FIV 237

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Castelana chiar ma gandeam ce faci de nu mai scrii.Ma bucur pt intrevederea de la eco.Sa stii ca si la mine BHCG a fost destul de mare incat toata lumea suspecta sarcina gemelara si pana la urma era doar unul insa bine crescut.Oricum e posibil sa fac si misto de voi sa joace ascunselea .Cati va vrea Dumnezeu atatia sa fie dar SA FIE SANATOSI .Ma bucur ca estii bine.Baga somn cat cuprinde ca atunci creste bebe maricel.
Alrak iti tin pumnii pt data viitoare.Doamne ajuta!

9+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Castelana chiar ma gandeam ce faci de nu mai scrii.Ma bucur pt intrevederea de la eco.Sa stii ca si la mine BHCG a fost destul de mare incat toata lumea suspecta sarcina gemelara si pana la urma era doar unul insa bine crescut.Oricum e posibil sa fac si misto de voi sa joace ascunselea .Cati va vrea Dumnezeu atatia sa fie dar SA FIE SANATOSI .Ma bucur ca estii bine.Baga somn cat cuprinde ca atunci creste bebe maricel.
Alrak iti tin pumnii pt data viitoare.Doamne ajuta!

9+

Buna Elanik,
da sunt bine, am tot intrat pe aici dar am vazut ca activitatea e slaba de tot, o fii lumea in concedii, vacante, in plus sunt chiar ca o curca bearca. somn, somn, si iarasi somn!
Acum intr-o zi cre ca am "bagat" 3 ore pana la pranz, apoi alte 4 dupa pranz, iar seara de la 9 dormeam ca m-a trezit sotul sa vada daca trebuie sa iau pastile ceva.. Dar imi este bine cand dorm si sincer nu am de ce sa ma fortez sa nu stau linistita.
Acum maine sa vedem cum ies din nou analizele de sange sa vedem daca iau doza buna de progesteron si estradiol, sa nu facem abuz cica.
Saptaman viitoare pribabil marti sau miercuri o sa vedem si activitatea cardiaca, ca azi era foarte curand, inca nu am intrat in saptamana 5, deci era f devreme. dar cum maine seara era sa plecam din tara (calatorie propusa cu mult inainte) am vrut noi expre sa vedem si sfatul dr. Deci concluzie contramandat tot si acasuca, exact ca pana acum, cumintei si asta e, vor mai fi vacante asa cum au mai fost.
Sunt prea mandra de punctuletul de azi vazut acolo la eco (nu e ca am inteles ceva, dar...)
Tu?
Cum te simti?
Te-au mai lasat doamnele greturi?
Ai mai scapat de ele?
te pup si voi ce mari v-ati facut... cand ma gandesc ca atunci cand eu am intrat sa ma inregistrez tu aveai rezultatul pozitiv....
te pup
castelana fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariadan

Salut. Am si eu o intrebare, unde pastrati dipherelinul?
Mi s-a spus ca este bine la frigider, dar nu este prea rece?

Poti sa le tii linistit la frigider. Nu e prea frig, doar sa nu inghete, asta e tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Buna fetelor,

Am facut si eu vineri histeroscopia la Medlife ca sa fac rezectie de polip... a fost ok, nu era nici un polip, era doar o sinechie micutza care din cate a spus dr. Albu nu ar fi fost o problema... mi-a dat tratament cycloproginova o luna ca sa nu se refaca sinechia inainte sa incep fivul... deci la mine toate bune...

vreau sa dau pupici speciali tuturor burticilor... ce-mi place cand va vad aici in numar mare... ne dati si noua sperante...

si vreau sa urez concediu placut tutror fetelor care sunt sau se pregatesc de concediu!

castelana nu imi era frica de procedura, ai inteles gresit... nu aveam de ce deoarece am mai trecut printr-o histeroscopie... asa ca nu ma plangeam... si sa stii ca eu sunt o fire optimista dar problemele din ultima perioada m-au facut sa fiu un pic mai "retinuta", sa zic asa... asa ca sa nu ma mai certi! ma bucur ca ai vazut fasolica! bravo voua! vedem la urmatoarea eco daca mai era una pitita si va tine in suspans!

coco ntz, ntz, ntz ce nerabdatoare esti!!! ia exemplul castelanei si stai cumintica ca vei fi rasplatita si tu cu un beta mare apoi! si asteptare cat mai usoara...

puffy si eu sunt tot din ploiesti! nu punem si noi de-o intalneala ca sa le facem in ciuda fetelor din bucuresti? hai ca daca ne intalnim iti mai poveztesc eu de ungaria, ce zici? nu-i santaj, iti povestesc oricum dar ma dezleg mai repede la limba cu un pahar de suc in fata si intr-o companie placuta!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Vacanta placuta tuturor FIV-oaselor, inhibatelor, stimulatelor si in asteptari.

Castelana s-o tii tot asa pana la 40 de saptamani.

mariadan daca-l pui in cutia ptr. legume si fructe e ok.

Doris 23+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

fetelor va multumesc pentru raspuns.
Eu mai am cateva analize de facut/refacut si sper ca voi incerca un FIV in septembrie (daca toate analizele vor iesi bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Mariadan sa dea Dumnezeu sa reusesti si sa iti tii copilasul in brate.

9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

Buna fetelor,

Am facut si eu vineri histeroscopia la Medlife ca sa fac rezectie de polip... a fost ok, nu era nici un polip, era doar o sinechie micutza care din cate a spus dr. Albu nu ar fi fost o problema... mi-a dat tratament cycloproginova o luna ca sa nu se refaca sinechia inainte sa incep fivul... deci la mine toate bune...

vreau sa dau pupici speciali tuturor burticilor... ce-mi place cand va vad aici in numar mare... ne dati si noua sperante...

si vreau sa urez concediu placut tutror fetelor care sunt sau se pregatesc de concediu!

castelana nu imi era frica de procedura, ai inteles gresit... nu aveam de ce deoarece am mai trecut printr-o histeroscopie... asa ca nu ma plangeam... si sa stii ca eu sunt o fire optimista dar problemele din ultima perioada m-au facut sa fiu un pic mai "retinuta", sa zic asa... asa ca sa nu ma mai certi! ma bucur ca ai vazut fasolica! bravo voua! vedem la urmatoarea eco daca mai era una pitita si va tine in suspans!

coco ntz, ntz, ntz ce nerabdatoare esti!!! ia exemplul castelanei si stai cumintica ca vei fi rasplatita si tu cu un beta mare apoi! si asteptare cat mai usoara...

puffy si eu sunt tot din ploiesti! nu punem si noi de-o intalneala ca sa le facem in ciuda fetelor din bucuresti? hai ca daca ne intalnim iti mai poveztesc eu de ungaria, ce zici? nu-i santaj, iti povestesc oricum dar ma dezleg mai repede la limba cu un pahar de suc in fata si intr-o companie placuta!

Laura

Draga mami vreau ma bucur sa avem vesti bune de la tine sa stii! Mai bine sa te asiguri dinainte ca tot e bine si sa se elimine toate suspiciunile!
Asa te vreau cu toate lucrurile in regula se vede ca in toamna asta vor fi o multime de proaspete burtici. Dar ce ti-a venit? cum sa te cert? Nu am nici-un drept, draga mea, chiar o sa ma uit in spate sa vad ce ti-am scris...
Da ieri am vazut un pinctulet de 8-9 mm si tare ne-am bucurat, am iesit de la cabinet asa... nu scoteam nici-unul nici-o vorba, asa eram de... coplesiti as spune eu!
Sper sa traiti ci voi cat de curant senzatia asta mult asteptata!

te pup
castelana fericita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Vacanta placuta tuturor FIV-oaselor, inhibatelor, stimulatelor si in asteptari.

Castelana s-o tii tot asa pana la 40 de saptamani.

mariadan daca-l pui in cutia ptr. legume si fructe e ok.

Doris 23+ Matteo ......

poze

Multumesc din suflet Doris, la fel si voua "con piccolo Matteo!"
mai aveti si voi un pic, ati trecut de jumatatea drumului, asa ca te asteptam sa ne zici cum e, cum au trecut primele saptamani, cum iti este acum?

doamne ajuta!

castelana fericita

Mergi la inceput

Fetelor,
m-a sunat de la clinica si ieri la ziua 20 de la punctie aveam
beta hcg 2046 IU/L
deci creste si sporeste burticaaaaaa!!!!!!!!!!!
nu puteam sa nu impartasesc cu voi vestea asta minunata, nu?

va pup si o zi minunata! si trag strans piciorul sa veniti dupa minee!!!!

castelana fericita

Mergi la inceput