Colectia de toamna - iarna 2005 (244)
Raspunsuri - Pagina 13
mara95 spune:
alinus, si eu caut produse romanesti, dar cateodata nu gasesc repsctivul sortiment pe care il caut.
anul asta de ex, am cautat caisele acelea parfumate si f dulci.nu am gasit nici la market, nici la piata. la tara nu am ajuns.asta e.de aici si dilema mea cu produsele bio.am citit ca abia acum apare si la noi un astfel de magazin in oras.
ioana_77 spune:
Mara, sunt piersici de toamna, alea mai mici si f aromate. SI un pic mai rosii la miez. Poate apar mai incolo. Te inteleg ca nu ai timp sa umbli, dar poate te ajuta vreun bunic cu aprovizionarea. Nu de alta, dar e pacat ca acusica trece sezonul.
Noi fructe si legume luam de la...tonete. STiu ca in Bucuresti nu se poarta, dar peste drum de blocul nostru sunt 4 tonete care aduc zilnic fructe si legume din en gros-uri si de la piata. AM mai dat cate o raita, doua si prin piata si cand am vazut ca sunt aceleasi preturi( dar aici ni le aduce la usa aproape), nu m-am mai complicat sa car de la mare departare. SI in general intreb care sunt autohtone, au ajuns sa ne cunoasca vanzatorii, mai ales pe Stef care le cotrobaie prin lazi
si ne dau pe alese.
meems
roxisialexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavi02 |
1 an si 3luni- pasat musai, fierbem biberoane, merge singur de fapt alearga non stop si este pus numai pe catarat, numai cu ochii pe el sunt. marele noroc ca alexia este mare si nu trebuie sa mai stau cu ochii pe ea non stop, insa amandoi sunt sugative de atentie si numai petru ei si de aceea la mine se urla sincron. i-am filmat acum doua zile, daca o sa ma pricep cumva am sa va pun filmulet sa vedeti show.
fii-mea de vvreo saptamana ma tot intreba "ce spun" dupa ce vb cu ea, maine merg la orl sa inlatur suspiciunile.
si alexia are lumea ei imaginara, la fel cu usi invizibile, cu lupii ce o sperie!!!, cand nu gasim ceva( eu si mihai) ne intrebam unde sa cautam in lumea lor mica sau intr-a noastra
de ieri avem un nou locatar, bine instalat in bucatrie, care imediat ce apune soarele incepe concertul..si ce plamani frate ...canta greiereasul nostru de nu-i adevarat
fructe cumpar din piata, ocazional hipermarket daca gasesc pretrui bune si marfa ok, si nu de la oricine..caut taranii care au situate tarabele in fundul pietii cu marfa frumoasa si preturi "nevazute".
ile, bravo, bune idei. si noi ne strangem cat se poate de mult, eu am inceput de anul trecut prin modificari/inchinderi abonamente
eram afara cand a fost cutremur, doamne ajuta! altfel iar aveam cosmaruri

meemsy

anda, cum este kid less ?

noki felicitari
!
lavi succes azi cu d-rele la medic.
ina ce mai afceti dragilor? ceva vacante? ce face bobita?

