Colectia de toamna - iarna 2005 (244)
Raspunsuri - Pagina 14
lavi02 spune:
Catutza bine ati revenit din concediu! Cum a fost? Impresii?
Poze din Apuseni + Alba stiu sunt datoare. Asteptati va rog sa plece fetele, de luni incolo, acum nu-mi rup din timpul cu ele sa pun poze. 
Catutza, Miha cand sunt zilele voastre, leoaicelor?
Ioana eu una toata vara am gasit super-caise la noi in piata, micute dar frumoase si bune la gust. Nu stiu daca sunt romanesti sau nu. Doar la primele din primavara m-am pacalit si am nimerit unele mari, frumoase, dar fara gust.
Alinush ai reusit sa rezervi ceva pt vacanta?
corap spune:
helou :)
am reusit sa mai inghesui poze prin picasa :)
ultimele poze de la bcn incepand de aici
si poze cu copiii, albi si negri
uh, tre sa plec la treaba :((
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
margelute noi de 1 mai
bb_alinus spune:
Cata, sa va fie de bine vacanta! Abia astept sa vad poze deseara ca de aici nu pot.
Lavi: J-2! Da, plecam sambata in Creta, pana la urma a trebuit sa platim piperat ( da rau de tot, nu vreau sa dezvolt ca iar ma apuca toate alea) pt ca nu eram deloc flexibili pe date. Erau batute in cuie adica
.
Am trimis un video in contul comul sa vedeti cum se pregateste missa intes de vacanta:))
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
Eu din pacate nu pot sa vad filmulete de aici, asa ca mereu le sar 
Alinus, asta este, omul mai are si pagube uneori, bucurati-va de vacanta! Cand mergeti? All inclusive v-ati luat?
Corapina frumoase poze!
madau cum te mai simti? Cum stai cu investigatiile?
Fetele masurate ieri la dr:
Nati 101 cm, 16kg 800g
Silvia 128 cm 24 kg.
ioana_77 spune:
Lavi, normal sunteti in patria caiselor, la noi ajung mai greu. Ori eu sunt innebunita dupa ele, sunt fructele mele preferate si vad ca cei mici ma mostenesc. Mancam toti trei la o gustare 1 kg![]()
Catutza, bine ati revenit!
Vizionez poze mai tarziu
Noki_Lara spune:
Howdy!
Deci fu cutremur si noi l-am ratat, iarasi.
Yuupiii. Eram la ASE sa-mi depun diploma de bac in original, evident cu bufnita din dotare cu tot.
Am fost ieir si am recuperat-o. Asa s-a bucuraaaaat....
Mare dragaleala am tras. Plus ca s-a invata cu marea si innoata cu colacul de numa', fata de mai demult cand vroia in apa mare numai in bratele noastre, singura nu.
Mamei mele i-a placut f mult la Duni, s-au simtit fetele excelent impreuna, una peste alta, o vacanta reusita!
Ieri dupa n bai in ceaiul fierbine (marea avea aproape 30 de grade) am executata excursia la Ropotamo, raul d ecare va ziceam ca e aproape de Duni si ca are o delta tare draguta si da, evident, direct in mare. Se face plimbare cu vaporasul de o ora. Superbe peisaje si fiind rezervatie naturala, pasari si animalute.
Pun si poze dupa ce le incarc.
Lavi, deci esti in posesia fetelor? Silvia nu a plecat in tabara? Nu mai pricep nimic....
Corapino- superbe pozele, ca de obicei. TAre fotogenici copchii ai!
Si ca si Lavi, transformi orice loc in ceva tare placut (litoralul nostru de exemplu si Ostrovul).![]()
--
Ma duc sa ma apuc de poze.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Noki draga, ieri fu cutremur, nu azi. Ieri erai la Duni, nu? Pe la 10 dimineata.
Bine ati revenit!
Fetele sunt aici pentru 3 zile pline.
Sambata plecam in week-end la mare cu bunici cu tot (la Balcic si imprejurimi) iar luni dimineata pleaca in tabara. Tot luni dimineata bunicii pleaca cu Nati intr-un circuit si o recupereaza pe Silvia peste o saptamana de la Durau. Cam complicat 
Noki_Lara spune:
Aha, io credeam ca tabara e saptamana asta.
Ce ziceti de o intalneala maine? Sau te pastrezi exclusiv pentru fetele tale? Cum zici, fara suparare.
Ce faza...amu citesc ca de fapt cutremurul a plecat din Bulgaria.
Mama nu l-a simtit, asta e clar.
Noi nici atat, caeram pe drum catre Duni.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
madau spune:
Lavi multam de intrebare, sunt mai bine azi, mi-am facut analizele si echo de tiroida si-s ok. Acum am venit de la dr de familie care mi-a zis ca 90% am pietre la colecist si ca ar cam trebui sa ma operez. Maine ma duc sa ma vada chirurgul si sa vedem cum stam
.
Ma duc sa bag fata la somn....
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele