Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (163)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
felicic76 spune:
anamona: super balerina Thea!ce faci? astepti ora de laptic?
multumim de vestile despre babymom, o pupam!
lala: bine ati revenit! Se pare ca v-a priit la mare, nu gluma! Mult succes si distractie placuta la prima iesire in societate
giuli: succes si pupa Iedutul!
nikolici, klemi:
Eu gatesc la ora asta supa de rosii si arde/dov;lecei/rosii umplute cu carne de pui si orez. Maine seara voi ajunge tarziu acasa, cred ca pe la 12 si fac provizii pentru baieti(acum ei dorm de rup
)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
babytza spune:
Feli vino maica sa ne faci saftaua aia odata ... uite , fac plecaciuni in fata ta
Babytza si puiiValentina
David
Poze
mamidestefan spune:
Si acum ...despre noi..mai bine zis de Izabella
Azi am fost la pediatru..ca am facut o luna de cind am inceput tratament cu calciu+vigantolleten..
La cele 10 lunitze si ceva ..avem 8.700kg..adica sub greutatea de la 7 luni ..am slabit ..si 74.5cm..ne-am lungit.
Am primit trimitere la analize..la un centru medical..incepem investigatiile serioase ..sa vedem de ce slabit..de ce nu facem progrese motorii..etc.
Am primit si vitamine (PEDIAVIT MULTI...dar cred ca voi merge in continuare cu VI-SOL CALCIUM)
+ PERITOL...dar inca mai analizez daca sa ii dau sau nu PERITOL..
IN REST...asteptam cu mare interes..si nerabdare SLING-ul comandat la diana...sa speram ca ajunge miine
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
felicic76 spune:
babytza: ce povesti, mami? Vlad are trei cucuie intr-o zi, astazi, s-a ridicat pe premergator si din picioare a dat cu mecla in rata care troneaza pe el
Mi s-a urcat sangele la cap cand am vazut, aceeasi D-na Vio umflata de plans (ca toate se intampla numai la ea si da-i
si da-i
, ca a certat-o si sotul din dotare cand a auzit
), iar eu cu ta-su nu prea putem sa zicem nimic, ca stim ce avem la usa
, cu noi, amandoi de fata, intr-o dimineatza a dat cu capul de o usa(aceasi) de doua ori intr-un interval de 15 min
. Io cred ca albesc de acum
pupam soricel marait
andy.p: felicitari pentru progrese!
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 anamona: super balerina Thea! ![]() ![]() multumim de vestile despre babymom, o pupam! |
am pompat vreo 20 ml si s-a trezit Tzuki. Bineinteles ca ce mai era in san i l-am dat ei. Tocmai venisem sa imi sting laptopul si sa ma duc si eu la nani nani.
si eu am gatit mai devreme nelipsitul meniu supa crema de legume cu carnita :)
pup u :)
felicic76 spune:
citat din mesajul lui babytza Feli vino maica sa ne faci saftaua aia odata ... ![]() ![]() ![]() Babytza si puii ![]() ![]() Poze |
saptamana viitoare, pe miercuri, vin, sa stii
![](icon_smile_big.gif)
eu stiu ca-s buna de saftea de la o tiganca florareasa, din fata de la Inter, mergeam la serviciu si mereu imi dadea un trandafir pe 0,5 bani (echivalat cu ce-i acum, ca se intampla acu' vreo 14 ani), iar la Cobalcescu, dimineata, nu astept mai mult de trei minute, cu toate ca merg relativ putin
![](icon_smile_big.gif)
babytza spune:
PAi Feli hai sa iti spun si eu cateva : Acum 3 zile in parc , piciul era pe jos se juca cu jucariile. El are un obicei , sa ia jucariile cu gura. In seara aia , nu s-a oprit la jucarie, a ajuns cu capul de ciment Urmarea ??? un mare cucui
Ieri am lasat usa deschisa la sufragerie (de obicei o tin inchisa ) SI dansul, s-a dus si s-a jucat la usa pana si-a trecut cu usa peste degetel de si-a dat pielicica peste cap...evident au urmat tipetele de rigoare.
Azi am pus o masa nou in sufragerie cu o forma mai neobisnuita la picioare. Piciul , neobisnuit cu ea, a vrut sa isi ia (iar) o jucarie cu dintii si nu a mai ajuns la jucarie, a dat de masa cu obrazul. Urmarea ? Julitura pe obraz si urletele de rigoare
De parca nu era deja urlator de vreo 4 zile....
Si crede-ma ca eram la putin de un metru la fiecare intamplare
Edit : nu mai spun de cazaturi...ca sunt la ordinea zilei.
Ieri seara in parc a luat o gura de pamant ....a plonjat foarte frumos si delicat cu tot cu antemergatorul Sofiei A fost o faza tare haioasa ...avea gura plina de pamant , dar nu s-a lovit , mai mult s-a speriat....
Si are un tupeu fantastic, isi da drumul la manute , de parca stie sa mearga singur
Lidia va tin pumnii la analize !!!! Sa va iasa toate bine
Daca te vezi maine cu Diana ,adu-i aminte ca are de luat de la mine un sling....cred ca a si uitat de el
Babytza si puiiValentina
David
Poze
kllemi spune:
citat din mesajul lui _giulianna_ Ma bucur ca va plac bijuteriile. Kllemi ai PM. Anamona, sunt din diferite materiale, de la margele crosetate la sticla de murano si pietre semipretioase. Pentru mine este o activitate extrem de relaxanta, imi place la nebunie sa le execut. Mami de ![]() Ticker Edi Ticker mami www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1) |
am PM....
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](comoara.gif)
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui lala77 Ne mai tineti minte???!!!! Anna, desi are numai 4 dinti (de fapt 2 ca cei mai noi abia se vad) , mananca fructe intregi (caise, piersici-e si in filmulet, pepene), biscuiti intregi, tartine ii fac dimineata cu branzica si ii dau felia intreaga. Si ii place la nebunie. Nu pateste nimic. Stiu si eu un caz cand un nenea de vreo 30 de ani a murit inecat cu un mic insa astea sunt cazuri izolate. http://community.webshots.com/album/568109497amcroS anna-rebecca-02.10.2008 alice-mihaela - 21.01.2007 |
![](wow.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
LIDIA
![](mamica.gif)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
![](punk.gif)
_giulianna_ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kllemi
am PM.... ![]() ![]() ![]() |
Verifica-l
![](icon_smile_big.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)