Colectia de toamna - iarna 2005 (244)
Raspunsuri - Pagina 10
felicia74 spune:
anda prognoza nu ma mira, dupa mega-imprumutul din primavara. Ne va lua
, sa vezi cum trecem noi de la concedii de 5* cu UAI la mers cu cortul, nah, are si criza asta partile ei bune, redescoperim natura![]()
In aceasta directie mergand lucrurile, gasesc tot mai binevenite ponturile cu produse bune si ieftine gen cele de la DM. Eu le-am descoperit pe cele de la Plus (marca lor, facuta in Germania), ieftine si bune.
Sa vedeti la anul pe vremea aceasta ce-o sa ne mai sfatuim noi cum sa facem economii, hmmm, miroase a perioada '91-'97
(remarcati dispozitia mea ultra-masochista...).
Madau pai asa te lauzi? Si eu care credeam ca o sa bagi o postare despre cadourile primite, ultra-smecheroase. Sanatate multa
Dimensiuni aproximative Ilinca - in jur de 100 cm (bunicii zic, ca au masurat-o recent si ar avea 105) si vreo 16 kg. Avea max 17 cand am dus-o la tara, dar acum i-a disparut burta de la atata alergat prin curte. Viata grea, ce mai![]()
Maria_alexia
| Citat: |
Interesanta broasca care se transforma in print . Din cate vad, broasca se dizolva, inauntru era ascuns un print mititel care creste mare in apa. |
minitehnicus ce esti, te-ai prins repede. Sunt curioasa cat ar costa o minune din aceea, nu credca prea putin, ca la Disneyland si aerul inspirat costa
Joy deja incep sa cred ca jobul in Ro e echivalent cu calcatul in picioare a angajatului. Ia uimeste-ma, ce le trec prin cap celor de la supermarketul tau, ce restrictii sunt? La baie va lasa, sau va pune scutece?
Noki_Lara spune:
Hello! Yuuuupiiii, am luat examenul la master, la fara plata, deci subventionat de la buget! 
Sunt tare happy!
Maine la prima ora plecam sa recuperam bufnita persoanala. Mi-e un dor de ea de numa'.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
joy04 spune:
Buna sera.
am ajuns muult mai devreme acasa, dar recunosc ca mi-e frica sa merg singura pe drum noaptea - mai ales de cand am aflat ca acum vreo luna unei vecine i s-a furat lantisorul de la gat chiar in fata blocului. si asta pe la ora 21:00.
Asa ca la ora 22:40 pe strada, mi-era cam frica.
trebuie sa merg sa vad poze ca sunt restanta.
Va recomand sa mergeti in Carrefou, au niste reduceri de-ti sta mintea. Eu le-am luat copiilor niste chestii reduse cu 50% si acum le-au mai bagat inca vreo 50%. Adicatelea, bluza trening de 24 lei acumeste cam 5.5 lei.
In special lucruri de fetitze sunt dar cam maxim 36 luni, dar nici nu am stat sa ma uit fff bine.
Feli: (ma bucur ca-i mai bine Doru, poate plecati in concediu totusi)
- nu ai voie cu obiecte personale la casa.
- nu ai voie cu telefonul mobil decat daca este inchis. daca-l folosesti, cei de la paza sunt obligati sa ti-l ia.
- nu ai voie sa mesteci guma (eu de ex, lucrand cu clientul atatia ani, recunosc ca nu mi se pare normal sa-ti molfaie cineva in fatza asa guma. eu recunosc sa molfai guma dar cand am client nu, ascund guma sub limba)
- te perchezitioneaza de cate ori iesi din magazin si te duci la baie sau la masa.
- daca ai nevoie la wc trebuie sa ceri pauza de 5 minute, daca-i aglomerat si ai clienti "pe banda" stai si induri, nu poti pleca pana nu se elibereaza.
Chestia asta ma calca pe nervi pt ca eu de ex de cand am ridicat o data caruciorul cu Vlad pe scarile de la bloc cand ma opintesc mai tare sa ridic ceva daca am vezica plina da pe afara. Si la casa, vorba aia, se ridica destul de mult baxuri de apa / sucuri si alte cele.
Alta treba care me enerveaza este ca nu poti folosi telefonul. De urgente vorbesc, ca nu mi se pare normal totusi sa stai de vorba aiureea la telefon cu clientul in fata ta. Pai in puii mei daca ma suna de acasa ca-i vreo urgenta cu copiii eu o sa vb la telefon cu riscul de a fi data afara. Ca telefonul de confiscat nu se pune doar over my dead body.
Uite, chiar in seara asta am avut vreo 4 apeluri pierdute de la Ela si nu le-am vazut decat cand am plecat de la servici adica pe la 22:35 si nu am mai sunat-o.
Si-s mai multe, am uitat acum din ele ca's terminata de cap, este foarte curent la casa si de la sinuzita din februarie am ramas f sensibilicoasa, una-doua, cum este un pic de curent sau AC, cum ma ia durerea de creier. Ca sa numai zic de lumina aia de la neoane, ca ma rupe la ochi, sigur imi pun ochelari cat de curand.
Madau sper ca simptomele tale sunt doar de emotiile provocate de plecarea consortului. Sanatate multa.
Lavi sa ne spui cum este cu fetele din nou acasa.
NOKI felicitari!!!! Nici nu ma asteptam la mai putin din partea ta. Te admir si te felicit sincer. Putere de invatare in continuare!
Mara, Coralia, Maria si restul cu 2 copii asa-i ca-i muuult mai greu cu 2 copii dar si mai frumos. Imi zise Cristi in seara asta (soacramea i-a zis sa nu-mi mai zica) ca ieri ai mei baieti au avut una din zilele horror. Adica: tataie i-a zis lui Vlad sa-i aduca pompa sa umfla o minge. Vlad a refuzat dar Ale imediat a plecat sa aduca pompa respectiva. Cand a vazut Vladu' s-a facut foc si para, a inceput sa urle ca el o aduca, i-o zmulgea din mana lui Alex care urla si el cat putea ca el singur o duce....apoi au vrut suc (le face compot din fructe)amandoi in acelasi pahar nu asa oricum....cum nu au gasit 2 pahare la fel le-a pus mama in cescute identice. Ei...ti-ai gasit. Vlad a baut sucul lui si vroia musai sucul lui Alex, din canuta lui Alex care bineinteles ca tipa ca-i al lui si nu-i da...si cate si mai cate. Ca zicea Cristi ca 3 adulti erau plini de spume si crize si ca acum "te inteleg cand te gaseam seara crizata rau de tot". Nu au zilnic asa crize una dupa alta, dar e de ajuns sa-ti pune o data parul pe bigudiuri.
dar si cand rasuna casa de rasul lor cand se jaca impreuna...."hai Gabi, prinde-ma, musca-ma, cauta-ma......" si cate si mai cate frumoase.
mi-e un somn de-mi vine sa pun capul pe tastatura asta. Asa ca va zic noapte buna si ne auzim.
ioana_77 spune:
Joy, aha, in sfarsit dupa vreo 4 ani a ajuns si sotul tau sa te inteleaga. Lasa ca-i prinde bine! Tie iti urez succes cu serviciul, eu zic sa lasi deoparte chestiile negative si sa incerci sa te adaptezi, sunt sigura ca e chestie de obisnuinta
Madau, sanatate multa!
Feli, te recunosc ca "peste" veritabil dupa gandurile tale.
Dk ai mai face un copil nu ai mai avea timp sa te gandesti la atatea
DOar dupa ce creste si el un pic - hihi, rade ciob de oala sparta
Recuperare rapida lui DOru, poate evadati macar cateva zile.
Noki, bravos! Nici nu ma asteptam la alt rezultat!
Pe-ai mei nu i-am mai masurat - cantarit de vreo luna, doua, poate ma incumet sa o fac dk coopereaza mai ales la faza cu inaltimea. Oricum, Maria e clar ca arata ca un copil spre 5 ani, deh, nici nu stiu cui ii seamana![]()
Pe Stef l-am tuns saptamana trecuta, am trecut de la carlionti la "beculet", il maturizeaza mult, de-acum incepe sa semene si el a copilas![]()
ioana_77 spune:
Anda, l-am intrebat pe George (care lucreaza in dom bancar) ce parere are de zvonurile legate de Eur. Mi-a spus ca e f usor greu sa se faca prognosticuri, ca intotdeauna x si y din diverse banci au declarat ca evolutia cursului va fi in sus sau in jos. Nimeni nu poate spune cu exactitate cum va fi! Iar zvonurile astea nu fac decat sa alarmeze lumea.
Lavi mi-a placut mult parafrazarea ta, musai trebuie aplicata in vremurile de azi.
ioana_77 spune:
cum e corect: prognostic sau pronostic, ca nu ma lamuresc cu explicatiile googelistice?
ajutati-ma, va rog.![]()
bb_alinus spune:
Neatza si de la noi!
Si pentru ca tot suntem in pesimismul devalorizarii leului, adaug si eu lista de tari pe care e bine sa le eviti din gauza acestei gripe nenorocite, amestec intre porcina, aviara si umana! 
Amérique du Nord, Amérique Centrale, Amérique du Sud et les Caraïbes), l’Australie, la Nouvelle-Zélande, Hong-Kong, le Japon, les Philippines, Brunei, Singapour, la Malaisie, la Thaïlande, Israël, la Grande-Bretagne, l’Espagne (y compris les îles Canaries et les îles Baléares), Chypre, Malte, les territoires palestiniens.
Nu cred ca e nevoie sa traduc.
O zi buna!
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Noki felicitari si tine-o tot asa! Regasire placuta cu Bufni!
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
maria_alexia spune:
Cu criza ce ne va lovi: exista bloguri unde se discuta serios despre asta. Trenduri economice mi se pare unul dintre cele mai tari. Cursul euro e clar tinut sub papuc, doar e an electoral nu? De la anu', potopul
.