Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (163)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Multumesc mult Babytzule, hai ca acusi acusi vine si Tina acasica si ai amandoi puii cu tine. Pupici Pufulosului ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Hello!
Am citit fff putin din urma si pe diagonala asa si am retinut un singur lucru multi bobocei cu dureri de dinti.Eu ce sa mai zic ca noi ne chinuim cu ei de la 3 luniAcum suntem la un bilant frumusel 8 dinti, 3 masele si un canindeci 12 in total parca de toti sunt 20 nu???Mai avem 8 si am scapat.Nu vreau sa va sperii dar la masele durerea e crunta la fel si la canin daca la dintisori se plang la masele va fi crunt plus ca ies mult mai greu de cand sparge maseaua 2-3 sapt pana iese toata.Noi luam tratament pt dureri ca altfel saracutu nu ar putea suporta iesirea maselelor.
Babytza succes cu noua afacere!!!
Ada
Mai vroiam sa va intreb de lapte cand treceti pe Junior???Inainte de 1 an?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Gruia a facut primii pasi singurel! Yupiii! Si radea de nu mai putea, era foarte incantat de el!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Gruia a facut primii pasi singurel! Yupiii! Si radea de nu mai putea, era foarte incantat de el!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

FELICITARI!!!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Bravoooooooo Gruia !!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Multumim de urari !!!1

Poze

Mergi la inceput

Laura felicitari de dintisor !!!!

Dya pai daca al meu acum urla asa rau , la masele il bag pe droguri si eu ma duc la nebuni

Edit : glumesc eu , dar mi-e groaza de ce va fi atunci

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Pup mamici si bebici. Declar ca ador muntele. Nicoliciu te invidieeeeez

Poze de la munte http://family.webshots.com/album/573820068vsGFYy

Ankussa bafta la job

mamidestefan sarcina usoara sorei tale

nerantula felicitari pt primi pasi

babytule distractie placuta miine si multi ani frumosi impreuna

Sper sa prind ritmul ca pierd sirul dupa aia la sobiect

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Lala, felicitari pentru 'mama' cu dedicatie!
Anca, imi pare rau pentru problemele la job Aveti rate 'grele'? Ca eu nu-mi imaginez cum am putea trai fara joburi, suntem indatorati pana la limita aproape, cred ca apucam drumul strainatatilor .. de Est, daca aici nu va mai fi loc
Carla, tare faza cu patutul si incerc sa-mi imaginez fata lui Sasha ... dar nu pot, pentru ca ... tu nu ne arati niste poze/filmulete cu el??
Cu inaltimea .. stii tu ca nu esti singura, mai vin si eu cu 1.54 ai mei la fight cu sirenele astea .. bine, eu ma pot da si de-a dura, fata de tine
Babytza, tocmai cand voiam sa zic si eu ca vreau medicamentele acelea contra durerilor ... de urat uram mai tarziu Soricelul e suparat de la dinti, cu Calgel nu merge, nu?
Ada, nu te apuci si tu de scris o carte? Ca uite asa mai relaxezi in masa cateva mamici si nu numai ...
Preety, eu as vrea un scaun auto, dar zau ca nu stiu cand vom avea cu ce sa-l luam
Ankussa

Multumim pentru felicitari, o sa incerc sa-l imortalizez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Pffff!!!! Felicitari lui Gruia!!!

Radu azi cand s-a trezit (pe la 5) a inceput sa spuna mama. Inca nu s-a oprit. Hurray!!!

Ankussa, eu am doua scaune si sunt foarte multumita de ambele.
Unul de la Mothercare, precis gasesti la tine super rezonabil, Motion se cheama, si de la Chicco unul grupa 0+, Proxima ii zice.

Daca ai masina cu isofix, iti recomanda sa iei unul cu isofix. Altfel, cum spuneam, sunt foarte multumita de ale mele
Sunt confortabile, se lasa destul pe spate, copiii dorm foarte bine in ele, se scot husele si se spala si au toate punctele si testele necesare, pentru un pret fara fitze.

Succes la ales!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput