Colectia de toamna - iarna 2005 (244)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Interesanta broasca care se transforma in print . Din cate vad, broasca se dizolva, inauntru era ascuns un print mititel care creste mare in apa.
Am avut si noi ceva de genul asta, un crocodil care iesea dintr-un ou - tot crestea pana spargea oul, iesea afara, si inca, si inca... E un material nou, buretos, care se tot umfla pe masura ce sta in apa.

Eu pe 2009 inca n-am bilanturi, mai avem de trait ceva din el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

eu daca aveam o jucarie d-asta care se transf. din broasca in print, la varsta la care mi se formau reperele, cred ca si acum credeam in metamorfoza respectiva:) si as fi asteptat si azi:)) pe mine si-asa m-au convins greu copiii la scoala ca nu exista mos craciun

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi Si eu m-as bucura la fel de mult.

Madau, asteptam rezumatul saptamanii in China.

Mandy

2009... hmmm... un an putin mai bun decat 2008 in anumite aspecte. 2008 a fost cu siguranta cel mai greu an din viata mea. 2009 a fost oarecum mai linistit, si in mod cert un an de introspectie in care m-am redescoperit pe mine insami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neatza de la o cafelutza!

Feli, haioasa broscuta care se transforma in print.... dar mi-e greu sa cred ca missa s-ar atinge de asa ceva, e o fricoasa mare:))

Disneyland, cred ca acuma incepe sa fie varsta de dus, noi am fost asta iarna si i-a placut insa nu prea am putut sa facem multe chestii din cauza ca eram prea mici. Oricum miss e fan parcuri de distractii si am facut o gramada prin Olanda- Belgia- Franta. Insa repet multe atractii incep de la 3-4 ani in sus si au si limita de "inaltime copil" .

Voi vorbiti de anul 2009 de parca acum se termina....eu sunt inca in proiectele lui, deci nu pot sa ma pronunt decat la sfarsit cand le termin....sau nu:)) Suntem abia la mijloc totusi.

Miha si eu cred ca un oras gen Timisoara, Cluj, Sibiu ar fi super, si mai cred cu tarie ca e extrem de important sa fiti langa un aeroport international, asa ca pt mine Timisoara ar fi in top, celelalte cu destinatiile lor spre Germania ar fi ok daca aveti familia acolo insa pt alte destinatii....raman scumpe. Timisoara are Budapesta ca alternativa.

O saptamana buna sa aveti!

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza si de la noi!

Azi incepe nu-sh' ce festival de inghetata in Bucuresti, am citit intr-un ziar local. aviz amatoarelor

Noi am recuperat-o pe Maria de la Roman. A fost emotionanta regasirea cu Stef, atat l-a mai iubit si dragalit la inceput Bineinteles ca dupa cateva ore a reinceput disputa pe jucarii si locul in bratele lui mami

Feli, hai ca poate veniti incoace. vezi, asta e semn sa te apuci si tu de scoala de soferi!

Ieri am fost la un gratar in zona Tg Neamt, am fost dezgustata din mou de nesimtirea celor care lasa in urma tone de gunoi. Nu stiu de ce nu se infiinteaza Politia Mediului, cu gardieni care sa patruleze non stop in zonele de agrement, platiti cu comision din amenzi. Cred ca s-ar rezolva partea cu curatenia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ioana bune ideea cu politia mediului, e groaznic ce lasa romanii in urma la picnicuri (majoritatea), pe plaja, cum arunca toate gunoaiele din masina pe geam. Cum arunca pe strada, samd. Si in special generatiile mai tinere decat noi de la care, fiind educati post-revolutionar, te-ai astepta la mai mult.

Alinus alt mare avantaj al Timisoarei e ca daca vrei sa faci o calatorie cu masina spre vest ai o zi in minus la ducere si una la intoarcere, fata de Bucuresti. Ne-a batut si pe noi gandul sa ne mutam acolo dar salariile sunt mai mici si posibilii angajatori mai putini. Aici daca vrei sa-ti schimbi locul de munca gasesti mult mai usor. Si nu prea suntem genul "antreprenor", sa ne facem firma noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

poze de la Casa trenuletelor, de pe net,caci suna interesant:
http://www.tillig.ro/index.php?ml=56

cam ce inaltime au fetitele voaste?, ca flavi a ramas la 95 cm si 13,5 kg.mananca acceptaqbil si e f vioaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

Inca nu mi-au venit baietii acasa, sunt la tara si mi-e ffff dor de ei. Sunt si cu fundul in sus ca am visat niste tampenii azi-noapte, horror, horror, ma trezeam transpirata si suspinand de plans (in vis plangeam de rupeam) si ca niciodata cum ma fura iarasi somnul cum imi continuam visul .
Acum ma simt epuizata, inca sunt sub "vraja" visului, desi stiu ca nu este adevarat am un bolovan pe suflet si-mi vine sa plang.

Sper sa-mi treaca mai repede.

Mi-a placut ce a zis Mandyksch:

"Feli, am avut ani in care m-a macinat o situatie, un lant de minciuni, care nu corespundeau cu principiile mele...dupa aceea am avut luni intregi in care m-au macinat indoiala, teama si chiar neputinta. Dar macar m-am regasit pe mine si stiu ca o sa fie greu sa gasesc un job unde sa merg cu placere, nu mai vreau sa traiesc ce am trait acolo unde am fost.
Deocamdata ma ocup de traduceri (maghiara/romana), probabil o sa ma si autorizez. In viitor probabil ca voi face ceva pe cont propriu, o librari/cafenea, ceva de acest gen imi doresc, dar mai astept sa treaca un pic criza asta. Pentru mine banii nu au fost niciodata foarte importanti,nici acum nu sunt, eu vreau doar sa pot face, lucra ceea ce imi face placere, sa merg cu drag la lucru.
Uite, un alt plus e ca in sfarsit mi-am facut curaj si am facut scoala de soferi. Ani de-a randul mi-am spus ca voi face scoala cand voi avea un Ferrari...oare sa trag concluzia ca Ferrariul e pe aproape?"
.....................

exact asa simt si eu. As trece cu vederea daca ar fi un job mai prost platit, sau ca as avea un program mai aiurea atata vreme cat m-as duce cu placere si cat mi-ar place ceea ce fac. Sa nu fie o corvoada mersul la slujba.

Din (ne)fericire, la jobul de acuma nu m-am dus cu speranta ca va fi ok si am avut dreptate. Sunt o gramada de restrictii nelalocul lor, prost platit, cu program alandala (fata de ce stiam eu ca va fi). Inca nu ma duc cu scarba, dar nici relaxata. poate si pt ca sunt la inceput, mintea numai merge deloc, sper sa se dea pe brazda.

Mandy draga, sper din tot sufletul ca Ferrariul sa fie cat mai aproape de tine si sa poti realiza tot ce-ti propui.

La ceea ce mi-a adus anul 2009 bine sau rau inca nu ma pronunt, astept sfarsitul anului ca poate poate se mai redreseaza situatia.

Amu ma duc sa trag o raschetare pe picioare, sa sterg praful si sa vad ce-mi fac de mancare.

Mie dooooooooor de copii de numai pot.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La ultima masuratoare Nati avea 99cm si 15-16 kg. Dar asta a fost prin iunie, o voi masura zilele astea pt ca vin la Bucuresti!

Maria cum mai sta Ana cu crescutul in inaltime? Stiu ca la un mom dat erai ingrijorata.

joy lasa visul urat si eu patesc asa, sa readorm si sa se continue, ocupa-te cu altceva!
Multa bafta si cu serviciul si cu Cristi, sa-sti gaseasca servici, si cu toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

yap Lavi m-am uitat la "vanatorul de crocodili" si am uitat de visul naspa.
De crescutul copiilor..pe Alex nu l-am mai masurat de multisor, are cam 12kg si Vlad are 99 cm si 16 kg.

Mergi la inceput