Colectia de toamna - iarna 2005 (244)
Raspunsuri - Pagina 20
Noki_Lara spune:
Nici n-o duc rau...stau la soare pe terasa plina vita de vie a socrilor si fac conabilitatea primara a lui Adila. Sarah face nani.
Azi am avut evenimentul secolului: pentru prima data de la nastere Sarah a iesit in oras cu altcineva decat mine, mama mea sau Adi, respectiv a iesit cu soacra-mea.
Victory!
Lavi, castelul nu stiu ce program are dar duminica la ora 18 era deschis. Este dragut, dar slabutz ca oferta. Hunedoara e o porcarie de oras muncitoresc. Nu cred ca merita un week-end in zona. Mai degraba o fuga data de la Alba cu masina pana la Hunedoara, sunt in jur de 100 si ceva de km, deci putin. Si o oprire in Sebes, ca e dragut.
Ilenuta- sanatate multa plozimii, sa se repare repede! Si ustransi pentru vreme buna!
Dap, din pacate, perioada de vreme buna si caldura scade de la an la an.
Acum 2 ani am poze cu Sarah infofolita in mijloc de august.
Urasc chestia asta. Parca nu aveam oricum o gramada de luni de iarna, mai trebuia sa se reduca si amarata de vara.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
maria_alexia spune:
Mie-mi place vara asta racoroasa
. Bine, eu de cate ori sar temp. de 25 de grade deja nu mai sunt in elementul meu 
Noki, si zici tu ca in Sebes merita un popas? Hmmm, noi treceam doar in goana masinii. Aaa, si mai era un argument: au o cofetarie cu niste "buturugi" (= bezele prinse in crema de cioco si tavalite prin nuca)...

Hai ca nu e asa de mare evenimentul iesirii cu soacra, dupa ce a fost de 2 ori singurica in excursie cu gradinita ![]()
Ina, super-mamica esti tu! Dupa ce ca trebuie sa te descurci vara asta cu 2 copiii, o mai faci si la departare de casa. Bravo, bravo!
Ilenutza, sanatate puilor, sa nu fie nimic grav!
lavi02 spune:
Eu nu ma simt in elementul meu SUB 25 de grade 

Cred ca Noki e cam la fel 
Maria esti cumva nascuta toamna-iarna-primavara? Pe racoare?
Noki, dar cu dna Flori n-a iesit la plimbare?
Vi se pare voua ca Sarah e mai piticanie decat e...
maria_alexia spune:
Lavi, daaa, in ianuarie ![]()
Si eu astept pozele de la Alba, ne gandim sa o luam si noi intr-un week-end intr-acolo, posibil spre zona Ariesenilor. La Cincis cum mai e?
Tip de la Tania
: s-a deschis www.arsenalpark.ro/" target="_blank">arsenal park prin zona Orastiei.
meems spune:
Lavi, ma bag si eu sa-ti sugerez, ca se vorbeste de zona "mea" :) Poti duce fetele si la Deva la cetate, se urca cu telegondola si e destul de dragut. Ca oras, Deva e mai frumos si mai curat decat Hunedoara.
Noki_Lara spune:
E drept ca bufnita a fost in excursie cu gradi si a stat un an cu bona, da' astia-s "de-ai casei", cum s-ar zice. Era de fapt mai mult o bucurie ca in sfarsit a iesit si ea cu bunicii.
Asta dupa-amiaza evenimentul bunicesc a continuat si a iesit bunu' cu ea, a dus-o cu masina pana la mama.![]()
Da da da...la mine temperatura de simtit bine incepe de la 25 de grade in sus. Si se duce haaaat departe. Practic fara limita in sus. Lei, ce puteti sa ne cereti.Hi hi hi.![]()
Da, Deva e draguta; si eu zic ca merita o cocotare la monument; noi din pacate nu am mai avut timp de asta.
Hunedoara e dezamagirea verii pentru mine: reprezinta cartierul muncitoresc (paraginit acum, cand industria a murit) al Devei.Pacat, alte tari ar fi valorificat din plin zona aceea si s-ar fi putut trai bine mersi din turism acolo, cu castelul si dealurile din jur. Da deh, noi traim in Romanica.
Care e po****ta de romani.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
catutza spune:
hello!
Lavi , pensiunea se numeste Bradet si apartine de cabana Gura Diham, este renovata din 2007 parca, daca mergeti va recomand camerele 102 si 103 pentru ca sunt spre Caraiman si sunt si mai maricele.ma bucur ca ti-au placut pozele de la munte si noi ne-am simtit mai bine acolo ![]()
Astept pozele cand ai timp
Noki , vreau poze de la Hunedoara si Bistrita normal! Felicitari pentru iesirea Sarei in oras 
Ile , multa sanatate la baieti!
Ina , multumesc de urarile in avans
, esti o draguta!
imi place de Rachel mica si cocheta si abia astept poze cu voi cand ai timp
va
pe toate
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:
Gata, m-am apucat de upload poze de la Alba.
Meems multumesc pt idee!! Nu stiam de telegondola, eu am fost la cetatea Devei cand eram prin generala, cu ai mei. Si am mai fost o data prin Deva cu colegii de liceu, intr-adevar cochet oras.
Ma gandesc la un week-end prin zona cu fetele in toamna, dupa ce le "repatriez". Cam departisor totusi de Bucuresti dus-intors dar mai ales pt castel m-as duce, SIGUR le va placea fetelor. Eu am fost de vreo 2 ori acolo. Fiind timisoreanca...
As baga si Sarmizegetusa romana in program. La Colosseumul de la Pola au fost foarte interesate, mai ales Silviuc. Cine erau romanii? pe bancile astea stateau ei? dar la ce folosea canalul asta? dar ce faceau pe aici? samd.
maria la Cincis am fost in copilarie, in excursie cu clasa, nu mai stiu cum mai e. Banuiesc (si sper) ca frumos.
Noki daca imi amintesc bine Hunedoara are o zona de oras cu case, vechiul oras, dinainte de industrializare. Dupa s-a dezvoltat "muncitoreste" si acum probabil "paragineste". N-am mai fost pe acolo dintr-a 10-a. Oricum, mai mult decat castelul nu ai ce vizita. La Aiud mai este o cetate si un centru vechi frumos, daca aveti vreodata drum. Din pacate doar din goana masinii le-am vazut.
ilenutza spune:
Multumim de urari de sanatate.l-am bagat pe antibiotic pt ca era destul de inflamat gatul.asta e!
o sa merg eu cu andreiul la plaja, ne sacrificam noi!![]()
aici e destul de racoare, se vede ca toamna e aproape.dar septembrie e cald e obicei dar nu e vreme de plaja.poate doar de stat la piscina.
Lavi am pus pe seama perelor kk lui Andrei, febra e clar de la virus.poate m-am exprimat gresit.
noapte buna somn usor si un purec pe -un picior
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
lavi02 spune:
catutza de retinut cazarea!
Acu' pun pozele.
Noki e foarte bine ca a inceput sa iasa doar cu socrii, eu dintotdeauna te-am incurajat in aceasta directie! Cum se simte soacra ta?
ile dupa ce am postat m-am gandit ca poate la asta te-ai referit dar n-am mai editat.
Sanatate multa ambilor!
Cam asa cu marea Ro in septembrie. Mai poti prinde zile de plaja dar mai pe la pranz, asa...