Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

A inceput travaliulcu siguranta. Acum am contractii care dor de numa la 5 minute fix,fix,fix distanta. Ma tin asa de vreo oramai stau pana pe la 7 si o zbughesc spre spital.

Pupici...
Ma duc sa ma intalnesc cu cel mai cel... Ma intalnesc cu Tudor

39+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Gooooooooo Grishca

Alinutza s39 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Data cezarienei 5 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

nastere usoara grishca

leon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

GOOO GRISHCA!!!!!

HAI BEBE TUDOR!!!!!!!!

saptamana 37 cu pitica noastra scumpa TIMEEA MARIA

ce mare sunt
MAREA INTALNIRE - 08.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!!Ce buna e cafeaua calda!!!!Bb doarme,sper sa ma lase sa-mi savurez cafeluta!Grishca,nastere usoara si bb sanatos!!!! Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neatza fetelor

Am fost ieri la control..colul a inceput sa se deschida si la interior......aia mica trage cu ochiul.....medicul mi-a spus ca nu ma mai vede ducand sarcina mai mult de 10 zile......si asa doar daca stau nemiscata..ceea ce nu e cazul....uite-asa m-am saturat si am inceput sa bantui......terase..etc.....
Partea buna e ca fata e mare ..dezvoltata...dexametazona facuta......incepe sa nu mai aiba loc.........replica a fost ceva de genul....."valeu trece de patru kile pana nasti....."asa ca ne pregatim...defapt abia atept...sper doar sa ma refac repede si sa fie teafar copilul...cel mai tarziu va fi in jur de 10 august.....celmai tarziu..pentru ca nu mai vrea sa stea.....se iteste cate putin.......
Si ce daca...noi o asteptam.....si foarte multa lume asteapta sa o vada..o sa fie o mica vedeta.......cea mai curioasa sunt eu.Sa-mi ajute dumnezeu sa ma trezesc repede din anestezie...sa pot sa o vad ca abia astept...nu mai mi-e frica de anestezie si de operatie,eu astept sa o vad.
CUraj celor care se pregatesc sa aduca comorile pe lume..

Madalina s37Eva-Maria
AMR 12 ZILE

Mergi la inceput

Pogos,e un dulce bb Tudor,,iar pozele cu cei doi copilasi ai tai sunt minunate!!!Ana ce zice de fratior?Cum se comporta?Vad ca il iubeste mult!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

MQQM<ce zi faina ati avut ieri!Deocamdata nu ma plang nici eu,sta al meu pe pat si studiaza tavanul de 10 minute,fara sa urle ca vrea in brate!La mine nu la inceput vine laptic mult,ci targe-trage Balazs,si dupa cateva minute urla ca ii vine cate-un jet in gura de nu apuca sa-l inghita bineSi kaka tot asa zgomotos face,cateodata e mai mare tam-tam-ul decat rezultatul propriu-zisPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Grishca,nastere usoara si bb sanatos!!!!

Mamica mandra de Eliana (25.10.2007) si 38s4z cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

UN hug mare mare mare pentru zmeuricile mele dragi si toti puisorii mici care au venit pe lume!!!
Eu acum am prins putin timp la net la o prietena si vroiam sa va salut, ca mi-e tare dor de voi. Bineinteles ca n-am apucat sa citesc nimic, dar m-am uitat pe listuta sa vad ce mamicute noi avem.
Felicitari tuturor proaspetelor mamicute!!! Sa fiti sanatoase si puternice si sa aveti bebei papaciosi si cuminti.
Eu sunt inca in Piatra Neamt, voi sta pana in septembrie aici.
Pot sa zic ca bebe imi ocupa tot timpul, nu am timp de nimic...cateodata nici sa merg la baie, sa mananc, sa fac un dus. Noroc de mama mea care mai sta cu el cate putin. Dar bebe se linisteste cel mai bine cu mine. Avem colici si ne cam chinuim, dar ce sa facem, asteptam sa treaca, sper ca intr-o luna doua sa trecem peste.
Ii dau si bonnisan, si sab simplex, si baby drink cateodata. Nu stiu sincer daca are vreuna vreun efect, imi spunea o pediatra ca astea n-au niciun efect, sunt pentru linistea sufleteasca a mamei ca a facut ceva pt puiul ei...
Imi pare tare rau ca nu pot sta sa citesc sa vad ce-ati mai facut.

Am vazut ca Grishca merge sa se intalneasca cu bebe Tudor.
Nastere usoara, Grishca!!!! SA vina bebe cu bine!!!

Va sarut cu drag si abia astept sa mai intru sa vad ce-ati mai facut!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput