FIV 237

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

raluca iti doresc si tie o sarcina usoara, vreo cateva saptamani de acum incolo si apoi o nastere usoara, iar printesa Natalia sa fie snatoasa si papacioasa.

Doamne Ajuta!

Alrak, multumesc frumos! Asa imi propun si eu, sa mai stea cateva saptamani cu mine!
Mult succes!

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Fetelor,
m-a sunat de la clinica si ieri la ziua 20 de la punctie aveam
beta hcg 2046 IU/L
deci creste si sporeste burticaaaaaa!!!!!!!!!!!
nu puteam sa nu impartasesc cu voi vestea asta minunata, nu?

va pup si o zi minunata! si trag strans piciorul sa veniti dupa minee!!!!

castelana fericita

Castelana, felicitari! Te asteptam la gravidute prin fiv!

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Castelana FELICITARI pentru beta. Creste, creste, ca doar BB-i cresc si ei .
Ma bucur mult pentru tine , surioara mea, acum trebuie sa stai linistita , pentru ca ai la ce sa visezi si sa te gandesti .
Intr-adevar o sarcina obtinuta prin FIV este mai sensibila, decat o sarcina obtinuta natural, stiu ei medicii de ce recomanda repaus.
Si crede-ma chiar trebuie sa tinem cont cu sfintenie de ceea ce ni se recomanda din partea medicilor.
Chiar si acum ma gandesc ca poate daca nu plecm cu masina in data de 8 septembrie acum doi ani, poate ca as fi avut BB-le in brate acum.
Mie mi s-a recomndat repaus si am facut prostia sa mergem pana la socrii pe un drum nu tocmai bun cu multe hartoape si poate ca asta a fost motivul pentru care BB-le meu s-a dus in ceruri.
CONCLUZIE: Trebuie sa facem ce spun mediciii, pentru ca ei stiu ce este mai bine pentru noi.
Asa ca , draga mea, stai cumintica, papa tot ceea ce tu iti doresti si-ti place ( ce bine ca nu ai greturi, nici sa nu ti le doresti), relaxeaza-te ca o sa vina si vremea in care o sa va puteti face concedii de neuitat, in trei sau patru .

mami vreau ma bucur ca esti bine si ai trecut cu bine peste histero. Iti tin pumnii stransi pentru reusita din toamna .
Mariadan succes pentru septembrie. Dumnezeu sa te ajute sa fie cu ochisori.
Doris pentru tine si pentru burticutza bleu Matteo. Sarcina usoara in continuare.
ellanik multumesc pentru gandurile bune . A trecut o patrime de perioada, parca ieri ne spuneai de beta, Doamne ce repede trece timpul . Sarcina usoara in continuare .

tuturor si o zi luminata

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

ralucapaun multumesc mult.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Castelana FELICITARI pentru beta. Creste, creste, ca doar BB-i cresc si ei .
Ma bucur mult pentru tine , surioara mea, acum trebuie sa stai linistita , pentru ca ai la ce sa visezi si sa te gandesti .
Intr-adevar o sarcina obtinuta prin FIV este mai sensibila, decat o sarcina obtinuta natural, stiu ei medicii de ce recomanda repaus.
Si crede-ma chiar trebuie sa tinem cont cu sfintenie de ceea ce ni se recomanda din partea medicilor.
Chiar si acum ma gandesc ca poate daca nu plecm cu masina in data de 8 septembrie acum doi ani, poate ca as fi avut BB-le in brate acum.
Mie mi s-a recomndat repaus si am facut prostia sa mergem pana la socrii pe un drum nu tocmai bun cu multe hartoape si poate ca asta a fost motivul pentru care BB-le meu s-a dus in ceruri.
CONCLUZIE: Trebuie sa facem ce spun mediciii, pentru ca ei stiu ce este mai bine pentru noi.
Asa ca , draga mea, stai cumintica, papa tot ceea ce tu iti doresti si-ti place ( ce bine ca nu ai greturi, nici sa nu ti le doresti), relaxeaza-te ca o sa vina si vremea in care o sa va puteti face concedii de neuitat, in trei sau patru .
Doamne Ajuta-ne!

Draga mea surioara,
Asa si o sa facem, nu facem nici-o iesire decat daca e si dr deacord. Am stabilit ca daca nu mi/ni se zice da curat fara retineri la orice intrebare a nostra nu facem. Si eu sunt deacord ca sarcina FIV e foarte delicata si nu se compara cu alta obisnuita, asa ca trebuie sa ne comportam ca atare.
Imi pare nespus de rau de ce ti s-a intamplat, am citit povestea ta cutremuratoare, e inuman sa treci printr-o asemenea experienta.
Cuvintele sunt de prisos in astfel de situatii!
Dar intamplarea ta nefericita imiconfirma ca nu zic ei asa degeaba sa stai linistita. Cum si acum mi-au zis cum observ ca sangerez cum stop tot la pat 100% si iau legatura cu dr sa vedem cand ma vede.
Restrictii nu mi s-au ridicat inca: vitamine, ac folic, tratament, repaos, mancat sanatos, baut lichide, lapte (progesteronul il iau cu lapte asa mi s-a recomandat, asa ca 3 pahare pe zi le am asigurate). Am voie sa ma plimb usor si pe cat posibil sa nu fac miscari bruste si sa nu car greutati, fara sa stau in calduri mari.
Asa si fac, fac tot ce-mi sta in putinta si de-ar fi sa intepenes inca 8 luni nu-i bai, stau mai mult la activitati canapeloase pana vedem minunile noastre.
tu? cand pleci in concediu?
Sa te relaxezi si sa te rasfeti la maxim, ca uite dupa vin bebeii si vara urmatoare avem treaba: impingem la carucioare-n parc.

te pup si ai grija de tine

Doamne Ajuta!!!

castelana fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

woooow ce beta mare!!!!!! sunt 2!!!

alrak multumesc mult de tot! la toamna o sa trecem o gramada la odisee de pe aici!!! cine se mai baga, cine se mai baga???

am uitat sa va spun ca mi-a mai spus albu un lucru care m-a bucurat... mi-a zis ca stau bine cu rezerva ovariana ca se vedeau 5 foliculi pe ovarul meu vizibil... asa ca sper si eu sa ma ajute DD sa obtin mai multe ovocite la toamna si embrioni de calitate! Doamne ajuta!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

ralucapaun iti urez sa ai un amr cat mai usor si bineinteles ca iti urez si nastere usoara atunci cand va veni momentul! -ici la dublu, pentru tine si pentru Natalia!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

SUPER BETA, Castelana!!!!!!!
BRAVO!
Ai vazut, daca ai fost cumintica si nu ai iesit din cuvantul dr-ului, DD te-a rasplatit inmiit!
Sa stai la fel de cuminte si mai departe si ai sa vezi de bebei sanatosi si frumosi o sa ai!

mami_vreau, ma bag si eu, ma bag si eu!!!! dar mai la iarna, in toamna abia am prima intalnire cu dr. la Budapesta. Ma bucur mult pt tine ca a iesit totul bine la histero. Cand ai fiv-ul? In sept, la Budapesta? BAFTA MULTA!

O zi racoroasa tuturor si vacanta super celor aflate in concediu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

woooow ce beta mare!!!!!! sunt 2!!!

alrak multumesc mult de tot! la toamna o sa trecem o gramada la odisee de pe aici!!! cine se mai baga, cine se mai baga???

am uitat sa va spun ca mi-a mai spus albu un lucru care m-a bucurat... mi-a zis ca stau bine cu rezerva ovariana ca se vedeau 5 foliculi pe ovarul meu vizibil... asa ca sper si eu sa ma ajute DD sa obtin mai multe ovocite la toamna si embrioni de calitate! Doamne ajuta!

Laura

Cine stie... avem urmatoarea Eco pe 13, vom vedea atunci poate vedem mai bine, inimioarele!!!!
Bafta multa pentru tine la toamna si pana atunci distreaza-te si relax , ai sa vezi sa intrii in sesiunea Fivoaselor fericite cu forte proaspete!

te pup

castelana fericita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dariada

SUPER BETA, Castelana!!!!!!!
BRAVO!
Ai vazut, daca ai fost cumintica si nu ai iesit din cuvantul dr-ului, DD te-a rasplatit inmiit!
Sa stai la fel de cuminte si mai departe si ai sa vezi de bebei sanatosi si frumosi o sa ai!

mami_vreau, ma bag si eu, ma bag si eu!!!! dar mai la iarna, in toamna abia am prima intalnire cu dr. la Budapesta. Ma bucur mult pt tine ca a iesit totul bine la histero. Cand ai fiv-ul? In sept, la Budapesta? BAFTA MULTA!

O zi racoroasa tuturor si vacanta super celor aflate in concediu!

Draga mea, eu sunt adepta sa ascult dr, in plus nu ma fugareste nimeni la servici, am asteptat rezultatul asta de ani si ani, asa ca merg "ca pe apa" . In continuare fac ce zice dr, punct. Felice de cele care au continuat viata activa si tot a mers struna!
Dar poti sa risti? in plus e si varsta? sa comit o greseala asta inseamna cel putin jumatate de an in van, asa ca rabdare si laptic!
Ma bucr ca "te bagi si tu" si spperam ca intalnirea din toamna sa fie una buna si sa aveti numai rezultate bune!

bafta si Doamne Ajuta!

castelana fericita

Mergi la inceput