Colectia de toamna - iarna 2005 (244)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

tocmai am aflat din 2 surse, una guvernamentala si a doua - presedinte de banca ca euro ajunge 5 lei in iarna si criza nici macar nu a intrat in romania inca. la anul va fi adevarata rupere, ca sa nu zic altceva care rimeaza cu rupere.
luati-va masuri de prevedere.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am ajuns ieri la magazinul "dm" sin incinta Auchan Militari. Aveau acolo lotiune si spray anti-tantari care era si anti-capuse daca intereseaza pe cineva. 11 RON 100 ml, efectul dureaza 4h anticapuse si 8h antitantari, asa scrie pe cutie.

Anda draga, nu te panica! Avea o membra DC un citat la semnatura care mi-a placut f mult, luat din Biblie, ceva de genul "Nu te ingrijora pentru ziua de maine, ingrijeste-te de ziua de azi, ziua de maine se va ingriji singura de ea. " Poate tu il stii mai corect decat mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

salutare!
io mi-am recuperat plozii, sunt negri-negri (desi au fost tratati corespunzator cu lotiune anti-soare, 3 recipiente-au fost varsate pe ei), juliti-juliti (din cate mi-au povestit ei, ca in altii nu am incredere, s-au alergat pana au dat unul peste altul si dup-aia s-au imprastiat pe caldaram - ana are nasul, fruntea si obrazul; andrei - genunchii).
ne-am intors cu bacul pe la calarasi, am trecut si pe la parintii bonei si am cules struguri din vie , pun poze zilele astea, tb sa-mi fac un cont nou la picasa.
am trecut-o si pe anais in pat de copil mare; si pe andrei in patul de sus. el e foarte fericit, ta-su sta cu inima cat un purice sa nu cada. io mi-am dorit toata viata mea sa am pat sus, asa ca nu-mi fac griji. si chiar l-am testat o noapte, am dormit beton

vin si eu la mega-intalneala daca-i la o ora accesibila (adica cel mai devreme 6 sa ajung si eu pe la un 6 jumate)

la masurat... cred ca andrei e pe la cota 120... anais pe la 100 si ceva. nu i-am mai masurat de mult. nici nu i-am cantarit, da-s grei de-mi rup mainile

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput

Corap bine ti-ai recuperat plozii!
Care-i spilul cu bacul, a fost coada? In ce zi a saptamanii si la ce ora aproximativa ati trecut?

Bic deci facem intalneala saptamana viitoare? Tu esti musafirul, alege ziua si locul. Ora de incepere propun 18.

Mergi la inceput

bac - duminica la 6:20 (18:20) ne-am pus la coada, la 7:20 eram dincolo.
erau 40 de masini la coada, mergeau 3 bacuri*15 masini maxim.
e interesant, copiilor le-a placut, nu s-au plictisit (i-am dat jos din masina si ne-am uitat cum veneau bacurile, cum coborau masinile etc).
peisajul e f frumos in dobrogea, drumul relativ bun (f bun pe anumite portiuni, mediocru pe altele). sunt dealuri, paduri, niste manastiri (incl. pestera sf andrei - n-am fost da' cik interesanta) si cetatea de la tropaeum traiani.
drumul e liber.

am un chef de muncaaaaaaaaaaaa

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput

a... temperatura la calarasi = bucuresti-7grCelsius

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

lavi, da da pe mine ma intereseaza! ce inseamna dm? ca poate gasesc magazinul asta si in auchan titan, multumesc mult pentru info.asta este si durerea mea, fii-mea este permanent muscata de cate ceva, ieri am fost la ferma si cand ne-am intors era ciuruita pe picioare..

aseara am ajuns in noul parc din tineretului, cel deschis de primar, si mi-a placut, multe aparate pentru adulti, calarie copiii 10 lei trei ture, locomotiva live by resita, si atractia baietilor mei ( au stat mesmerizati de nu le-a trebuit nimic ) pista pentru modelism, super masinute si au o viteza uimitoare, absolut captivant pentru baieti si tatici . au si pista de carting pentru cei ce detin masinute mari pentru copilasi se pot plimba in voie.

cornelia abia astept sa iti vad negriciosii

joy, succes cu jobul! gandeste pozitiv sigur o sa apara si altceva la un moment dat.

ioana pentru info , uite asa de mult asa vrea. bine v-ati reunit , happy family.

Mergi la inceput

roxi, un dm este si in magazinul "real" de la vitan.

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput

"dm" este un mini-supermarket de cosmetice. La Auchan este in galeria comerciala. Sigla e cu portocaliu, trebuie sa-l gasesti.

Am renuntat la cort la mare zilele astea, am rezervat pt we viitor un apartament de 6 persoane cu 60 EUR mic dejun inclus, mergem cu fetele si socrii care vor sa vada si ei Balcicul. Pretul mi se pare foarte mic pt atata familion.

As prefera sa o luam pe la Giurgiu dar socrii vor dupa aia sa mearga la Calarasi - Fetesti si si-ar lasa masina acolo am trece cu bacul... nu stiu ce sa zic, mi-e ca ne lungim in loc sa castigam timp.

Noki bafta la examen!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noi ne masuram cand mergem in parcuri de distractii si cum la ultimul - Asterix - a trebuit sa ii cumpere bilet, inseamna ca am trecut bara de 1m. La cantar a iesit 16 kg dar au cantarit-o bunicii si nu am verificat.

Lavi da nu stati locului deloc, mereu va plimbati!

Wow Roxi ce bine suna parcul tineretului, inseamna ca s-a schimbat de acum 2 ani de cand ne alergam sa ne gasim si nu reuseam .

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput