Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (163)
Raspunsuri - Pagina 17
Ankussa spune:
Multumesc mult Babytzule, hai ca acusi acusi vine si Tina acasica si ai amandoi puii cu tine. Pupici Pufulosului ;-)
dyanira spune:
Hello!
Am citit fff putin din urma si pe diagonala asa si am retinut un singur lucru multi bobocei cu dureri de dinti.Eu ce sa mai zic ca noi ne chinuim cu ei de la 3 luni
Acum suntem la un bilant frumusel 8 dinti, 3 masele si un canin
deci 12 in total parca de toti sunt 20 nu???Mai avem 8 si am scapat.Nu vreau sa va sperii dar la masele durerea e crunta la fel si la canin daca la dintisori se plang la masele va fi crunt plus ca ies mult mai greu de cand sparge maseaua 2-3 sapt pana iese toata.Noi luam tratament pt dureri ca altfel saracutu nu ar putea suporta iesirea maselelor.
Babytza succes cu noua afacere!!!
Ada
Mai vroiam sa va intreb de lapte cand treceti pe Junior???Inainte de 1 an?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nerantula spune:
Gruia a facut primii pasi singurel!
Yupiii!
Si radea de nu mai putea, era foarte incantat de el!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Gruia a facut primii pasi singurel! Yupiii! Si radea de nu mai putea, era foarte incantat de el!www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1) |
FELICITARI!!!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Gruia a facut primii pasi singurel! Yupiii! Si radea de nu mai putea, era foarte incantat de el! |
Bravoooooooo Gruia !!!!!

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
babytza spune:
Laura felicitari de dintisor !!!! 

Dya pai daca al meu acum urla asa rau , la masele il bag pe droguri si eu ma duc la nebuni ![]()
![]()
![]()
Edit : glumesc eu , dar mi-e groaza de ce va fi atunci 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
laureta spune:
Pup mamici si bebici. Declar ca ador muntele
. Nicoliciu te invidieeeeez![]()
Poze de la munte http://family.webshots.com/album/573820068vsGFYy
Ankussa bafta la job
mamidestefan sarcina usoara sorei tale
nerantula felicitari pt primi pasi 
babytule distractie placuta miine si multi ani frumosi impreuna
Sper sa prind ritmul ca pierd sirul dupa aia la sobiect![]()
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Nerantula spune:
Lala, felicitari pentru 'mama' cu dedicatie!
Anca, imi pare rau pentru problemele la job
Aveti rate 'grele'? Ca eu nu-mi imaginez cum am putea trai fara joburi, suntem indatorati pana la limita aproape, cred ca apucam drumul strainatatilor .. de Est, daca aici nu va mai fi loc 
Carla, tare faza cu patutul si incerc sa-mi imaginez fata lui Sasha ... dar nu pot, pentru ca ... tu nu ne arati niste poze/filmulete cu el??
Cu inaltimea .. stii tu ca nu esti singura, mai vin si eu cu 1.54 ai mei la fight cu sirenele astea
.. bine, eu ma pot da si de-a dura, fata de tine ![]()
Babytza, tocmai cand voiam sa zic si eu ca vreau medicamentele acelea contra durerilor ... de urat uram mai tarziu
Soricelul e suparat de la dinti, cu Calgel nu merge, nu?
Ada, nu te apuci si tu de scris o carte? Ca uite asa mai relaxezi in masa cateva mamici si nu numai ...
Preety, eu as vrea un scaun auto, dar zau ca nu stiu cand vom avea cu ce sa-l luam 
Ankussa 
Multumim pentru felicitari, o sa incerc sa-l imortalizez ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
gaia.nevia spune:
Pffff!!!!
Felicitari lui Gruia!!!
Radu azi cand s-a trezit (pe la 5) a inceput sa spuna mama. Inca nu s-a oprit. Hurray!!!
Ankussa, eu am doua scaune si sunt foarte multumita de ambele.
Unul de la Mothercare, precis gasesti la tine super rezonabil, Motion se cheama, si de la Chicco unul grupa 0+, Proxima ii zice.
Daca ai masina cu isofix, iti recomanda sa iei unul cu isofix. Altfel, cum spuneam, sunt foarte multumita de ale mele ![]()
Sunt confortabile, se lasa destul pe spate, copiii dorm foarte bine in ele, se scot husele si se spala si au toate punctele si testele necesare, pentru un pret fara fitze.
Succes la ales!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri