Jocul celor 3 cuvinte (2)
REGULI:
- fiecare spune trei cuvinte, care sa continue ideea anteriorului post;
- nu se admit posturi duble (unul dupa altul al aceluiasi membru); in caz ca se intampla, al doilea post va fi ignorat;
- trebuie folosite exact trei cuvinte;
- eventualele comentarii se vor face in paranteza;
- cam atat...
RECAPITULARE CAP. 1
De ce oare am visat ieri ca este racoare afara si nu doar in celula mea nervoasa din creier? Ma ridic brusc, privesc pe geam cu ochii grei, privesc spre cer, sa vad daca ploua sau ninge. Dar nu era nimeni pe strada care sa-mi zica cuvinte frumoase si sa ma duca la capatul lumii unde sa fiu cea mai fericita persoana din Univers care a gasit raspunsul la intrebarea despre ce... cand dintr-o data vad o umbra bizara mai mult plutind pe cerul albastru fara de nori. Un tremur launtric imi inunda fiinta si simt ca voi manca inghetata chiar daca mama este cam pisaloaga si va spune e cam scumpa nu imi pasa caci eu vreau sa simt aroma cafelei bine prajite si racoarea unui loc umbros si palmier si a brizei - adiere pe malul unei mari linistite. Ce poate prevesti? Noi doi pe aripile unui vis fara de sfarsit......care imi parea atat de ireal incat trezirea brusca din betia anterioara ma facu sa izbucnesc in plans sa curga rimelu sa arat ca Naomi, dupa ce a fost tunsa, dar viatza mea nu va ramane traita in van ci mai degraba am trait-o cu folos. La ce bun sa spun mereu, va fi bine, daca eu nu ma mai satur sa ma gandesc ca intr-o zi el va veni cu o floare si-mi va sopti te iubesc mai mult sau mai presus de orice. Am pus ramasag ca maine ploua si planurile mele o iau razna. Cu tine, pretutindeni sar in sus, ajung in ceruri si simt ca totul devine raiul. Ma trec ametelile si simt nevoia sa trag o perdea din voal peste negura vremii sa uit de canicula de afara. Este vacanta mare, cu plaja marii plina de nisip si alte jucarii. Apare un betiv si imi spune foarte mirat, saracul....esti cam ars pe frigul asta. Ia o dusca ca poate trece si te vei decide sa sari de pe ponton.
In ciuda faptului ca am imbatranit ma simt tanar si putin nelinistit. Ma gandesc ca a venit timpul sa ma eliberez, sa sap gradina ca sa gasesc ce a ingropat cel pe care il admir mult. El este idolul cu par buclat, are peruca, dar mustati de haiduc, umbla cu masina fara un papuc. Dar trebuie verificat serios la bibilica. Lipseste vreo doaga la "mansarda" lui.
Pe deal s-a intamplat o chestie destul de dubioasa in opinia unora, desigur, fiecare cu piticii lui pe creierul mic sau dupa caz, pe maduva spinarii, dar nu suntem experti, asa ca mai bine trecem mai departe si dam startul unei noi idei.
Dupa cum spuneam, ne asezam comod pe balotul de fan si ne relaxam. Nu stim niciodata cat de incert poate fi maine scobitul in urechi, scarpinatul in nas...O activitate obisnuita.
Pe un deal, altul decat cel...vazut colo, am haulit si haulit pana cand am cazut la datorie. Astazi vreau sa merg la plimbare de una singura. Prin ploaia de vara, cu amintirile acelor timpuri, am ras cu pofta pana n-am mai avut aer, si mi-a scazut tensiunea, am picat secerata de oboseala.
Care este efectul razelor gamma asupra sanatatii omului, fapt demonstrat si de frizerul din vecini, care l-a barbierit pe cel care pune intrebari stupide.
Dis de dimineata am plecat la piata cu gandul sa cumpar o ratza sau o varza? O ceapa era mai mult decat orice altceva necesara unei meditatii profunde asupra lucrurilor simple aducatoare de liniste dar nu vreau sa raman cu piticii pe creier, deci am hotarat sa ma lobotomez poate ca astfel nu vine mama sa ma trimita unde nu vreau si pot sa ragai cat vreau stand in maini.
Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Asa crestem noi, Ce stim sa facem
"The lunatic, the lover and the poet
Are of imagination all compact"
Raspunsuri
mihutza11 spune:
dintr-un domeniu total..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
Marina_1609 spune:
saptamana viitoare si
---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi