Colectia de toamna - iarna 2005 (244)
Raspunsuri - Pagina 17
Noki_Lara spune:
Amu imi dau seama cate restante aveam a poze.![]()
Bic- ce tare a fost parada de 4 iulie! Super distractie! Sma tine limba scoasa la concentrare, fix ca Sarah.
Alinus- ia da si tu un link la hotelul unde o sa stati sa vada si ochiul nosutru curios! Tare draguta amalia in pozele de la mare!
De unde e rochita cea verde, ce firma adica? GAP, cumva?
Yuupiii, sunt la zi cu pozele tra-la-la-la-la-la!
---
Amu vad: Alinus, deci pleci maine, pai atunci concediu frumos de tot si sa vii inapoi cu o geanta de poze!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
bb_alinus spune:
Neatza, n-am somn asa ca imi beau cafeaua in racoarea diminetii olandeze....si ma pregatesc intens de cele 40 de grade pe care le voi avea in Creta:))
Noki multumim, of course ca o sa pun un car de poze, doar ma stii:))
Nu stiu la care rochitza verde te referei ca are 2, dar daca la cea cu bretele atunci intreaba pe Lavi ca are la fel Silviuk; noi am primit-o de la o prietena din Ro.
O sa stam la El Greco in Retymnon, o colega care tocamai a venit de acolo mi-a zis ca e foarte frumos.
Ma duc sa termin valiza; challange: sa fac doar una pt toti 3:)
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
mara95 spune:
salut!
alinus,
, da, asa e , am profitat cat am putut, in conditiile date, de concediu.ne-a mai incarcat bateriile psihic, ca fizic tot restante avem.
noki,multumim!
.piticii au fost la fel de cuminti ca acasa .andrei a implinit 6 luni cand eram la mare, iar azi face exact 7 luni
,asta ca sa ma laud
.am prins curaj cu al doilea copil,e diferenta mare intre comportamentul nostru din perioada bebeluseniei flaviei cu cel de acum.
am vazut pozele corei pana la jumatate, cica vreau sa le savurez,sper sa gasesc linistea si ptr cealalt jumatate.
andrei e in faza cu iesitul dintisorilor si e cam marait zi si noapte.e si mancacios, nu se compara cu flavi.
flavi vine sa ne jucam cu papusile, mai ales sa ne imaginam dialoguri, numai ca-si alege momentul exact cand adoarme andrei
.
azi e ziua lui tati si ne distram in familie un pic. pentru mine e o adevarata evadare in bucatarie, tinand cont ca stau cu ardeiu' cel mai mult.
w-d placut va doresc!
mihaela_80 spune:
Mara, la multi ani lui tati!
Noki, multumim pt aprecieri
! ieri...hm.. a fost prima petrecere la mac la care am fost vreodata, copiii au fost f frumosi si dulci, dar din partea restaurantului cam multa graba, cam pe banda totul iar cele doua tipe care stateau in barcuta cu aia mici (si cu mine, ca nu m-a lasat maya sa plec) erau f nervoase si repezite...probabil ca erau obosite, cine stie cate petreceri avusesera in ziua aia, dar nu am putut scapa de sentimentul neplacut de iritare si revolta pe care il am de cate ori cineva tipa (mai ales la un copil).
Dar probabil e vorba de hipersensibilitatea mea, mai erau pe acolo mamici/bunici care nu pareau deloc deranjate.
Au fost invitati multi copii alaturi de care o plimbam eu pe Maya in carucior cand era mica si locuiam langa Stadionul National, ma uitam la ei si nu imi venea sa cred ca vorbesc si merg :), sa nu mai spun ca unii au capatat intre timp si un frate mai mic :)
Voi v-ati intalnit? Cum a fost, v-a placut parcul cel nou?
meems spune:
Mara, La Multi Ani pt tati! Sper ca ati petrecut frumos astazi.
Alinush, concediu placut!!
Catutza, tare dragute pozele voastre
Bianca e o frumoasa! 
Am vazut si poze de Noki si Corap, acum intru sa vad si video-ul cu missa.
Madau, cum te mai simti?
miri__b spune:
neata.
veniram si noi de la bulgari, a fost ok,poze nu pot sa pun ca nu merge usb-ul.
mai stam o zi-2 pe acasa si mergem la Herculane.
Mara sa-ti traiasca tati.
ma duc sa citesc.
mara95 spune:
meems, multumim
, am sarbatorit in familie, oarecum rapid, ca tati a plecat la seviciu.da' am marcat momentu'.
miri ,ma bucur ca v-ati distrat bine si concediu placut in continuare.multumim de urare
mihaela, multumim
.referitor la animatoare,si eu simt la fel.nervozitatea mi se transmite automat.
faza:ardeiu' meu meu nu sta bine in fundulet, insa se ridica in 4 labute si face hatza-hatza. 
coralia76 spune:
Hello,
Am o clipa de liniste,ca andreea nu/i acasa,e cu tati la bunici,dar se intorc curand si m/am uitat si eu la o parte din pozele din contul comun,super toate,mi/a placut mult dansul Amaliei
si pozele de prin concediile voastre.
Mara chiar ai avut curaj sa mergi cu cel mic de 6 luni,dar fain ca v/ati distrat.Andrei e maricel tare,iar Flavia nu mi se pare din poze ca are doar 13 kg.
Mandy faine pozele si peisajele.
La anul mi/am zis inca de pe acum ca neaparat plecam si noi macar la mare..nu stiu daca la noi ca sora/mea a venit superdezamagita de conditii,facand comparatie cu anul trecut cand a mers la turci.O gramada de bani aruncati si conditii nici pe departe ca cele de incolo...
Ma ami uit inca la poze..ca mai am ceva timp pana vine Andreea,ma destind si eu...![]()
lavi02 spune:
Nu ne-am mai intalnit pana la urma pentru ca eu a trebuit sa-mi prelungesc ziua la servici si apoi am avut tone de bagaje de facut.
A fost foarte frumos la Kranevo + Balcic in week-end, am avut vreme buna, am facut si baie (ca pe plaja n-am prea stat
, aproape numai in apa) si am si revizitat castelul, de data asta cu socrii care au fost foarte interesati, deja sunt generatia care nu stiu prea multe despre Regina Maria & co.
Impresii:
-la Balcic e foarte bine ingrijita gradina, flori multe, au pus panouri explicative la fiecare punct relevant de pe domeniu, inclusiv in lb romana (nu erau acum 3 ani); merita mers daca nu ati mai fost
-la Kranevo plaja super pt o plaja lata cu nisip: apa - Marea Neagra cum o stim (cu ceva valuri si nu chiar limpede) dar niciun gunoi in apa (la Eforie in mai pluteau deja gunoaie
), putine alge pe la mal. Pe plaja curatenie, cosuri de gunoi folosite
, nu tigani vanzatori de nu-stiu-ce, nu muzica deranjanta, nu DJ, nu harmalaie. Foarte civilizat.
-cazarea a fost foarte buna, micul dejun OK, cam departe de plaja dar stiam asta din start
-drumul foarte liber, au mai investit bulgarii in indicatoare
-preturile la restaurant au mai crescut in Balcic fata de cum le stiam eu, in Albena mari cum le stiam, in Kranevo mici cum banuiam.
Miri bine ati revenit, concediu placut in continuare! Asteptam pozele!
Alinus concediu placut is asteptam poze!
Miha cam asa e cu petrecerile la McDo, sunt cam pe banda rulanta, de-asta am si renuntat, am avut 2 la Silvia dar am fost la multe la alti copii. Insa de multe ori am prins animatoare dragute, vesele si amabile, e drept ca la ultima petrecere la care am fost a fost una mai batrana si cam a dracu'.
Foarte mult imi place cartea, sunt pe la mijloc deja.
Fetele mi-au plecat, sunt pe drum amandoua
, Silvia spre Durau, Nati cu bunicii spre Fetesti. Sunt treaza de la 5 (plecarea in tabara a fost programata la 6.30) ma duc sa-mi fac inca o cana de 
madau spune:
Ilenuta
...tu ziceai ca ai fost cu trenul de curand la Constanta. Cu ce tren ai mers? IC vad ca nu mai circula
. A avut aer conditionat? Conditiile cum sunt? Trebuie sa plec miercuri cu Miruna si-s in mare dilema.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele