FIV 237
Raspunsuri - Pagina 7
mami_vreau spune:
castelana multumesc, asa sa fie!
eu pe 13 am avut consultatia la budapesta si eu zic ca mi-a purtat noroc... asa ca si tu vei avea noroc pe 13 si vei vedea 2 inimioare!
dariada ma bucur ca "te bagi" si tu! eu incep in septembrie AC si in octombrie fac punctia si ET, cu ajutorul lui Dumnezeu... oricum, stiu ca totul poate decurge rapid... adica tu poti sa mergi la prima consultatie si la urmatorul cm sa incepi deja ac... eu am mai amanat un pic deoarece nu puteam sa imi iau concediu mai devreme ca sa stau 10-12 zile la budapesta... si imi si luasem bilet pentru concediu in septembrie...
Laura
maria08 spune:
Castelana; Felicitari pentru un asa beta hcG!!!!!! Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie totul bine!!!!
Mami vreau: Ai facut histero cu anestezie sau fara??
dariada spune:
Castelana, multumesc pt urari!
Sa dea DD sa fie bine! La urmatoarea eco poate veti vedea 2 inimioare. Stiu cat de mult iti doresti un baietel si-o fetita (ca elenada!) Doamne ajuta! Oricum, ma bucur enorm pt tine ca dupa ani si ani, cum spuneai, minunea s-a-ntamplat! Faptul ca tu ai reusit ne da si noua, celorlalte, incredere sa mergem mai departe. E tare bine ca poti sta linistita in patuc, nu te streseaza nimeni la job, nu te alearga, nu tipa, nu ai termene etc, etc...
Ai grija de tine si de samburei.
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 castelana super tare mamico, acus te vad cu bebelusii in brate. |
Ei cum suna... mamico....multumesc!
Ei stai ca imediat te vad si pe tine si pe voi toate cu bebeii, eeeee ce credeti?
Doamne Ajuta si bafta!
te pup
castelana
castelanaC spune:
citat din mesajul lui mami_vreau castelana multumesc, asa sa fie! eu pe 13 am avut consultatia la budapesta si eu zic ca mi-a purtat noroc... asa ca si tu vei avea noroc pe 13 si vei vedea 2 inimioare! dariada ma bucur ca "te bagi" si tu! eu incep in septembrie AC si in octombrie fac punctia si ET, cu ajutorul lui Dumnezeu... oricum, stiu ca totul poate decurge rapid... adica tu poti sa mergi la prima consultatie si la urmatorul cm sa incepi deja ac... eu am mai amanat un pic deoarece nu puteam sa imi iau concediu mai devreme ca sa stau 10-12 zile la budapesta... si imi si luasem bilet pentru concediu in septembrie... Laura |
Draga mea,
nu am chestii de ghinion sau nenoroc, iar daca e sa ma gandesc la data de 13 sa luam luna trecuta cand am facut punctia de prelevare a avulelor, deci e de bine, nu? Aveam ceva superstitii in facultate, cand stii cum e mergi cu valul si dadeam toate examenele in aceeasi tinuta ca la primul (daca era de bine rezultatul) apoi incet incet am inteles ca daca eu plec la ddrum cu gandul deja plin de indoieli nu am cum sa ma concentrez 100% pozitiv asupra subiectului.
Apoi viata, munca, contractele mi-au demonstrat ca nu e chiar asa, norocul il mai facem uneori si cu "mana" noastra, in cazul de fata puterea gandului.
Mie dr mi-a zis de cand a inceput ultimul CM sa ma port ca si cum sunt insarcinata, ca la numaratoarea saptamanilor, apoi dupa EM asa s-a exprimat: acum esti insarcinata, trebuie sa te porti ca atare.
Asta iti da un pic "vant bun in pupa" si pleci acasa constienta ca ai acolo ceva micut care trebuie sa se lipeasca de tine si tu trebuie sa faci tot ce poti sa-i "placa" de tine. Asa gandesc eu!
Un pic ajutor divin, un pic (ehehe nu e chiar doar un pic) de la dr, un pic de santa si 100% dragoste in familie si caldura, incredere, apropiere, mai ales in momentele astea delicate pentru minte, m-/ne-a ajutat sa ajungem aici.
Iti doresc mult mult succes din toamna si multa incredere in tine!
In septembrie e si mai racoare, te bucuri de ceva plimbari frumoase pe strazile frumoasei capitale!
Doamne Ajuta!!!!
castelana fericita
castelanaC spune:
citat din mesajul lui maria08 Castelana; Felicitari pentru un asa beta hcG!!!!!! Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie totul bine!!!! Mami vreau: Ai facut histero cu anestezie sau fara?? |
Multumessssssssssssccccccccccc!!!!!!!!!!
Si tie la fel iti doresc astfel de vesti draga mea.
Sa luati decizia buna si sa fie bine pentru voi!
Doamne Ajuta!
te pup
castelana fericita
castelanaC spune:
citat din mesajul lui dariada Castelana, multumesc pt urari! Sa dea DD sa fie bine! La urmatoarea eco poate veti vedea 2 inimioare. Stiu cat de mult iti doresti un baietel si-o fetita (ca elenada!) Doamne ajuta! Oricum, ma bucur enorm pt tine ca dupa ani si ani, cum spuneai, minunea s-a-ntamplat! Faptul ca tu ai reusit ne da si noua, celorlalte, incredere sa mergem mai departe. E tare bine ca poti sta linistita in patuc, nu te streseaza nimeni la job, nu te alearga, nu tipa, nu ai termene etc, etc... Ai grija de tine si de samburei. |
Multumesc draga mea, ma bucur ca pot fi un exemplu pentru voi toate si sa stii ca si pentru mine cand am incept sa scriu asa am rationat: deci se poate, mai ales daca citeam de cate un caz problematic cu reusita, asta-mi dadeam si mai mare curaj.
E adevarat ca de la inceput am "luptat" cu mine sa ma simt bine si insarcinata, sa nu am ganduri negre, sa nu dac test inainte de vreme sa ma influenteze si cine stie ce dandanae mai faceam.
Da recunosc, ai dreptate am un mare noroc ca nu ma alerga nimeni si ma menajeaza sotul meu la maxim. Ce sa fac? asa s-a intamplat sa fie... dar sunt fete ca Elenada sau Avalon care au ramas activa dupa EM si uite de gemenasi s-au prins, deci fiecare face cum poate mai bine si sa se protejeze pe cat posibil.
Bafta si sa nu incetezi sa visezi, intr-o zi (speram sa fie cat de curand) visele se vor ondeplini!
te pup
castelana fericita
Delia21 spune:
Castelana,am ajuns acasa asa ca recuperez cu cititul.FELICITARI pentru beta care creste fain de tot!!!!