Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

noce go go go! Auzi, de ce nu incerci niste metode de astea de presopunctura, erau unele de tot postam pe aici, cica is eficente. Doamne ajuta si lasa ca bb vine cand vrea el si cand e momentul dat! Nastere usoara.

Euphoria, ce a zis dr ta despre vaccinurile de stat si cele din farmacii, eu nush cum e aici dar tre sa ma interesez.

mQQm, da, la noi e cu jet si cu zgomot kaki si ce jet, ca o schimbam pe la 4 am si exact atunci.. de a trebuit sa ma bag la dush si sa schimb asternutul.

fug ca vrea iar sa haleasca, si abia am tinut.o o ora jumate la san. da bine ca vrea ziua in loc de noaptea, intru mai acusi.

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Giova este super bun leaganul acela,ii place foarte mult in el,merita sa il cumperi.
Mqqm mie mi s-a zis si de la spital sa il mai tin pe bebe cu capul in sus,chiar nu vreau sa iasa cu capul ascutit,ca la baieti se vede urat cand o sa fie mare,daca nu ii place nu il oblig,il tin doar cand ii dau sa manance si nu il las nesupravegheat ca sa se inece.

Dienuta mamica fericita de ALBERT ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

am intrat sa ma laud si eu cu flacaul meu

http://gs99.photobucket.com/groups/l317/FY23PHIU6R/?action=view¤t=P1020102.jpg

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Motana, mersi, asa am patit si eu. Si-n cartea de pian fetii a aterizat niste... O fi normal asa atunci.

Dienutza, e bine asa cum faci.

pogos, vaiii ce scumpete, nu ma mir ca esti cu lacrimi in ochi! Sa fiti fericiti!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Fetelor,am contractii dureroase de vreo 4 ore dar inca nu sunt sistematizate. Sunt la 4,la 5 si la 6 minute. A inceput travaliul sau trebuie sa fie fix sistematizate, regulate? Nu am nicio scurgere,inca.

39+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

fiecare tine cam 1 min

39+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

Eu care am contractii de aproape 3luni, acum nu ma prind daca sunt contractii false sau astea-s alea adevarate. E si totiul noptii si nu l-as suna pe dr inca.

39+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Grishca eu cred ca a inceput travaliul..de ce nu te duci la camera de garda si apoi il suni pe doctor cand esti sigura?

Nastere usoara si bebe sanatos...tinem pumnii si mult curaj....vine bebeeee

Alinutza s39 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Data cezarienei 5 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Grisha si eu cred ca se apropie momentul.

Alinuta tu de ce nu dormi,pe mine cel putin nu ma lasa sa dorm baiatul,are niste ochi mari la ora asta,iar mie imi vine sa plang de somn,dureaza si 2 ore sa adoarma dupa ce papa.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

anemona si pe mine tot baiatul nu ma lasa sa dorm....face niste tumbe in burtica de simt ca fac pipi pe mine...si mai da si una in coaste...si se linisteste cand fac miscare. Sper sa nu faca la fel si cand o sa se nasca, ca altfel iti calc pe urme

Alinutza s39 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Data cezarienei 5 august 2009

Mergi la inceput