ioana_77 spune:
Io am luat trimitere de la med de fam sa ne intepam cu totii, nici nu vreau sa ma gandesc ce urlete or sa fie. Dar imi tot iau avant si tot iau trimiteri de vreo jumatate de an fara sa le utilizez. asa ca acum chiar mergem.
Mara, acum vazui ca vorbeai de caise nu piersici
Cred ca anul asta nu s-au prea facut, nici noi nu am prea gasit din productia autohtona. iar din alea de import nu mai iau, ca sunt inodore, incolore, etc.
ilenutza spune:
Roxi, 
Alinush, si eu vreau sa cumpar produse rom. si buna ideea cu plasele dar mie imi cam trebuie pt pasmpersi, asa ca am stoc acasa!![]()
cat despre produse ecologice, nu vreau sa falimentez familia.Am o carte numita Secretele bunicii unde se dau tot felul de retete de pe vremea bunicii deci eco pentru tot felul de lucruri, inclusiv sapunuri si creme de corp.O studiez de ceva luni dar nu am apucat sa mai nimic de acolo
Am luat si eu prevenarul pentru Andrei, este extraordinar de scump!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
joy04 spune:
hello hello.
In contradictie cu Ile am intrat sa va spun ca astazi am cheltuit banii care erau pt zile negre - o suma destul de micutza, adica zile negre insemnana cam 2 saptamani - pe toale pt copii din Carrefour unde sunt reduceri de 75% la textile.
Asa ca am imbracat copii pt vara urmatoare si partial de toamna ca nu am mai gasit bluze cu maneca lunga, si nici pantalonilungi. Aveau geci (din fas de nu patrande apa prin el, ca-mi scapa acum cum ii zice) erau reduse la la 24 lei la 6 lei. Dar nu aveau decat pt Alex si pt el am de la Vlad gramada de geci gecutze, plus ca am mai si primit.
Au si pt dame muuulte rau, dar nu am cautat ca pt mine niciodata nu-s bani, mi-am luat doar un trening de velur cu 19.25lei de la 77 cat era pretul normal, Cristi s-a ales cu o camasa de la 45 lei la 10.5 lei, restul pana pe la 215 lei am imbracat copiii. Sau mai bine zis pe Vlad, care s-a ales cu 7 perechi de pantaloni, 6 tricouri, un trening, o bluza de trening, o camasa, un pulovaras, 3 maieuri, o bluza cu maneca lunga. Saracutzu de Alex, el nu s-a ales decat cu un tricou, o pereche de pantaloni si 3 maieuri Vlad cu ....o gramada .
De fete...sunt muuult mai multe si super dragute. Acum, nu stiu ce sa zic de alte Carrefour-uri, sunt angajati de la Carrefour-ul din Vitan care au venit la noi (la Berceni) ca avem mai multe produse decat ei.
Amu, mi-aduc aminte de Cora care mi-a prezis bine ca va fi baiat Alex, ca asa va fi rezolvata problema camerei (noi neavand decat 2 camere, erau destul de greu sa fie fata si baiat) si apoi si cea a imbracamintei ca uite, cel putin deocamdata pot da de la Vlad la Alex. Si chiar si ce lucrusoare numai merg de strada sunt ok in casa.
Lavi sper sa ma pot acomoda, in niciun caz daca nu gasesc ceva mai bine nu plec, trebuie sa fiu f.f.f. atenta si recunosc ca dupa circa 5-6 ore ma copleseste oboseala si am tendinta sa nu ma pot aduna si sa gresesc.
Ieri am patit-o cu un client pe care l-am tinut vreo 6-8 minute la casa ca am scanat de 2 ori un produs (sunt unele coduri de bara pe care nu le citeste bine scanner-ul si daca tii produsul prea mult ti-l ia de 2 ori si nici nu-ti dai seama). Procedura este ca vine un sef si-ti face retur pe produsul respectiv. ei, eu ieri am fost la casa nr 2, pana la casa nr 8 numai era nimeni si respectivii sefi nu m-au vazut ca am pus becul sa vina si la mine. Si apoi ca sa scap repede de ala ca facea spume am uitat sa-i dau 20 lei. Mi-am dat seama imediat doar ca el a sesizat. Si apoi i s-a parut lui ca i-am bagat in plus la preturi. (ceea ce nu se poate face la casa, scanner-ul citeste si casa da pretul, noi putem sa mai gresim doar la cantitate din motivele expuse mai sus). Ca atare, cheama managerul, baga-i iarasi toate produsele pe casa, s-a convins ca nu i-am bagat de la mine nimic, fa anulare de bon.... si eu eram deja flescaita total.
Ile
| Citat: |
| eu spun cu mana pe inima ca de la 1 an jumate e super usor. de la 2 deja e parfum |
Astep cu inima la gura si eu sa faca Alex 2 ani. Doamne ajuta sa fie mai usor, ma refer la crize, urlete si dependenta de mine cel putin cand sunt in preajma lor.
Acu cat sunt la tara, Vlad intreaba de n-spe mii de ori pe zi de ce nu ma duc si eu acolo, se trezeste la fiecare somn urland "mami, mami, mami", Alex la fel ma cheama si noaptea in somn... si cand vor veni acasa, vor sta numai in bratele mele.
Ma duc sa ma dusuiesc.
ilenutza spune:
Joy, felicitari pentru cumparaturi!am prins si eu mega reduceri in iarna si am luat la pret de nimic.Intr-adevar e dificil sa lucrezi cu bani si oameni dar dupa putin exercitiu o sa prinzi experienta si o sa iti fie mai usor.Ce a facut sotul tau? ia concediu paternal?
Apropo de cumparaturi, dupa o lunga perioada am avut si eu chef sa imi cumpar cate ceva.am intrat la dika si am gasit un maieu si niste pantaloni care se asorteaza, penuante de mov si imi plac f mult. iar de la alt magazin mi-am luat pantaloni scurti, un tricou si o pereche de sandale.imi vine destul de greu sa stau sa probez si dupa vreo 2 magazine incepe sa ma doara capul si imi vajaie urechile!!!!
mai are cineva simptome din astea in magazin?
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
joy04 spune:
da Ilenutza, nici mie nu-mi arde de proba. Daca-mi iau ceva vad din ochi ca mi se potriveste, altfel chiar de-s fara copii dupa mine nu am chef sa stau la cabine de proba. Nici macar la incaltamint nu as sta sa probez dar trebuie, ca m-am latit la picior si este musai proba.
Credeam ca numai eu sunt "dusa" la chestiile astea. Numai am rabdare.
In legatura cu job-ul, experienta am, ca inainte de a ramane acasa numai cu bani si oameni am lucrat doar ca acum s-a deteriorat rau materia cenusie.
Cristi da, a depus actele pt CIC asteptam acum banii. probabil ca tocmai luna viitoare vor veni, as fi prea frumos sa vina de luna asta.
catutza spune:
hello
Lavi, Camy
LA MULTI ANI!
sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii in viata
Noki , felicitari pentru licenta
si concediu placut
Bic , stabileste tu data si ora pentru intanlire, sper sa ne revedem 
Lavi , cand pui poze din Apuseni?
Mada , cum te mai simti? ce ati primit de la Marius?
am pus poze de la mare, aveti invitatie in contul comun, o sa pun si de la munte zilele astea.
va
si sper sa mai am timp sa citesc sa ajung la zi
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala