Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (163)
Raspunsuri - Pagina 18
babytza spune:
Am dat o noua comanda sa vad cat ne-ar costa daca luam mai multe si la 6 cutii de pastilute cu tot cu transport ajunge la 75 euro. Ce ziceti ? Vin cam 12,5 euro de persoana. Ne strangem ?
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
andy_galro spune:
nerantula felicitari pentru primii pasi ai lui Gruia!!!! ce fericire pe voi!!!

babytza te inteleg perfect cu urletele de dintzi ca tot asa este si la noi....
ada, lala felicitari pentru MAMA!!!
lidia sarcina usoara soeri tale!!!
laureta ce poze frumoase!!! cand ati fost in poiana?
laura felicitari pentru dintzisor!!!
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
babytza spune:
Laureta foarte frumos acolo la munte
Imi place mult
Si voi v-ati relaxat
Ce tare e Inisu cum ii da cu lopatica peste manute ![]()
Pupici 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
andy_galro spune:
fetelor am si eu o dilema: dupa cum stiti eu ii dau completare lui Andrei LP Milumil 3 si la sfatul dr am luat sa-i dau seara si noaptea Milupa Milumil 3 Vise Placute...toate bune si frumoase, l-a acceptat fara probleme doar ca acum vrea si ziua tot din asta si nu din acela simplu...oare are ceva daca si ziua bea din asta care in mod normal ar fi lapte de noapte dupa cum scrie pe cutie???
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
babytza spune:
Andy g ce contine laptele asta ? Ceva de calmare, gen tei sau e doar mai usor digerabil , ca pentru noapte ? Ca daca e doar mai usor pt burtica , nu vad de ca nu i-ai da si ziua ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
laureta spune:
Multumim de aprecieri. Ne am simtit extraordinar, numai ca prea scurt
andy_galro a seara am ajuns a casa de la munte.
De lapte eu zic ca poti sa i dai, e doar lapte cu cereale( banuiesc ca orez). N are ce rau sa i faca, numai ca va fi mai satul avand cereale.
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
andy_galro spune:
babytza pai asta e problema ca nu e mai usor ci chiar mai greu la stomac, adica are si cereale...asa ca sa-l sature
laureta intrebam pentru ca si noi am fost pana miercuri in zona Brasov-Predeal![]()
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
laureta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro babytza pai asta e problema ca nu e mai usor ci chiar mai greu la stomac, adica are si cereale...asa ca sa-l sature laureta intrebam pentru ca si noi am fost pana miercuri in zona Brasov-Predeal de Andrei Petru(18.08.2008)Asa creste strumfi ![]() "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
pi inseamna ca am fost pe acolo amandoua

SEBI!

de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Nocom spune:
BABYTZA La Multi Ani!!! sa fiti fericiti 100 de ani!!!!! Si toate sa va mearga super bine!!!!

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
nikolici spune:
ada ce te-ai delectat tu cu cartea respectica..dar sa ne vezi pe noi cum ne-am delectat ce ai scris!!!Parca ai facut proza de olimpiada cu simbolistica alea alea.Felictari...ma simt delectata!!!
Si apropo de CMU...sunt niste imbe, daca fac vreo faza cu vaccinurile la copii, apropo ca nu se gaseste Infarixul, anyway total neprofi, ce au afcut cu tine...incep sa mi pierd rabdarea cu astfel de lucruri.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)