Colectia de toamna - iarna 2005 (244)
Raspunsuri - Pagina 12
bb_alinus spune:
Maria haiosssssssssss cu Mathiasul lui!!! Cata imaginatie au la varsta asta.
Noi de la printese inventate am trecut acum la facut cabane, si deci mi-a baricadat jumate din sufragerie si nu mai putem trece decat daca sarim peste "barierele" ei, si atentie daca te vede esti certat ca nu ai sunat la usa, ca nu ti-ai sters picioarele la intrare (asta vine de la cele 3 saptamani de stat cu soacra-mea) si eventual ca nu i-ai platit intrarea ( cu bani imaginari of course).
Lavi, da, da a ramas Grecia, yupiiiiiiii, J-3!
Cum, o luna jumate fetele au stat la bunici??? Ce fain! De fapt noi am stat 3 si dupa concediu cred ca o mai trimit 2.... Desi astia de la after school fac super activitati cu ei, ieri au fost la un muzeu de arheologie, in excursie de o zi, cu spatii pt cei mici, si activitati. Au avut concurs de cel mai tare viking si asa missa avenit cu o diploma....Plus incantarea ca s-a plimbat cu autobuzul si tramvaiul....Dar oboseala mare!
No, azi cred ca mai intru ca sunt singura in birou, colega e bolnava, si e destul de calm....deocamdata. Daca ati vedea ce pustiu e pe aici...Toti in vacanta!
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
ilenutza spune:
tot io
fructe iau din piata, sunt mult mai bune decat in supermarket, ai de unde alege iar piata din buc. e f variata la capitolul asta
apropo de subiectul cu bonele: eu i-am spus unei mamici din parc ca bona ei ii bate copilul, il plezneste pe fata, maini din nimic, urla la el, ce mai , era de groaza si in continuare copilul e cu femeia aia.Tin minte ca avea un an baiatul si l-a pleznit pe fata pt ca a aaruncat mingea peste gardul parcului.
fetelor a fost un cutremur scurt sau am avut vedenii???????????
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
lavi02 spune:
Tocmai a fost cutremur, fiind la etajul 8 l-am simtit.
Alinus nu chiar: 2 saptamani am fost in concediu si de acolo le-am lasat direct la bunici, n-au mai trecut pe acasa. La bunici au stat 5 saptamani dintre care 10 zile la munte.
ilenutza spune:
A FOST, !!!
mi s-a leganat biroul si apoi am auzit ca se leganau cheile in usa!
corap spune:
cik fu cutremur (mi-au comunicat colegii de serv ca io nu eram in birou)
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
margelute noi de 1 mai
maria_alexia spune:
Mara, chiar nu gasiti in piata fructe de la tarani? La noi e o nebunie, ma intorc cu plasele pline: caise, piersici (cele de vie sunt o nebunie!), prune, mere de vara, pere, pepeni rosii si galbeni, afine... De la super-market mai iau bananele, restul doar din piata. Nu se compara! Legumele tot asa. Ador piata in perioada asta, cand ajung pe-acolo fac prapad
.
Ahaaa, deci acum ati impins varsta de la care e mai usor cu 2 copii la 3 ani
. Mie cel mai greu mi s-a parut in perioada in care Ana invata sa mearga si eram tot dupa ea, de atunci e intr-adevar ceva mai usor. Si, din cate imi amintesc de la Cristi, spre 2 ani, cand incepi sa te poti intelege cu ei dar inca nu si-au cultivat prea mult vointa proprie, e chiar bine
.
lavi02 spune:
Maria la fel si eu cu piata, ma opresc cand nu-mi mai simt mainile ![]()
Pai nu, un prag e la 1 an, cand nu mai e bebelus sa-i gatesti separat, pasezi, sa-l alaptezi sau sa fierbi biberoane si cand merge singur, cum ziceai.
Urmatorul e la 2-3 ani, depinde de copil, cand incepi sa te intelegi cu el. Uite, Anais a Corapinei are 2 ani si ceva si deja ii e mai usor.
ilenutza spune:
eu spun cu mana pe inima ca de la 1 an jumate e super usor. de la 2 deja e parfum
voi aveti carucior de piata/ asta cand nu mergeti cu masina.
mara95 spune:
lavi, am vazut la tv rosii de 7 m crescute in cutiute cu chimicale
noi locuim central si probabil in pietele din jur nu "au acces/loc" taranii veritabili.ma voi stradui mai mult sa caut fructe si legume de tara.nu am timp sa colind decat in jurul casei,dar....
multumesc pentru raspunsuri.
bb_alinus spune:
Mara eu cumpar de la supermarket, dar si de la `aprozarele`de aici private si deci scumpe rau. E drept ca sunt mai bune la gust insa nu stiu cat de umflate de chimicale sunt. Cel putin aici gasesti struguri, pepeni rosi de ex fara samburi. Stiu ca si in Ro sunt insa aici numai de astia gasesti. Si culmea sunt tare buni, iar missa e innebunita dupa struguri...dar daca da peste vreun sambure nu ii mai vrea.
Apropos sunt aici niste piersici asa numite piersici salbatice, sunt turtite si deformate au un aspect ciudat dar sunt tare bune la gust!
Si pt Miha, ca tot crede ca nu sunt ecologica, ei uite cum ajut eu mediul: cumpar doar produse autohtone ( pe cat posibil) asa incat nu a fost necesar transportul peste mari si tari, deci no carburanti ![]()
Ah, si pt spalatul vaselor ( ca si al hainelor) folosesc doar produse ecologice, luate din magazine speciale. Si nu accept pungi de plastic de la magazin, incerc sa am mereu plasa mea si sa nu fac stoc acasa.
Si mai pot da exemple 
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii