma streseaza rezultatul Fiv-ului daca va fisau nu pe cat ma streseaza gandul sa pot sa duc tratamentul pana la capat !
uratica fi tare pe pozitie , cred ca e greu dar tu esti o luptatoare si vei reusi!asa cum ai zis si tu asculta ce zic altii dar fa cum crezi tu ca e mai bine !descarca-te ca noi te ascultam si te sustinem!