Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Fetele..am intrat un pic sa va arat pozici cu EVA ILINCA.

Si de la nastere am si eu "cadou" un hemoroid care se umfla de cate ori fortez acolo cu scaunul..ce creme ati folosit sa treaca? Pls.....

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

ce maricica e si ce par lung are,Doamne ce scumpa e.
sa va fie sanatoasa

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dienuta79

Am intrat iarasi sa va arat niste poze cu bebelusul meu grasun.

http://family.webshots.com/album/573812071JCtxyr?start=0

Dienuta mamica fericita de ALBERT ANDREI

ioooooooooi cat e de frumusel si scump,iti vine sa il tzuci tot

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

hello!
Am fost la control azi si surpriza! Dr a zis ca de fapt, suntem la termen, la 38 de sapt ( nu cum calculasem eu) si ca daca nu nasc pana joia care vine, atunci joi ne internam si vedem ce facem; vreau sa spun ca mi s-a parut cel mai lung drum barlad-iasi pe care l-am facut pana acuma : ma durea burtica, ma durea spatele si o senzatie continua de pipi de n-ai vazut asa ceva. Ma rog, acuma suntem cu ochii in patru si ne e cam frica, da ma rog, sa speram ca o sa fie bine si o sa-mi vad bebelusha frumushica .
A, si a mai zis ca fetita mea nu e prea mare, nici 3 kg n-are, dar pe de alta parte cica e bine, ca are mami pe unde s-o scoata (mami are numai 67 kg), dar are cordonul "esarfa" dupa gat. S-a mai confruntat cineva cu pb asta?
Am vazut nish zmeurici frumusei cand am intrat....
Sa va traiasca sanatosi!

37 de saptamani, mamica de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

asa... ca uitasem sa schimb semnatura
Na, ca am schimbat-o. Dk asta zice tanti dr.....

38 de saptamani, mamica de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

De la ora 15 imi urla bb, cu mici pauze.
Acum de 10 min. i-am dat sab Simplex, i-am descantat si l-am pus in bouncer la leganat. a luat somn. am reusit sa mananc si eu o farfurie de ciorba pe ziua de azi...parca vad ca minunea nu dureaza mult...apare piciul de afara si mi-l trezeste.

Dienutza e un dulce Albert si ce lungan este...nu mai incape azi maine in landou.
e bun de ceva leaganul ala de la Fisher-price? ma intereseaza si pe mine, si sa nu-l comand degeaba.
Patricia ma bucur ca esti ok, ca rebecca e fericita cu verisoara ei mai mare si nu va simte lipsa. Incep emotiile?
Badurox eu l-am nascut pe marco cu cordon tip esarfa. adica era doar la spate pus, nu rasucit pe tot gatul. a fost ok nasterea, era si jos sarcina, asa ca a putut iesi.
Alex@sara eu am avut brauri/centuri dintr-alea ieftine la 15 lei, luate de la tarabe. am schimbat 2 si cu nasterea asta... nu merita investiti multi bani in ele. numai ziua se recomanda a fi purtate, noaptea nu...si oricum pe afara nu se pot lua, se vede sub haine.

gata, fug sa-mi usuc parul. am reusit azi, cat a stat Clau cu baietii sa fac un dush mai lung de 1 min. doamne ce bine mi-a prins.
, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

cornelia, leganutul e super, insa problema e ca il folosesc deocamdata pe cel al anei. asta 3 in 1 e cam abrupt si cred ca il voi folosi de pe la 3-4 luni.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Astazi am fost la control si baiatul meu este bine, are 3.500 kg, lichidul este in cantitati normale, nu vrea deloc sa coboare.
Cred ca in urma tuseului vaginal am eliminat si dopul, pentru ca am vazut pe chilot cand am ajuns acasa ,un mucus maroniu gelatinos si ma durea si putin burtica ca la ciclu. Cred ca acela a fost dopul.Voi ce ziceti? Acum nu mai curge nimic, e ok. Inseamna ca o sa vina bebele zilele acestea?
Am deja 39 sapt. si 4 zile.
39 + Denis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

salutare

in primul rand felicit si eu proaspetele mamici si bebelusii lor, sa fie sanatosi, mancaciosi si cuminti.

Nu am mai intrat de ceva vreme sa va scriu, doar am mai reusit sa citesc asa pe diagonala.

Despre bebele meu pot sa va spun ca a facut pe 28 o luna, a luat 1.1kg in greutate , este o mancacioasa si mai nou si plangacioasa. Mananca in continuare la 2 ore si ziua si noaptea, colici ne chinuie mai tare acum. In fiecare dimineata de la 4-5 pana pe la 8-9 este intr-o criza continua de colici si nimic nu ajuta . Mai rau e ca pe masura ce se mareste devine mai plangacioasa (eu ma bucuram ca in primele 2 saptamani era tare cumintica, manca si dormea si nu prea plangea) si doarme din ce in ce mai putin. Azi de ex a stat treaza de la 11:30 pana la 18:30, a dormit doar cat o tineam pe umar sa scoata aerul...prin urmare, abia mai apuc sa mai fac cate ceva prin casa.

Am atasat cateva poze mai noi
http://picasaweb.google.ro/stef.iacob/Beatrice1Luna#

Mami de Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Uite ca a plouat azi cu vesti de noi bebelusi iesiti in lume!

Felicitari mamicilor proaspete si bebelusilor lor!

