Colectia de toamna - iarna 2005 (244)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Of, ce urat e weekendul de vara in Bucuresti. Si fara copil, pe deasupra. Stam in casa si ne uitam la filme. Mai iesim la magazinul din colt si gata Tati e tot mai bine, poate maine ii da o veste buna doctorul - in sensul ca poate pleca la drum lung mai spre sfarsitul lui august, ca tare simtim nevoia unui concediu intens trait, care sa ne dea noi energii.

Cum e pentru voi anul 2009? Ca eu declar cu mana pe inima ca e cel mai infect din viata mea. Atatea belele, atatia bani pierduti si atata intristare cata am vazut in jurul meu parca ma fac sa tot fug. Numai oameni deprimati in ultimul timp. Of, of!

Madau sunt curioasa ce daruri va aduce, ca am inteles ca au chnezii niste super-mall-uri cu lucruri minunate. De hainute si jucarii bune nici nu mai vorbesc.

Apropo de jucarii sa va povestesc ce a primit fii-mea de la verisoara ei, care la randul ei a cumparat-o de la Disneyland - o broscuta fermecata, care daca sta in apa se tranforma in 3 zile in print. Uitati aici procesul de transformare:
http://tatygoulay.canalblog.com/archives/2008/03/17/8364116.html

Cand va fi mai mare Ilinca, sper sa o pot duce ca ar fi tare interesant.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

interesant,feli!si eu sper sa-i duc la Dineyland cand vor creste!

anul asta mi l-a adus pe Ardei.restul nu se pune(sper,ca nu aduce anu' ce aduce ceasu').

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

da da.... si noi cochetam de vreo 2 ani cu ideea de a pleca din bucuresti, de fapt mihai este foarte convins je mai putin ca parca ma atrage betonul , imi doresc si eu casa cu gradina si liniste sa nu mai aud manele si vecini sforaind ...dar imi place si viata de aici ....om trai si om vedea.

chiar asa, miha80 ce deschisa esti schimbarilor si faptul ca aveti job independent este super relaxant.

biculina super super , eu vreau sa ne vedem si daca se stabileste intalnirea si aproape de balta alba , gen ior atunci promit sa ajung prima la intalnire .spune-ne in ce zi ai liber ca sa stabilim de acum

madaule revedere cu scantei

maria, alexia nu se coordoneaza mereu ca sa o prinda(mingea). ati mai facut ceva escapade montaniarde??

Noi azi am mai dat un bis pe la ferma animalelor, am fost si cu prietena mea si cu fetita ei, s-au simtit copilasii super si au amortizat la greu noile gropi cu nisip

ile ati ajuns la sinaia? unde v-ati cazat ?

noki cand ai examen? ce face saralina la mare?

meemsy, eu tare m-as bucura sa te vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli bafta sa puteti evada intr-o plimbarica spre sfarsitul verii!

2009 pt noi pare a fi un an OK, de-a dreptul excelent prin prisma faptului ca nu ni s-a intamplat nimic rau. Cel putin pana acum a fost un an linistit, fara necazuri, toti sanatosi, muncim, ne intelegem bine, deci il consider excelent, nu pretind mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata mancaricile, a venit si mama sa ramana cu maimutza cat ma duc eu sa-mi iau consoarta de la aeroport...acu ne pregatim sa iesim nitel afara cu "topineta"(trotineta)

Feli tinem pumnii pt Doru, sa-i dea dr vesti bune. Super tare broasca aia, m-am tot uitat dar n-am inteles prea tare care e principiul de functionare.. Dupa ce se face print ramane asa banuiesc nu? Adica doar o data se transforma? Oricum misto ideea . Disneylandul ramane un vis si pt noi, sper sa-l puteam transpune in realitate cat mai curand

2009 - multumesc lui D-zeu a fost un an bun, suntem sanatosi toti, ne intelegem bine, altceva nu-mi doresc. Sanatate sa fie, ca-i mai buna ca toate.

Cat despre China si shoppingul - mi-a spus ca n-a vazut niciodata asa malluri - aveau unul chiar langa hotel, aproape de World Trade Center, cica avea 60.000 mp. A stat acolo mai bine de jumatate de zi si n-a apucat sa vada decat jumatate, si alea fugitiv. Facea misto de mine si-mi spunea ca daca eram cu el probabil ma lasa acolo luni si venea joi sa ma ia, ca nici mancare nu-mi trebuia. Pe el l-a impresionat foarte tare un magazin de jucarii, aveau ORICE iti trece prin cap. Sunt curioasa ce-a luat, mai ales ca n-a vrut sa-mi spuna nimic

Fimea se ascunde in sifonier...fug s-o scot afara pana nu demoleaza casa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miha exemplu de multiculturalitate este Timisoara, exista: liceu german, liceu maghiar, liceu sarbesc, la care s-au adaugat dupa reveolutie 2 licee cu predare intensiva in franceza si respectiv engleza. Mi-a lipsit, cand am venit in Bucuresti, sa aud dimineata pe strada babute vorbind ungureste. Aveam mereu in clasa cel putin un copil de alta nationalitate.
In Bucuresti in schimb m-a surprins nr mare de tigani "integrati", care vorbesc romaneste si vor sa para romani. Eu eram obisnuita cu tigancile cu fuste plisate si baticuri rosii ;)
Dar voua vi s-ar potrivi mai bine Sibiul, fiind pe jumatate germani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Seara buna!
Pentru o saptamana suntem fara copil .Abia lipseste de cateva ore si deja mi-e dor de el.L-am pus pe tren si dupa cateva minute am avut un gol atat de mare in mine!

Ca sa imi ocup timpul am sortat pozele si o parte din ele le-am trimis in contul comun, sper sa va placa la fel de mult cum mi-au placut mie pozele voastre.

Madau, cand am fost in China acum 10 ani ( la o saptamana dupa nunta mea) am shoppinguit ieftin si de calitate. Este o tara extraordinara, complexa, frumoasa si ciudata in acelasi timp.

Anul 2009 este pentru noi, pentru mine cel putin un an al marilor transformari, anul in care mi-am schimbat destule opinii, si in care am inceput sa cred in mine insami, sunt doar la inceputul drumului. Un an in care mi s-a confirmat ce este mai important in viata. Un an nu prea bun dpdv financiar dar extraordinar de bun sub alte aspecte, cu mana pe inima spun ca e cel mai bun an in ce priveste dragostea si familia.Ne-am "reinventat" dupa 17 ani de stat impreuna (din care ultimii 10 casatoriti). Va dati seama ce varsta am!

Mergi la inceput

mandy ma bucur ca gandesti asa, imi place sa vad oamenii care au redescoperit optimismul.
Ce faci, ai mai cautat de lucru? Faci ceva cursuri de reconversie profesionala? E bine ca ai avut (mare) curaj sa iei taurul de coarne si sa intrerupi o stare care iti macina nervii. Ai tot respectul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Feli, am avut ani in care m-a macinat o situatie, un lant de minciuni, care nu corespundeau cu principiile mele...dupa aceea am avut luni intregi in care m-au macinat indoiala, teama si chiar neputinta.Dar macar m-am regasit pe mine si stiu ca o sa fie greu sa gasesc un job unde sa merg cu placere, nu mai vreau sa traiesc ce am trait acolo unde am fost.
Deocamdata ma ocup de traduceri (maghiara/romana), probabil o sa ma si autorizez. In viitor probabil ca voi face ceva pe cont propriu, o librari/cafenea, ceva de acest gen imi doresc, dar mai astept sa treaca un pic criza asta.Pentru mine banii nu au fost niciodata foarte importanti,nici acum nu sunt, eu vreau doar sa pot face, lucra ceea ce imi face placere, sa merg cu drag la lucru.
Uite, un alt plus e ca in sfarsit mi-am facut curaj si am facut scoala de soferi. Ani de-a randul mi-am spus ca voi face scoala cand voi avea un Ferrari...oare sa trag concluzia ca Ferrariul e pe aproape?

Mergi la inceput

Mandy ce mai, esti super

Apropo de dus copilul la tara, imi povesteste soacra-mea ca ieri dimineata, abia a facut ochi Ilinca ca a si intrebat "se aude cumva claxonul de la masina lui tati?"
Desi i se explicase ca tati e bolnav si nu putem veni sa o vedem, ea inca mai spera...

Mergi la inceput