Colectia de toamna - iarna 2005 (244)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

hi

sapt viitoare mergem la sinaia la economat

pana atunci mare si capitala

eu sunt fan dm, in primul rand pt ca au produse bio al natura f ieftine.plus detergenti de masina de vase si de spalat fffff ieftini si buni, plus sapunuri , geluri si alte nebunii.eu fac aprovizionarea lunar de acolo

Victor e la mama acolo, noi ne-am intors duminica seara cu andrei dar miercuri dimineata plec inapoi cu trenul. a fost f bine cu trenul, a.c., am stat singuri in vagon, a fost ok.

masina de vase - eu amuna de 45 de cm, am scos un dulap sa o bag si nu mai pot fara ea. eu aveam rani intre degete de la detergent de vase. la programul de 30 de min nuleprea spala dar la cel lung e super ok.dar eu il fol pe cel scurt.este bosch.parerea mea e ca trebuie sa ai ca sa vezi cat e de utila...si ma repet - am aceeasi parere de masina de uscat rufe

va pupic, somn usor si un purec pe-un picir

vin si eu la intalnire daca suntem pe aici

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mandy mi-au placut pozele voastre din concediu! Mi-a placut mult Eger (a fost si sora-mea intr-un week-end dar n-am crezut-o cand a zis ca-i fain ca nu mi-a aratat poze) si toate pozele degaja liniste si o stare de bine. Kriszti e frumusel in continuare si foarte mare mi se pare.

Alinus partea renovata e in spatele Palatului copiilor, nu parcul Tineretului "clasic". Ala tine de primaria capitalei, deci nu se face nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata si de la noi, ca mai tarziu plec cu sotu' la Bistrita.Azi sunt mai libera si profit si de faptul ca nu e Kriszti acasa.
Lavi, eu am ramas placut surprinsa de Eger, este un oras foarte frumos.Cetatea este absolut superba, plina de istorie, cartea Stelele din Eger am citit-o de vreo 5-6 ori in copilarie atat de mult mi-a placut...asa ca acum cand am si vizitat Cetatea am avut senzatia ca ma intorc pur si simplu in timp, la luptele cu turcii.

Kriszti e foarte mare, inalt, nici nu stiu cum sa spun.Nimeni nu ma crede cand ii spun cati ani are, multa lume zice ca are 5 ani...are colegi la gradi care merg la scoala si sunt cat el. La inceputul lui iunie avea in jur de 105 cm si 21 kg, de atunci nu l-am mai masurat.Mie imi ajunge cam pana la buric, poate un pic peste (si eu am 1,74 m).

In orice caz, am ramas placut surprinsa ce efect are asupra oamenilor copilul meu, in Austria, la gastehaus unde am stat, primea de la gazda (de la doamna) in fiecare zi cate o inghetata sau un Kojak sau altceva dulce, la Spar la cumparaturi a primit de la tanti de la caserie o punga cu ceva cipsuri, la Gols la strand la masa de pranz chelnerita nu a vrut sa ia (de doua ori!) bacsis, ne-a spus sa luam copilului pe banii aceia inghetata Avea dreptate Anda cand i-a facut astrograma

Joy,, la fel iti doresc si eu tie, numai bine si sa iti indeplinesti toate dorintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mandy pai daca-i frumusel foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Salutari si de la noi,

Nu vreau sa ma plang...da/i greu tare cu 2 copii.....mai ales la mancarea de amiaza si seara la baita...acum maica/mea e cu Andreea pe afara si eu sunt cu bebe Cristian prin casa..A iesit si el putin afara pe terasa,dar acum l/am bagat inauntru ca e cam cald afara.

Mara.parca tu intrebai de inaltimi si greutati...pai Andreea e undeva la 99 de cm si vreo 15 kg...dar la cum mananca ea ma pot declara multumita.acum are po pasa relativ bunicica,adica mananca si la amiaza cate ceva nu doar prostii gen cremvusti sau mezeluri.....I/am facut o friptura dintr/o gaina de casa si spre surprinderea noastra a mancat aproape toata carnea in vreo 2 zile.
Cristian in schimb promite a fi un mare fomist,sper sa nu i se schimbe naravul,el papa si creste bine,are acum greuntatea lui sora/sa de la 5 luni .

Plec ca vad ca a inceput smiorcaiala la bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

multumim de informatii.cred ca flavi e cea mai micuta dintre fetite.nu e mancacioasa,e f vioaie,nu sta nici macar 1 min in acelasi loc.ii dau cavit sau osteocarre.de mai multe ori i-am facut copro si nu i-a iesit nimic.cred ca mai iau niste kile si niste cm de la andrei si ii pun ei.

cu 2 e mai greu,dar mult mai frumos ,mai ales cand incepe al doilea sa mai creasca.la mine greutatea,ca sa zic asa, e atunci cand flavi tb sa manance, iar andrei sa doarma si sunt singura cu ei.unul cere insistent sa manance,celalalt plange de somn.si ,da, cand unul nu e acasa,in speta flavi, lucrurile se simplifica la maxim.

sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Salutare! Ce liniste pe-aici...

Eu am mai spus-o: mie mi-e imposibil cu amandoi puii, mai ales in jurul pranzului, cand ii aduc obositi de-afara si rupti de foame. Noroc ca Ana mananca singura, pe print trebuie sa-l hranesc eu . Apoi avem circul de la nani, Ana iarasi ar fi mai usor de adormit, dar Cristi da invariabi peste noi si-mi zadarneceste eforturile. Iar daca-i tin impreuna, se hlizesc, se gadila si chitzaie pana prinde ora 17 nedormiti . Asta am patit o singura data, nici nu mai am curaj sa incerc. Asa ca facem tot posibilul sa am o bunica de ajutor in jurul pranzului. Cand era Ana micuta si adormea cum sugea putin, mai mergea, dar acum e imposibil.
Altfel, diminetile si dupa-amiezele ma descurc foarte bine cu ei, reusesc sa fac si cate o mancarica (cu pretul invadarii bucatariei cu jucarii ), sa mai intind rufe... Si vad ca ma descurc singura si seara, la probramul de baita, laptic si nani amandoi.

Noki, bafta maxima, parca azi e examenul, nu? Si vant in panze spre vacanta!

Lavi, cum le place fetelor acasa, dupa atata vreme? Sa ne povestesti si noua din sfaturile pediatrei

Joy, imi pare rau ca inca de-acum nu arata prea roz serviciul. Partea buna ar fi ca e mai usor sa gasesti alt job, la serviciu fiind, decat de acasa, zic eu.

Feli, imi pare tare rau de problemele lui Doru, vad ca sunteti inca mai ghinionisti cu concediile decat noi . Nici eu nu mai am curaj sa conduc .

Mara, n-as fi zis ca Flavia are doar atat, din poze mi se parea chiar inaltuta. Si argint viu in mod cert, cum o descrii si tu .

Tot vreau sa-i mai masor si eu pe-ai mei si nu apuc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Din ciclul "culcat bine, sculat mort" cam asa sunt eu acum. Aseara am fost la nasi, toate bune si frumoase, ne-am culcat, si pe jumatatea noptii m-a apucat un rau de-am zis ca mor...voma, diaree, incontinuu 3 ore. Apoi m-am linistit si m-au apucat frisoanele. Au trecut si alea si m-a luat o ameteala ceva de speriat, nu puteam pune capul jos. Si cam asa mi-am petrecut noaptea. Dimineata am plecat la mama s-o las pe maimuta ca aveam niste treaba, si mi s-a facut rau in taxi, noroc ca nu am mult de mers. Am chemat Salvarea, mi-au pus perfuzii cu diverse chestii, mi-a facut o groaza de teste neurologice...si m-a bagat in "revizie", am de facut echografie de tiroida, tomografie si endoscopie. Am o ameteala care nu-mi trece, efectiv parca plutesc, cum misc capul, se invarte totul in jurul meu. Si nu pot sta in picioare. Si mi-e greata la maxim. In fine.... ma scuzati ca m-am plans, dar am simtit nevoia sa ma descarc si eu la cineva. Mi-e tare frica, ma gandesc la toate relele din lume....

In rest toate bune...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

madau,sanatate multa! te inteleg perfect! parca am mai zis:eu de 2 ori am patit-o in viata.ca si tine, ma culc bine, si ma scol....ametita.nu ma puteam tine pe picioare ca se invartea casa cu mine.si in pat aceleasi ameteli.am chemat salvarea si cu ajutorul soferului si al lui tati am putut cobori scarile,ca nici directie nu aveam.mi-au facut tomograf.nimic relevant.vertij cu accese de voma.tot timpul am crezut si inca cred ca totul mi se trage de la mancare,respectiv fiere.am fost si la bucuresti pentru ca mi s-a sugerat ca ar putea fi o poblema cu urechea interna-mentinerea echilibrului,dar nu s-a dovedit.am stat in spital 5 zile de fiecare data,dar ametelile au disparut dupa mai mult de o luna.nu tb sa fie ceva neaparat rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Madau, sanatate multa si sa le dai de cap problemelor

Mandy, ce faine sunt pozele voastre!! Cel mai mult mi-au placut cele cu asfintitul. Iar Kriszti e dulce foc.

Mamici de 2 copii...

Mergi la inceput