Bibuga, si tie! Nastere usoara!
La fel, daca mai e cineva aliniat la iesire, , nasteri usoare, bebei sanatosi!

noce, vine, vine!

matcha-oana, eu am zis nu demult ce ingrediente are ceaiul de calmat colicii al meu si feniculul era unul dintre ingrediente. Eu una m-as hazarda sa spun ca nu cred ca ceaiul trebuie dat lui bebe alaptat, ci ca mai degraba trebuie tu sa-l bei si el va primi terapia prin laptele tau. Eu cel putin asa fac. Dar cum am mai zis, eu il beau sa primesc lichide, nu cred ca are efecte magice (ori ca-l bei tu ori ca-l bea el, eu nu cred).

pooh, pai ce vacuta veritabila se spala pe dinti? Tu apuci asa lux intre alaptaturi? Eu doar daca il plasam la cineva, ca altfel cadea acoperisul casei de zgomot. Dar uite ca si azi e o zi buna. Trezit la 7, papat, povestit si privit in jur, dup-aia somn pana la 10, baita si niste chioraiala, papat la 1, acum e 3 jumate si el doarme-n carutz in gradina de la 1. Am gatit, am curatat, m-am primenit si eu, asta mai da viata. Asa ca vine pacea si la tine sigur. Sa vedem ce urmeaza la noi azi.
Zice ca daca vine laptele prea mult la inceput si sa mulgi un piculetz inainte sa-l pui la san, sau sa folosesti ceva incalzit pe san sa curga surplusul merge.

Thx god ca doarme noaptea din a treia noapte, neintors. Papa odata si gata, nici macar nu deschide ochii. Aseara de la 11 a dormit pana la 3, cand s-a marait un pic, eu l-am pus rapid la mancare, a tras de cateva ori si s-a culcat, nici poveste sa-l mai trezesc. S-a mai trezit la 7. Si dormim amandoi ca purcelusii pana pe la 11.
Acum stau si ma socot daca e timpul sa-l las sa doarma la 3?

Eu una habar n-am cat mananca. Voi le faceti proba suptului, sau cum aflati?

A avut ieri un poop tare ciudat, a iesit in jet la juma de metru. Mult si lichid tare. Bine avea sambureii de rigoare, dar eu n-am mai vazut asa ceva, era aproape ca pipi. O fi normal la bebe alaptat? Sa fi fost asa ca era mult? Tare m-am speriat, atunci il schimbam, altfel nu observam decat ca era ceva in scutec. Inca ceva: cand fac poop, ai vostrii cei alaptati suna? Adica vine cu gaze sau in liniste? Eu nu mai tin minte de la ceilalti...

Cornelia, exact asa simt si eu, in loc sa ma bucur ca face o luna curand, eu ma intristez, as vrea sa orpesc timpul in loc.
Felicitari pt progresul lui Vladimir!

Blanca, alternativ poti sa stai cu fundul intr-un lighenas cu apa calduta cate 15 minute macar o data, daca nu de doua ori pe zi, eventual pune si cate un pic de sulfat de magneziu (saruri epsom). Mie asa mi-au trecut intr-o saptamana.
O scumpa si-o frumoasa Eva ta!

Dienutza, ce barbatel scump ai acolo!!! Un frumos si-un dodolutz!
De ce vrei sa-l pui cu capul pe spate? Daca te ingrijoreaza forma capului, sa stii ca n-are-a face la un copil sanatos, o sa fie cum ii e conformatia, oricum l-ai pune tu. In plus, e un motiv ca mama natura ii face asa sa nu doarma cu capul pe spate ci pe parti: daca regurgiteaza, li se scurge din guritza daca e capul pe parti, daca insa e pe spate e posibil sa se inece cu voma. Te rog eu mult mai gandeste-te daca vrei sa-i fixezi capul pe spate fortat. Cu riscul ca te superi pe mine...

Alinutza, nici eu n-am avut onoarea de touch-down in sarcina. Chiar ma gandeam unde erai ca ieri ai fost mai mult lipsa la apel. Culmea, m-am gandit ca esti ocupata, nicicum nu mi-a trecut prin minte ca Eric se grabeste, hmmm...

Patricia, profita de libertate. Ce draguta e Rebeca cu idolatrizarea verisoarei, dar asa de bine le face sa-i bage copiii mari in seama...

Pe 2 august liciteaza cineva? Fiu-miu mare e pe 2 august si sunt tare curioasa...

Poate mai apuc sa intru spre seara...

E 4 fara 10 ma duc afara sa vad cum sta biznisu'

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Fetele, m-am intors de la dr. bebe e si mai pregatit si mai coborat decat era luni, colul meu mai deschis, mai sters, in sfarsit mi-a coborat si burtica, suntem aproape gata
La echo s-a vazut ca bebe sta bine, are lichid suficient, placenta batranica, dar inca isi face treaba, inimioara bate ok, deci n-avem nici o grija. Acum, seara, am avut iar intepaturi jos
Daca pana luni nu nasc, luni dimineata ma prezint la spital cu bagajelul pentru o inducere soft, cu calciu. Daca nu are efect, plec si ma intorc miercuri pentru o inducere serioasa cu oxitocina.

Ma bucur ca nu m-am dus la inducere mai devreme, vad ca natura functioneaza, ca abia de cateva zile corpul meu se pregateste de nastere (pierdut dop, coborat burtica, intepaturi). Pana la urma doar Dumnezeu stie care e termenul real, eu aveam cam 3 termene, unul dupa um (20 iul), unul dupa metoda po****ra (23 iul) si unul dupa echografiile din prima parte a sarcinii (25 iul) care aratau un bb mai mic cu o saptamana.

Reghi, e normal sa apara secretii colorate dupa controlul de 39s, dar nu sunt neaparat parte din dop. Eu am avut de doua ori, dupa doua controale si am crezut ca pierd dopul. Pana la urma, intr-o dimineata a cazut pur si simplu si am stiut ca e dopul, era rotund, ca o bila si a cazut brusc.

41 Filip
dpn 20/25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput