Colectia de toamna - iarna 2005 (244)
Raspunsuri - Pagina 16
Noki_Lara spune:
Gata, am pus pozele, doar ca nu mai am timp sa le denumesc, ca s-a sculat bufnita cu scandal.
Aveti poze de la Duni, aici de pe 25-26 iulie si 5 august. Enjoy!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
mara95 spune:
noki,super pozele!dar n-am vazut nicio catarare "stil Sarah"!(cred ca m-am uitat bine).bine ca v-ati distrat!
bb_alinus spune:
Ce poze frumoase am vizionat! De Corap si de Noki! Sa va fie de bine vacanta!
Lavi nu am luat AI doar BB, ne-am inchiriat o masina si in plus nici nu suntem departe de centrul statiunii ( Rethymno). Vrem sa facem o zi in Santorini, plus poate inca vreo excursie doua, in functie de cat e de cald. Plecam sambata.
Ma duc in contul comun acum sa vizionez.
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
Alinus super! Mai ales ca in Creta ai ce vedea iar mancarea la greci este buna. Concediu placut!!!
Noki frumoase poze! Ce facem, ne vedem azi, cum o fi vremea?
Aseara m-am dus la shopping cu Silviuta, i-am luat 2 camasute albe, 1 sarafan de stofa si un pulover bleumarin, toate pentru scoala. Cand ajung acasa ii dau sa probeze pantalonii, toate perechile ii sunt pana la glezna!
Inlcusiv treningul. Deci shoppingul abia a inceput.
Ca si la tine, Joy, Nati are o gramada de haine de la sora-sa, plus ce a mai primit ea si i-am mai cumparat eu, deci e cazul sa ma abtin. O sa-i iau pantofi.
camelia_daniela spune:
Hello!
Corapino, superbe pozele!
Anu' intru sa vad si pozele de la Duni ... 
Si o veste proasta ... www.hotnews.ro/stiri-cultura-6032320-video-arhiva-murit-tatiana-stepa.htm?cfnl=" target="_blank"> a murit Tatiana Stepa Odihneasca-se in pace! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
mihaela_80 spune:
hello
un mesaj scurt, nu ma simt nici eu prea bine de cateva zile. diseara mergem la ziua unei fetite, am confirmat deja, ca altfel as sta acasa si m-as incuia in dormitor (singura). dar saptamana viitoare venim sigur
multumim pentru sfaturile cu mutatul
mandyksch spune:
Hello si de la noi.
Am recuperat toate pozele, asa ca am mai facut o vacanta impreuna cu voi
.Pe mine ma enerveaza faptul ca pe Photobucket pot incarca pozele doar daca le modific dimensiunea, asa ca niciodata nu pot incarca toate pozele ca mi-ar lua o gramada de timp sa le micsorez
, asa ca trebuie tot timpul sa fac o selectie.
Noi nu am fost inca la bulgari si la greci, sunt destul de departe de noi, dar poate o Grecie anul viitor...cine stie.
Alinush, vacanta placuta, tie Lavi la fel sau e doar week-end? Si noi mergem maine dimineata dupa Kriszti si ne intoarcem duminica, sper eu cu zmeura si afine dupa noi (adica sper ca se va deschide vremea si pe la VD ca azi dimi ploua si vom reusi sa mergem la cules).
Madau, Mihaela sanatate multa va doresc.
Maria Alexia, ia scrie tu reteta aceea cu supica de dovlecei cu orez si rosii...ca ma tenteaza sa o incerc.Eu am descoperit dovleceii dupa ce l-am avut pe Kriszti si acum experimentez retete cu dovlecei.
bb_alinus spune:
Catutza frumoasa vacanta ati avut! 
Mandi ce poze artistice am vazut....mai ales cea cu voi facuta de Kriszti...un artist ce mai!
Mara noroc ca maine plec si eu la mare ca altfel cadeam in butoiul cu melacolie....tare mi-a placut sa revad Costinestiul si litoralul nostru pe care nu l-am mai vizitat de un car de ani....si nici nu am in plan in viitorul apropiat. Iar voi se pare ca ati profitat la maxim de vacanta in familie.
Vizionat si poze de Memsulici, in pestera....frumosi sunteti toti trei!
Lavi si Mandi multumesc, sper sa avem o vacanta frumoasa! Desi e cam scurta, doar o saptamana!
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Mutumim de aprecieri!
Mara, ai cam observat bine, slabe cataraturi, din 2 motive: 1. s-a cumintit ffff mult si 2. pozele de la mare sunt facute in 2 zile doar - atat cat am stat si noi cu ea, in rest mama mea nu a avut aparatul.
Catuta- faine pozele. Mi-a placut Pomorie-ul si m-am bucurat mult sa revad Nessebarul. Fii-ta s-a ascutit mult de tot si e pe zi ce trece mai cocheta si frumoasa.
Se vede ca v-a priit vacanta!
Alinush- dap, fii-ta e talent innascut la dansuri!
Imi amintesc si de filmuletul ala din insula, ce figura era cum dansa ea!
Mandy- superbissime poze, peisaje si familion! Degaja atata caldura si liniste.
Iar fii-tu e frumos de pica.
![]()
Continui vizionarea si urmeaza conetariile.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Maaaara, sa-mi pice fata cand am vazut ce vacanta super si diversificata ati avut! Bravos, nota 10 pentru curajul de a pleca cu piticania de 8 luni dupa voi! Bine, e drept ca socul mare l-am avut cand am vazut cat ti-a crescut flacaul (ca pe mine daca ma puneai si zic repede cate luni are, ziceam ca vreo 3-4 maxim
)Sunteti tare frumosi si cred ca v-ati distrat pe cinste!
Anda77- aloooo? Tanti fara copil, pe unde misuni? Super pozele de la ferma! Preferata mea e aia cu Nic si porcusorul de Guineea.
NegaraCristina- absolut dementiala cort-uiala voastra! Pana si mie mi-a venit pofta de cort.
Super fain va distrati voi in gasca asa de mare!
Iar Elise e o scumpa si o cataratoare la fel de hotarata si habauca precum bufnita mea! ![]()
Meeeems- woooow, si voi cu cortul? Noah, musai trebe sa merg si io cu bufnita.
Ma simt in afara trendului. ![]()
Pischi- ai 2 fetite dementiale! Cea mica e delicioasa, atat e de dulce cu rochita ei...
Ina- wooow, ce printeso-zana-mireasa superba a fost rachel la munta buclucasa! Si ce cuminte statea ea sub casca. De milionae poza! Iar Robertica-mic e un zambaret-sef!
Miha- cum a fost la party-ul de copilasi? Acum am vazut si cele 3 poze de la nunta. Parca sunteti scosi dintr-un abum de prezentare de nunti ideale. Foarte frumosi cu totii.
Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah