Colectia de toamna - iarna 2005 (244)
Raspunsuri - Pagina 19
catutza spune:
La multi ani,Ina! 
sa fii sanatoasa, voioasa si fericita alaturi de familie 
Lavi , cand vedem poze din Bulgaria si de la Alba?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
aveti in contul comun poze de la munte
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Noki_Lara spune:
Ina draga, sa fii mereu fericita alaturi de familia ta draga, sa ai parte de bucurii nenumarate, de sanatate, noroc si multa iubire!

Noi suntem la Bistrita, dupa ce duminica am facut un mini-tur de tara de 700 de km pe traseul Buc-Hunedoara - unde a avut treaba Adila si respectiv eu cu mama si Sarah am vizitat Castelul Corvinestilor
apoi am luat-o prin inima Transilvaniei pe ruta Alba-Iulia-Blaj-Tarnaveni-Tg Mures-Bistrita. Cand am ajuns seara eram beata de cap.
Lavi, faina zona aveti la Alba! Si dragut oraselul. Mic si pitoresc.
Mi-a mai placut mult de tot Sebesul, din goana masinii, vazut. Si mai e in Cetatea de Balta un castel foarte fain, de altfel insasi sigla vinului Jidvei (care este tot acolo). Castelul e retrocedat unor unguri-nemti cred??? refacut impecabil si urmeaza sa fie locuit. Investitie imensa, dar arata de vis. Din pacate nu se viziteaza.
Ma duc la nani ca maine am o zi plina.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
ilenutza spune:
neata,
dupa cum vedeti nu e nici 7 a.m....
Victor are febra de aseara, il tin pe antitermice, il doare stomacul, acum juma de ora s-a trezit ca vomita si il doare burta- ceea ce a si facut.
Andrei a facut doua scaune moi, moi , aproape apa aseara inainte de culcare. Eu suspectez niste pere.Pe mine m-a luat ameteala de la niste struguri...ieri nu am fost la plaja, iar azi e un nor maaare pe cer, negru si urat.Nu imi vine sa cred ce vreme urata e pe plaja, bate vantul f tare si rece.Din cate zile am fost la plaja nu am prin aproape nici una k lumea.De cativa ani in august parca nu mai e asa vreme buna.
Noi am fost in weekend la vama, cateva ore nu am dormit acolo, au mai aranjat plaja, au facut alei si buticuri.ni s-a parut scump, tiganie, mizerie, corturi gramada dar atmosfera ioc, nu ni s-a parut deloc cool asa cum era alta data.
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
ilenutza spune:
mada am fost cu cel de 8.39, de 2 ori chiar. e super, liber, a.c., bar, curat.mergi fara probleme.am luat la cls. 2.cand ajungi in gara daca vrei taxi sa iei unul mai din spate ca sa nu ai surprize, cu firma clar scrisa pe el.
mie mi-a placut.dar daca ajungi in cta poate ai timp sa ne vdm.este si rypley in oras si facem o mini intalnire.
INA, LA MULTI ANI, SA FII FERICITA SI IUBITA
Apropo de margele, ne-am luat niste coliere si bratari din scoici, eu mama si matusa mea, absolut superbe, la preturi de nimic.Imii place mult faleza din Cta de la cazino, este f placut pt o plimbare
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
madau spune:
Ina, la multi ani, sanatate si muulta fericire alaturi de cei dragi! 

Ilenuta sanatate piticilor.... Am inteles ca de maine se drege vremea la mare asa ca poate ne-om vedea la o plaja
Noi o sa stam in Mamaia, dar daca o fi vreo zi mai innorat, poate dam o fuga pana in C-ta. Da-mi un PM cu nr tau de tel, il aveam pe undeva dar nu stiu ce-am facut cu el, ca nu-l mai am 
proadelina asigurarea de sanatate e bine s-o faceti, eu una nu m-as risca sa plec din tara fara ea. Nici chiar asa de aproape, cum e in Ungaria
Fug sa ma epilez....apoi tre sa ma apuc de bagaje, revin pe seara
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele
Ina869 spune:
Dragelor
,
Multumesc pentru urari, multumesc ca nu m-ati uitat! 
Eu si copiii nu prea stam pe acasa, ii duc saptaminal la "locuinta de vara...de la tara" , tati lucreaza foarte mult si-l mai lasam si pe el sa se reculeaga. vin doar doua zile pe saptamina sa fac salariile oamenilor, sa-mi iau schimburi, sa spal,s afac curat, sa gatesc ptr tati, apoi plecam si ne faceam veacul pe acolo. Imi este greu, insa ei sint bucurosi sa alerge prin nisip, sa se balaceasca prin apa, lui tati ii este dor de noi, dar ne bucuram unii de altii cind venim acasa si savuram putinele clipe petrecute impreuna.
De ziua mea trebuia sa mergem in vacanta intr-o zona turistica apropiata de Cascada Niagara, am anulat rezervarea de la hotel cu citeva zile inainte cind tati si-a dat seama ca nu ar fi facut fata presiunilor de la lucru, el acum lucreaza pina seara tarziu , inclusiv in we, si avind in vedere criza economica de peste tot, nu putem decit sa ne consideram norocosi si sa lasam mofturile cu vacante petrecute impreuna, vor veni si astea cindva.
Am ramas restanta cu amanunte de la aniversarea zilei lui Bobby, a ales de pe tava o bacnota de 100 pe care a aruncat-o plictisit pe jos, scopul era sa ajunga la o moneda de argint care era acoperita cu suta ( a si bagat-o in gura s-o roada, unii glumeazu ca vrea sa verifice daca-i argint pur
) , apoi a luat o masinuta si un avion ( un prieten a spus ca o sa se faca dealer de masini si mecanic de avioane , eu raspuns ca o sa aiba propria companie de masini si avioane
).
In rest trebuie sa fiu umbra lui Bobby fiindca alearga peste tot de-a busilea sau tinut de diverse, se tranteste, buseste, loveste, are cucuie si vanatai si nu pregeta, o ia de la capat, la fiecare 5 minute se aude cite un tipat de durere, mi-e mila de el, saracutul, mare, mare diferenta fata de Rachie, care era precauta si nu pasea repezit, nu se lovea, nu se arunca asa cum face el ( ii place sa se arunce din pat, cu capul in jos
si trebuie sa fiu pe faza sa-l tin). De la un an ii dau mancarica de-a noastra, nu-i mai pasez, papa orice, nu face nazuri,ii tai cubulete si devoreaza tot, i-am introdus si lapte homo pe care l-a acceptat fara ifose, saptamina trecuta l-am tuns aproape de zero. in ciuda curselor lui de prin paturi si pe jos, tot un blandut si un cumintel ramine, asa-i personalitatea lui. ![]()
Rachie s-a cumintit, este preocupata de bijuterii, parfumuri, impopotoneala ( habar nu am de unde i se trage, eu am fost de mica asa fiindca maica-mea, bunica-mea, mautsa-mea se aranjau pe langa mine, ma luau la coafor pe unde eram mascota, eu nu am timp sa ma fardez decit la zile festive, nu ma aranjez decit din an in Paste, deci nu are un model in casa, asa cum am avut eu, si totusi de cind se trezeste pina se culca ma pune sa-i pun pampoane, sa-i fac codite, sa-i pun funditze, ma intreaba daca-i dau bijuteriile mele cind o sa fie mare... astazi m-a intrebat din nou si eu i-am spus "mami, ti le dau , dar o sa pastrez si pentru sotia lui Bobby, ce zici? la care ea, putin ingrijorata, mi-a raspuns, "da, opresti si ptr. ea, dar putine
), citim zilnic din cele doua carti cu cele 365 de povesti, cea cu animalute este preferata noastra.
Cam atit despre noi, sper sa am timp sa pun si citeva poze cit mai stau pe-acasa zilele astea, pe miercuri - joi incolo o roiesc din nou, ca tot m-am obisnuit cu drumurile intre cele doua resedinte.
. depinde si de vreme, ca daca ploua stam pe-acasa. vara mai ploioasa ca asta nu am vazut. 
Cami, nu-mi vine sa cred ca am ratat ziua ta !
, leoaica de-a mea! La multi ani cu fericire , sanatate si bucurii si iti doresc curaj pentru un al doilea micutz ( o sa fie baiat, simt eu asta
) .
Cata
, La multi ani si tie in avans , sa fii fericita , sa si parte de impliniri si sa rezolvati cu casa,.
Vazut poze de Corapino, mamaaaa, ce-a crescut Anaisa-caisa ( ce par lung are ) este aproape cit Andreiu'- ardeiu' , zici ca sint gemeni. ![]()
Sper sa apuc sa vad poze si din contul comun.
La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat ( si Doru al Feliciei stiu ca-i leu) sa aveti o viata implinita, armonioasa si frumoasa! 
sanatate tuturor bolnaviorilor!
concedii placute si insorite!
pup colectia draga! 
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
lavi02 spune:
Ina te pupam
si iti dorim o vara frumoasa in continuare cu Bobita-alergaretul si Racheluta-cochetuta! 
catutza in Bulgaria n-am facut poze, de la Alba promit ca pun.
Aseara am fost la ziua prietenilor cu care am fost in Croatia, ieri seara m-am culcat la 12 cu despachetatul.
Noki ma bucur ca ti-a placut circuitul ardelean, castelul de la Cetatea de Balta l-am vazut si eu din goana masinii, de departe, nu stiu amanunte. Stii cumva din intamplare orarul de vizitare la castelul de la Hunedoara? As duce si eu fetele si ma intreb daca se preteaza pentru un week-end, eventual cu cazare la Cincis. De studiat. ![]()
ilenutza nu cred ca are cum sa faca febra de la pere. Ori e o toxiinfectie alimentara, ori e enteroviroza. Sanatate multa!
Si mie mi se pare un august cam friguros anul asta. Noi sambata dupa amiza am avut nori dar a mai iesit si soarele, mai ales spre sfarsitul dupa amiezii. Asa era calda asa ca a fost OK pt baie. Duminica dimineata am prins soare ca lumea. Dupa amiaza s-a innourat si a picurat putin dar apoi s-a oprit si am vizitat linistiti domeniul Balcic.
madau vacanta placuta la mare!
lavi02 spune:
proadelina este obligatoriu scaunul de masina pt copil inclusiv in Romania. Altfel nu poti sa-i pui centura la varsta asta care e obligatorie si ea pentru toti pasagerii. De asemenea in Ungaria e obligatorie si vesta reflectorizanta. Si bineinteles faza scurta aprinsa inclusiv ziua in afara localitatii, cum e si la noi de altfel. Asigurare de sanatate e bine sa-ti faci dar nu e obligatorie. Concediu placut!
catutza mi-au placut tare mult pozele de la munte. Cum se numeste pensiunea la care ati stat? Arata f bine.