Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (163)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
mamidestefan spune:
Rox ...multumim mult
Nu stiu daca o vad pe Diana...probabil vine curierul
Eu sunt tare obo...cred ca ma tirez la somn ...simt ca ma preling pe scaun..e cam sufocant in casa..iar afara ,..racorica..
Somn usor..la toata lumea
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kllemi spune:
babytza imi pare rau ptr cel mic...cu dintzisorii....offff fir-ar sa fie....parca perioada asta e cea mai lunga...la mine nu plinge dar in schimb este foarte agitata....dabea acum dupa 2 luni aproape, se vede ceva in partea de sus ca nu intelegeam de ce atata agitatie....
bebe...sa ii treaca repede si
mami sa fie tare.
MAMIDESTEFAN sper sa nu fie nimic grav...
FELICIC vb. de fire albe...deja sotul a inceput sa mi le smulga....si se intreaba de unde apar (oare de unde??).....si "vai ce albe....uite inca unul,pot sa-l rup??"
...bine ca eu nu le vad..
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nausica spune:
Fetelor,
Trebuie sa va spun ca sint foarte mindra de Cipan.
Azi am facut prima tura cu bicicletele in 3. Cipi a fost foarte cuminte, a stat nemiscata in scaun si a rontait biscuiti o ora si jumatate. Ne-am plimbat prin zona, pe pista de biciclete, apoi am explorat drumul spre IOR, dar ne-am intors pt ca se vedeau niste nori amenintatori.
A fost teribil de dulce in scaunelul ei, desi are mult mai putina libertate de miscare decit in carucior, unde mai pui si casca... Cind s-a plictisit de biscuiti, s-a jucat cu un surub de la scaun, apoi l-a tras pe ta-su de tricou, si in tot timpul asta imi arunca mie zimbete galeshe. La urma de tot s-a mufat cu suzeta si aproape adormise cind am ajuns inapoi acasa.
Sper sa reusesc miine sa fac poze, azi am fost prea concentrata sa fie totul ok.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
CD27 spune:
buna dimineata pentru ca am adormit cu fimiu si m-am trezit acum
am fost si noi pe seara in parc, la nisip pentru prima data MIkul a stat nemiscat pe nisip timp de 20 de minute, cu manutele pe langa el pentru ca avea nisip pe ele
foarte haios a fost primele 10 minute apoi deja amortisem langa el, m-am descaltat m-am balacit in nisip, copii zburdau pe langa el, i-au luat jucariile si el nemiscat
dupa 20 de minute s-a schimb\t ceva, a inceput sa se joace
sa caute pietre prin nisip si sa le bage in gura, frumoss
mai mergem
Mami de Mikul Robert Constantin
gaia.nevia spune:
Iello!
Va pup pe toate si am intrat sa mai dau de veste... Am reusit, cu ajutor bunicesc, desigur, sa ajung pana la coafor (mami are par nou, si rosu, evident) ceea ce m-a remontat desi oboseala e tot acolo.
Cred insa ca m-am obisnuit sa fiu closca, sa nu ma mai pot apropia de calculator, sa nu mai merg la baie neinsotita si sa nu-l mai injur in gand pe bunic ca nu mai poate face nimic din ce facea pentru ca Teo nu mai vrea cu el... nimic, ci doar cu mine.
Cand am plecat la coafor l-am lasat la usa plangand. M-a durut sufletul, la naiba, si zau ca am stat sa-i explic ca ma intorc, ca nu lipsesc mult, ca nu pot sa-l iau acum si pe el dar iesim la plimbare cand ma intorc...
De asemenea m-am obisnuit sa ies pe usa cu sandalele desfacute, nepieptanata, cu ce haine am gasit la repezeala, bagajele pe mana, copilul cu capul in jos si cheile de la masina in dinti.
Nu mai spun ca nu mai stiu macar pe unde mai sunt parfumurile mele, ca ar trebui sa imi pun penseta in masina daca vreau sa apuc sa imi aranjez sprancenele si crema de fata ramane vesnic pe stoc ca nu mai apuc sa dau si cu ea...
Toate acestea se desfasoara in suavele urlete ale micutului, suparat ca totusi am intrat in camara sa iau un borcanel fara el, si mai ales ca am indraznit sa il imbrac. Si sa-l oblig sa stea pe loc cat ii pun pampers curat. Ce mama denaturata sunt.
Multumesc din suflet Nadinei, stie ea de ce
Acum la moda fiind subiectul cu bona care a batut copiii am intrat sa vad si eu ce si cum... Sunt profund scarbita de comantarii.
De ce nu statea mama cu copiii? Corporatista insensibila...
De ce a angajat femei la negru? Evazionista fiscala... (??? really???)
De ce comenteaza atata lumea ca niste copii mai primesc si ei o bataita foarte utila in educatia lor??? Iarasi corporatisti crescuti in puf...
Acestea sunt parerile romanilor referitoare la subiect.
Ale romanilor care au acces la TV, internet, si isi permit sa-si "publice" parerea in eter....
Si spuneti-mi va rog ca sunt exagerata, nu e nimic gresit cu tara asta si cu oamenii care traiesc in ea... ca totul e ok si eu ma duc la balamuc.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
CD27 spune:
Ada sa-ti fie de bine cu noul par ma bucur ca ai reusit sa intri, te cam inteleg, desi am numai unul, cu 2, hmmm....greu de imaginat, desi am zis ca te inteleg
cum ies din camera Mikul incepe sa tipe MAMA MEA
mi se rupe sufletul si daca aude ca sunt in baie bate tare de tot in peretele dintre baie si dormitor
cu bona...exact comentariile m-au surprins si pe mine, bun, era tipa nebuna, dar sunt cam multi din astia din cate citesc
eu am dormit acum cuvevelesc sunt solo??
CD27 spune:
pentru cei interesati am gasit colac cu chilotel in kaufland, la vreo 13 sau 15 ron si are si un loc de unde il pot tine adultii, sa nu fuga copilul cu colacul din pacate nu am cu ce il umfla sa va arat poze
babytza spune:
Neata , poftiti la o tona de cafea
Ada sa iti fie de bine cu pau
Nausica felicitari Cipanului si asteptam poze cu mica biciclista
Babytza si puiiValentina
David
Poze
babytza spune:
Anunt !!! Am gasit pe site pastilele pentru dureri cauzate de eruptia dentara. Costa 4,65 euro cutia cu 250 tablete. O sa fac comanda azi pana in ora 12. Mai doreste cineva ? Astea sunt : HYLANDS HOMEOPATHIC TEETHING TABLETS .
Babytza si puiiValentina
David
Poze
c.valy spune:
Neata fetele anamona noi am avut mai putin decat voi,dar incercam sa tinem pasul cu voi(restul)si noi suntem sub grafic dar mergem inainte sanatosi sa fim.Valentina mersi pt raspuns,eu il pun la olita si face daca il pun dimineata dar nu vrea sa stea prea mult de nu are chef plange de aia ma gandeam ca e prea devreme.
Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw