Colectia de toamna - iarna 2005 (244)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

am anulat plecarea cu copii la munte ca sa mai prindem si noi ceva vreme de plaja.se pare ca pana la urma o sa plecam in concediu doar noi 2 pentru o saptamana.nu spun mai multe ca poate iar nu ne iese.

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Ile, reparare rapida, sa va iasa planurile!

Ba si eu sunt nascuta vara si uraaaasc din tot sufletul caldura, pe la 15, maxim 20 de grade ma simt cel mai bine.

Mamicilor din Sibiu, vreti sa va intalniti cu noi? Venim joi dupa-amiaza, stam o saptamana. Duminica e ziua mea, dau si bere :) daca ne vedem (si) fara copii.

Perla proaspata:
Voiam sa ii spun lui tati ceva, el imi face sh, sh, sa am rabdare ca e ocupat, era cu nasul in calculator, concentrat.
Maya (din camera celalalta): Ce ti-a spus papa?
Eu : M-a rugat sa tac un pic, sa ii spun mai tarziu ce voiam sa ii spun.
Maya: Mie nu imi spune niciodata asa!

pupici, somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gata, am trimis cateva poze din Alba Iulia in contul comun.

Ilenuta sa se realizeze de data asta!
miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor, eu nu am mai reusit sa intru de cind am postat ultima oara si va intrebam de intilnire. Cum nu mai avem optiunea de "versiune pt. imprimanta" a fost greu sa gasesc, dar am reusit sa dau de un mesaj de-al lui Lavi din 3 august care ma punea sa aleg eu ziua si locul.
Din pacate, vad ca era vorba de saptamina asta.
Mai facem ceva saptamina asta sau mai bine stabilim pentru cea viitoare?
Promit ca mai intru miine, sa vorbim mai pe larg.
Eu ziceam sa mai asteptam sa se intoarce si fetele lui Lavi si Nichita.
Hai sa mai vorbim miine.
EU inca am insomnii, nu m-am reglat deloc cu somnul. Abia ieri seara am dormit ceva mai bine, dar nu m-am trezit pina la 1 p.m. , asa ca acum iata-ma din nou treaza pe stil american.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Neata' la culcare !

Maria, esti o draguta, dar chiar nu sint super deloc, am si eu frustrari, refulari, insa nu am incotro si merg inainte. Mi-as dori sa pot avea o ora pe saptamina timp numai ptr mine. Sau macar la doua saptamini. sau chiar si la trei. dar sa fiu numai cu mine, in afara casei insa nici eu nu ma incumet sa-l las pe Bobby cu altcineva in afara de tati, sint prapastioasa rau. mai am de asteptat inca doi ani si dupa aceea o sa-mi fac curaj.
sa stiti ca pe aici am vazut mamici cu cite trei, patru copii care se descurca excelent, fara probleme. si care au si curajul sa si-i lase cu bone, sa mai iasa si ele pe-afara.

Vazut pozele din ct comun, astfel am colindat si eu prin locuri frumoase si interesante.

Mi-a placut ferma animalelor, am ramas impresionata cit de curat tin locul, ce ingrijite sint animalutele.
Tare fotogenici Alexia si Nichita pe poneii lor.

Mara, ce mult par are Andrei, mi-a placut poza cu " asteptind tapul de bere" . Flaviuta pare tare fericita in apa, iar tu arati superb. imi place ca sinteti tare fericiti, asa cum ii sta bine unei familii in vacanta. ah, ce frumoasa este Marea Neagra!
Ah, tot uitam sa-ti spun, am auzit-o pe Flavia cintind, are voce, nu gluma.

Mima, se vede ca ati avut fun cu gasca. Tare mult imi place cum ii sta Riannei tunsa bob, o prinde bine.

Mandy, ce inalt este Kriszti, inca putin si te ajunge.

Cata, ai un aparat super, atit de fidel reda imaginile, culorile, pe masura ce vedeam pozele ma si vedeam acolo, pe stradute, in hotel,pe plaja.
Ce s-a inaltat si Biuta ta! frumos din partea voastra ca ati luat si mamele in vacanta.

Am vazut-o si pe Amalia - brazilianca cum se misca in ritmul muzicii.

Lavi, dragute Nati si Silvi in rochitele lor la fel.

Am pus citeva poze in ct. comun, ma retrag la depou.

Pup ,
Ina

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Catutza, tare dragute pozele voastre, ati umblat de numa'! Mi-am amintit de vacanta mea din RO de anul trecut. Poza prim-plan cu tine si Bia de la Peles imi place cel mai mult. Bia are niste ochi superbi!!

Lavi, ce frumoase-s si pozele voastre! Mi-am adus aminte ca in clasa a 2-a facusem pionieri pe o clasa 1-a chiar acolo la Alba.

Ina, ce mari si frumosi sunt pufoseii tai amandoi! Iar tu o mamica cocheta si frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata si de la noi.
Am recuperat copilu' si jur ca are vreo 3 kg in plus Cand l-am luat in brate am simtit ca e mai rotunjor, cred ca au alergat cu lingura dupa el sa ii dea de mancare.

Am prins vreme destul de racoroasa, n-a plouat dar au fost bine veniti pantalonii lungi si bluza de trening. Duminica am fost acolo la cules de zmeura...am strans vreo 2 kg, plus ca am mai luat 4 kg de afine.Luni deci am avut program de facut sirop, plus dulceata de afine (dulceata a facut-o mama, ca eu mi-s habarnista).

La noi e o vreme de nu ai chef de nimic...ploua, cerul e plin de nori, nici la plimbare nu putem iesi, iar Kriszti ma intreaba cand merge la gradi. Cred ca se plictiseste acasa. Cam atat despre noi, va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

incerc sa schimb scutecul, asta daca imi mai amintesc cum
crisN sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Subiect nou

Mergi la inceput