FIV 237
Raspunsuri - Pagina 8
daniela74 spune:
MAMI_VREAU SI DARIADA,ma bag si eu,deocamdata astept rusii,care se lasa putin asteptati,dupa care din ziua 20 de c.m.incep tratamentul.Deci o sa ne tinem de minute
CASTELANA,sper ca nr.13 sa fie cu noroc,adica sa auziti 2 inimioare mici si scumpe
COCO,cred ca trebuie sa facem galerie,nu-i asa?Uite eu scot majoretele: TE PUP SI TIN PUMNII PT.UN BETA MARE
castelanaC spune:
Delia, merci draga mea, crestem, crestem... Tu? ai terminat examenele, nu? cu coronita sper altfel cum sa vina bebeul decat la o mama premianta!
Daniela74, e cu noroc 13 la noi ca toate celelalte numere sa stii! Pana atunci trebuie sa am rabdare si laptic.
Ei te apropii draga de tine si sa vezi cum ma prinzi din urma, am impresia ca toamna asa se lasa cu multe burtici pe aicea la forumiste aspirante!
Bafta si Doamne Ajuta!
Coco, draga mea cum te simti? scoatem orchestra? maine dam petrecere, ai inteles? Vezi ca noi suntem pregatiti aici si tinem pumnii stransi, te asteptam cu um beta mare, si Doamne Ajuta sa se fi prins cei trei muschetari! bafta!
Catalina, maine ai examenul la dr, bafta si Doamne Ajuta sa fie bine, sanatate! Bafta! iti tin pumnii!
Elenada, ce mai fac minunile tale? Au crescut? cum te simti? cum merge alaptatul?
scuza-mi "ploaia" de intrebari dar vreau sa stiu daca esti/sunteti bine! Putere si refacere, iar la piticii tai sa fie mancaciosi si sanatosi, ca frumosi deja i-am vazut ca sunt!
Monilanddddddddd, ma auzi? ne e dor de tineeeeeeeeee!!!!! cand vii acasa? te asteptam aici si facem galerie sa va facem o intrare pe masura voastra: doar sunteti trei fete!!!!!!!
va pup si o zi buna
castelana fericita
mirela2 spune:
buna
castelana, din cate am citit, monica a ajuns acasa cu fetitele si erau bine.
ref la urarea ta, sa dea domnul.
dariada spune:
mami_vreau sper ca totul sa decurga repede si bine la Budapesta. Spune-mi, te rog, la prima consulatie, dr-ul ti-a dat deja schema de trat pt fiv? AC le vei lua incepand din a cata zi a CM? Iti urez mult, mult succes! Si sa ne aduci vesti bune in toamna!
dariada spune:
Daniela74, bine ai venit in grupul nostru! Mai ai putin si intri in focuri! Iti doresc multa bafta si te asteptam cu vesti bune!
Looana spune:
Fetelor va rog schimbati pe prima pagina la mine semnul intrebari,adica a fost FIV 1 in aprilie-negativ si acuma deja am inceput deja stimulare pt Fiv-2 ,azi find in a-9 zi si tot azi fac ecografia.Sper sa am rezultate bune de la noul protocol.
Revin cu vesti mai spre seara!
Castelana felicitari si tot ce iti doresti.
Daniela21 bine ai venit, multa bafta si sa auzim numai de bine.
Fetelor numai bine si vesti numai bune sa aveti(cu toate)si implinirea fiecariu ceea ce -si doreste.
Looana
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Fetelor va rog schimbati pe prima pagina la mine semnul intrebari,adica a fost FIV 1 in aprilie-negativ si acuma deja am inceput deja stimulare pt Fiv-2 ,azi find in a-9 zi si tot azi fac ecografia.Sper sa am rezultate bune de la noul protocol. Revin cu vesti mai spre seara! Castelana felicitari si tot ce iti doresti. Daniela21 bine ai venit, multa bafta si sa auzim numai de bine. Fetelor numai bine si vesti numai bune sa aveti(cu toate)si implinirea fiecariu ceea ce -si doreste. Looana |
Buna Looana,draga mea bafta si toate cele bune!
Sa ai productie de calitate si apoi embrioni lipiciosi!
Stai linistita si asculta tot ce-ti recomanda doctorul si ai sa vezi ca o sa fie bine!
Mananca bine si de calitate: proteine si multa multa verdeata proaspata! Din ziua punctie papa ceva oua zilnic, bei lichide mai multe si papa macar 3 fructe diferite pe zi!
Scuze daca am "tabarat " cu sfaturile dar e important sa ai grija de tine!
te pup si Doamne Ajuta!
sa vii cu vesti bune!
castelana fericita
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau ralucapaun iti urez sa ai un amr cat mai usor si bineinteles ca iti urez si nastere usoara atunci cand va veni momentul! -ici la dublu, pentru tine si pentru Natalia! Laura |
Laura, multumesc frumos! Multa bafta si un pui de unguras iti doresc!
35+ Natalia
daniela74 spune:
Multumesc fetelor,sa speram ca de data aceasta o sa fie bine, pentru toate.
LOOANA,tu esti prima,sa dea DD.sa vii cu vesti bune.Multa bafta in continuare
COCO,astea sint pentru tine:Nu trebuia sa faci azi testul?
Castelana,probabil ai baut lapticul si esti la somnic.Foarte bine,sa creasca bebelasii mari
Fetelor cam slaba miscarea,toata lumea e in vacanta?.............Vacanta placuta si profitati ca poate cine stie????
Looana spune:
CastelanaC multumesc pt sfat sa stii ca am sa fiu atenta si am sa māninc ceea ce mai zis tu dupa punctie.
Daniela74 multumesc pt gindurile bune sa de-a DD sa fie asa.
Deci m-am intors de la ecografie si am numai 2 foliculi ambi pe partea dreapta ,1 de 11mm si al 2 de 12mm.pe stinga nimica adica 0.
Continui cu mai departe cu PERGOVERIS ,vineri ziua a 11 ecografie din nou si atunci vom stabili cind trebuie sa fac punctia.Medicul mi-a zis ca luni sau marti as putea face punctia.
Blastocist nu am cu ce sa fac find asa de putin,nu stiu dece dar vad ca am raspuns mai slabut la acest protocol desi aproape dublu la bani fata de data trecuta.Poate am bafta sa fie de o calitate mai buna embrioni de data aceasta chiar daca sunt numai din 2 foliculi.
La cite zile sa fac ET(bineinteles numai sa am cu ce),voi ce parere aveti? la primul FIV am facut punctia sambata si luni transferul,au avut 2 si 4 celule.
Find mai putini foliculi exista posibilitate sa fie de o calitate lor mai buna.Med mie mi-a dat PERGOVERIS zicea ca e mai bun din cite am inteles sa referit la calitate lor,A mai facut cineva stimulare cu PERGOVERIS .Acum eu zis ca am raspuns mai bine la primul protocol (Menogon+Bravelle) avind atunci 4 ovocite.Un pic sau suparata voiam macar 3 sa am ...mie un pic si frica dar asta e poate DD va fi cu mine.
Salutare la toate fetele si sa auzim numai de vesti bune.
Looana