Colectia de toamna - iarna 2005 (244)
Raspunsuri - Pagina 11
maria_alexia spune:
De fapt eu intrasem sa va povestesc chestiuni mai vesele. Si anume cum e cu copiii si lumea in care traiesc ei.
Cristi acum isi pregateste jucariile, pentru ca va veni Mathias la noi sa se joace cu el. Eu nu-l cunosc pe Mathias, dar Cristi imi povesteste despre el de mai bine de jumatate de ora. Are bluzita verde. Si are si sabie (ahaaaa, ieri i-am lasat vreo 2 ceasuri la bunici, si am vazut si o sabiuta la copiii de pe strada). Si a taiat si un sarpe cu sabia (o fi fost vreo rama, era dupa ploaie). Si s-a luptat si cu serpii dintr-o "hurba" (
) (uuups, asta ce-o mai fi fost?) Si ce inseamna "hurba"?? (i-am povestit). Lui ii e frica de "hurba" si de lupii de-acolo. Dar Mathias e curajos, e prietenul lui, si acum il asteptam pe la noi, sa ne jucam cu masinutele.
Si tot asa... Dupa vreo 20 de min de descusut mi-am dat seama (si a recunoscut si el, in treacat), ca pe Mathias l-a vazut la desene. Ca i-a pus bunicul desene, mai intai cu Scooby Doo si i s-a facut frica, dar apoi a vazut desene frumoase, cu Mathias, care e curajos.
Acum pregatim paharele de suc pentru Mathias
.
UPDATE: Cristi imi povestise si ca Mathias e mai mititel, ca il va lua in brate si il va aseza pe caanpea. Tocmai aflu ca de fapt Mathias e un ... soricel.

corap spune:
mneata!
IPOTEZA
in constanta mazare a scos liniile de tramvai; pe unele portiuni au mai ramas, suficient cat sa intrebe copiii "unde-i tramvaiu'?"
gabi: nu-i tramvaiu' ca l-a scos tampitu' de mazare, primar idiot (ma rog, aici urma o gramada de chestii despre mazare)
copiii: ce-i aia primar?
g: primar e ala care conduce orasul.
CONCLUZIA ANAISEI (ieri, cand treceam pe langa un tramvai in bucuresti)
asta-i un tramvai bun care merge, ca pe celalalt din constanta l-a stricat domnul ala care conduce prost 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
margelute noi de 1 mai
lavi02 spune:
Maria
betooon cu Mathias!!!
Corap foarte buna concluzia Anaisei!
Noki felicitari
si recuperare placuta a bufnitei!
Joy haha, ce bine-i prinde lui Cristi un pic rolul de "arbitru de ring". Incearca sa te obisnuiesti la servici, cel putin pana gasesti altceva. Stii vorba ceea: "omul se obisnuieste si spanzurat"
Alinus
! Tot va ramane Italia, Grecia, Austria, Croatia
(fiecare cu febletile lui)
Fetele au ajuns aseara cu bine, multumesc de intrebari
Au fost foarte fericite sa-si regaseasca camera si jucariile, n-au mai dat pe acasa de o luna si jumatate! Sunt niste dulci, abia m-am desprins azi dimi de ele sa plec la servici.
I-am sugerat soacra-mii sa le duca in parcul nou, sa vedem acum daca gaseste Silvia Palatul copiilor, eu cred ca da.
Mamici cu 2 copii voi nu ma credeti, dar dupa ce trece si cel mic de 3 ani e mult mai usor!
meems spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_77 cum e corect: prognostic sau pronostic, ca nu ma lamuresc cu explicatiile googelistice? ajutati-ma, va rog. Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an Iulie 2008 |
Ioana, pronostic e termenul corect.
meems spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavi02 Fetele au ajuns aseara cu bine, multumesc de intrebari Au fost foarte fericite sa-si regaseasca camera si jucariile, n-au mai dat pe acasa de o luna si jumatate! Sunt niste dulci, abia m-am desprins azi dimi de ele sa plec la servici. |

Maria-Alexia, cum va descurcati cu Mathias?
Corap
corap spune:
eu te cred, mie deja mi-e usor si mooor de dragul lor.
(a, se trezeste andrei in crucea noptii si il trezeste pe ta-su sa-i spuna "tati, io o iubesc pe anais mult, mult, mult de tot"
)
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
margelute noi de 1 mai
mara95 spune:
salut!
maria,super faza cu Mathias, si flavi a inceput sa ne introduca personaje din desene in peisaj.si dormim cu o veioza aprinsa,dde 3 nopti, ca ii e frica.asta tot de la desene i se trage.
corap,destepata concluzie,stie sa proceseze informatiile.
lavi, exact asa m-am gandit si eu,vazand-o acum pe flavi,ca dupa 3 ani ai lui andrei va fi mai usor.
noki,bravo tie! si pe mine ma bate gandul de master, dar nu in perioada apropiata,ca timp de invatat,ioc!desi am un mare semn de intrebare.eu am facut 5 ani facultatea, iar acum inca 2 ani masterul,mai ales ca o parte din materie va fi cam aceiasi,nu prea ii vad rostul.doar sa fiu in trend si sa dea bine la cv cand vin restrucurarile.am vazut ca multi dintre colegii mei de fac si de serviciu s-au inscris anul asta la master,cred ca in special datorita crizei.
intrebare:de unde le luati fructe copiilor?eu le iau din hipermarket, pentru ca in piata sunt de aceeasi calitate, iar la tarani sunt doar mere autohtone f acre.dar am o strangere de inima vis-a-vis de pesticidele din ele.lui andrei tot din ele ii fac sucul,nu ii iau la borcanase din comert, pentru ca,drept sa spun, pretul lor mi se pare destul de mare, iar flaviei nu i-au placut deloc cand era bb.deci cum e benefic pentru organism,sa mananci fructe cu pesticide sau sa nu mananci deloc fructe?
ilenutza spune:
Neata,
azi am zi de smotru dar nu am chef deloc.abia am sters un geam ...acu' stau pe aici... sa vdm cum evoluez!!!![]()
si noi credem ca la noi inca nu a ajuns criza asta nenorocita.asa ca tinem la banuti si nu cheltuim aiurea.ma chinui sa fac economii si sa strang de unde pot.de ex. fac economie la apa, sunt atenta cat consum si pe ce, economie la curent- nu mai tin nimic in priza gen tv, micro, aspirator de mana, telefon , etc.si am descoperit produsele clasice de curatenie,, adik apa cu otet pt geamuri si oglinzi- ies incredibil de curate, soda caustica pt desfundat chiuvete, bicarbonat si praf de copt pt aragaz si inox, congelez mancarea si am grija sa nu mai arunc in nestire, etc.
daca mai aveti si alte ponturi le asteptam ....
la dm, pe langa detergenti au si produse bio , de ex. paste bio super bune la pret, 3-4 lei cutia, bscuiti, ceaiuri si multe altele.
Feli, misto ca iti faci bilant in mijlocul anului, mie nu mi-ar fi dat prin cap.Pentru mine anul pana acum a fost bun, nori negri nu am prea avut, am slabit, mi-am regasit feminitatea si viata mea de femeie, viata mea fara copii atarnati de gatul meu, am putut sa mai respir, sa ies la un concert, un teatru, etc.mi-am innoit garderoba.acum din toamna ma asteapta un nou hop, cu serviciu si celelalte, dar nu ma ingrijorez, le iau cum vin si cred ca o sa fie bine.
copii au crescut, sunt sanatosi, vor incepe gradi, deci intram intr-o noua etapa.
Si Victor are tendinta sa ii smulga din mana lui fra-su diverse sau sa ii manance , bea din ale lui dar il mai temperez.Acum aplic regula primul venit primul servit: cine a pus primul mana pe o jucarie/cana/orice e a lui. celalalt trebuie sa astept.daca nu se conformeaza confisc jucarii![]()
Si eu mai tot timpul ma gandesc ca lumea lor e diferita si aparte fata de lumea noastra si incerc sa vad lucrurile ca si ei.
In rest, maine plec cu trenul la cta, abia astept.
O zi buuna, buna!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
lavi02 spune:
Mara eu vara cumpar fructe din piata si iarna din supermarket ca sunt mai ieftine si tot de import sunt. Totusi portocalele si mandarinele sunt mai bune in piata decat in Carrefour. Merele din Austria si Slovenia, cele golden, de cele mai multe ori sunt f bune si am incredere in aceste tari. Ca si in merele din Polonia. Nu-mi plac legumele din Turcia, mi-a povestit cineva cum se cultiva, nu in pamant ci cu radacina intr-o solutie de apa cu chimicale. Cea care mi-a povestit e horticultor si a fost in Turcia intr-un schimb de experienta
madau sanatate multa! Nu e toxiinfectie alimentara totusi? Eu am avut de cateva ori si asa s-a manifestat, la cateva ore de la masa, de regula noaptea, varsaturi, diaree, apoi stare de moleseala, ameteala, nu reuseam sa tin drumul drept...