Colectia de toamna - iarna 2005 (244)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau sanatate!

noki intalneala fara ploade exclus. Cu ploade discutabil, desi maine trebuie sa fac toate bagajele (pt we si saptamana viitoare, 3 randuri de bagaje). In plus sa vad ce program are si soacra mea, nu vreau sa o las singura in casa. Ca socrul meu sta dupa masa in casa, citeste sau rezolva/compune probleme dar soacra e mai plimbareata si comunicativa.

Pentru intalniri de mame saptamana viitoare sunt disponibila. Dar probabil se va face o intalnire generala pt ca vine Bic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cum fara ploade?Normal ca CU ele. Io ma gandeam sa dam o fuga in noul parc. M-am intalnit duminica seara in Herastrau cu Miha si Maya si mi-a povestit ca e tare fain la noul parc deschis langa voi. Si ma gandeam sa ne si vedem cu aceasta sfanta ocaziune.Ca dupa aia nu mai avem cum pana-n septembrie. Ca doar n-oi impachetata TOATA dupa-amiaza?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

OK atunci, pe la 6 in parcul nou? Maine.

Mergi la inceput

Yuuupiii, dap, in jur de ora 18. Unde-mi pot lasa masinoiu'? La Palatul Copiilor? Sau e mult de mers de acolo? Eu banuiesc ca e la capatul soselei Tineretului, la intersecia cu Vacaresti...asa este?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Cred ca da, la palat. Eu n-am fost inca pe acolo fetele au fost ieri dimineata cu bunicii. Miha veniti si voi? Doar e vineri dupa amiaza!
Cine mai vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Corapinaaa, superbe pozele . Pe copii nu ti-i mai laud, plus ca mi-a placut mult de tot ce "la tema" sunt ei imbracati. Iar patuturile lor sunt o nebunie!!! Bravo, bravo, mamica geniala ce esti!
Iar capuccino cu desene din BCN

Mergi la inceput

Mai, sunt culmea, e suficient sa ma gandesc sa-mi spal masina si ploua...Si desigur ca cu acest gand m-am trezit de dimineata.

Maria, nu cred ca ti-a mai ramas pic de cafea de-aia, ca am salivat si eu inainte la ea si am baut-o...in gand.

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Noki, daca nu mi-ai mai lasat capuccino, macar cu ceva poze de la Duni nu faci cinste ?

Tot eu: am reusit in sf sa ma uit si prin contul comun.
Mandy, Catutza, sa va fie de bine concediile! Ce-mi place sa descopar locuri noi prin pozele voastre...

Alinush, la ce miscari poate/stie Amalia, trebuia sa plecati in concediu prin Brazilia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

multumim de aprecieri - si capuccino ala a fost buuuun :)
noi nu venim la intalneala ca merg cu trupa la un birthday party. cu alta ocazie - pp ca saptamana viitoare se tine intalneala mamiceasca, vin negresit.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput

Sa va povestesc cum stiu unii sa se ocupe de afacerile pe care le au .
E august, toate gradinitele inchise, full de copii prin parcuri cu bunicii, adusi acasa la pranz pe canicula. Credeti ca s-a gandit vreun loc de joaca din oras sa deschida vreun club de vacanta, ceva???
Cei de vis-a-vis de mine au inchis toata luna (sa faca si ceva reparatii). Am mai sunat azi in 2 locuri, unul deschidea la 12, altul numai pentru petreceri. Asa ca ... sa aiba parte de succesul pe care il merita .

Mergi la inceput