Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (163)
Raspunsuri - Pagina 16
ratonelu spune:
ankussa...asta e...dar n-am cum sa concurez cu sot+sotie, finii lu'big boss...ambii colegi la conta, plus pretena lu'sotia lu big boss...si lista continua.
bitza....deci ,cum spuisei mai sus, cade si asta cu ..fina lu nasu'...
of...rox....si eu cred ca tot din cauza dintilor nu papa...si mai e si caldura ..
preety, imi pare rau
sper sa treceti repede peste probl.
didi, noi in somn..sub nicio forma...decat il ating..in somn, in orice parte a corpului, cu orice scop...si se perpeleste de 3 ori.
iar..treaz...ma bate!
deci,cochilu meu e vesnic....un puradel d-ala cu negru sub unghii.
ratonelu spune:
aloo...ankussa.....
adik..cum un pic mai inalta decat Tatonelu'...si ai 1.63?
1.maaaiii...adik io am devenit asa...etalonu'piticilor din lumea larga?
2.maaaaiii......1.63 inseamna.....IO SUS PE-O SCARA!
Nocom spune:
Ankussa eu am optat pentru Maxi Cosi, sunt f sigure dar si comode. Votul meu este pentru ei... In romania am vazut la Miniblu.
Cand va aud cu unghiutele taiate in somn imi aduc aminte de matei, numai asa puteam, in primele 10 minute dupa ce adormea, ca are somnul adanc atunci... La Daria nu am problema asta... i le tai oricand vreau eu, se foieste un pic... dar ma lasa...off cupchii astia!!!
babytzo au dat navala clientii, de aia nu ai timp de forumeala???? Bancherii mei cica nu se stransesera decat 7 azi si de aia nu au vrut sa comande (ca le-am zis sa nu faca comanda de 2 orezuri ca ii tai!!) si astepata sa vina luni 3 colegi IMPORTANTI.. si atunci sa va tineti...

Dar am trimis si la altii.... poate , poate.... 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom babytzo au dat navala clientii, de aia nu ai timp de forumeala???? Bancherii mei cica nu se stransesera decat 7 azi si de aia nu au vrut sa comande (ca le-am zis sa nu faca comanda de 2 orezuri ca ii tai!!) si astepata sa vina luni 3 colegi IMPORTANTI.. si atunci sa va tineti... ![]() ![]() Dar am trimis si la altii.... poate , poate.... ![]() |
Hai ca esti tare
Ii pregatesc sotului surpriza pt maine ca facem un an de casatorie
Bitza momentan nu merge stralucit, ca abia am deschis de luni. Dar nu ne enervam (prea tare ) si ne rugam sa fie bine

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
babytza spune:
La noi cu unghiutele e jale
La Valentina nu aveam probleme, le taiam imediat dupa baie cand adormea la masaj
Apoi cand a mai crescut statea cuminte si se uita curioasa la mine ce ii fac ![]()
Dar David se lupta ca un zmeu sa scape de forfecuta
cam asta mi-ar face ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Ankussa spune:
Ratonelu iarta-ma mami, n-am vrut sa insinuez nimik. Da` sa stii ca tu in ochii mei ai 2 m si ca buturuga mica....pupam si sa ai o noapte linistita.
Nocom sar`mana o sa vad pe unde are Maxi Cosi la mine, sigur gasesc la Toys r Us sa trag un ochi.
Bitza welcome back, cum e? Te-ai mai intoarce in Netherland? Sa stii ca momentan nu i-au mai aparut bubitze, da` nu zic nik sa nu cobesc.
Un weekend frumos fetelor, o sa mai intru luni seara cu impresii despre prima zi de scarbiciu ;-((
Xoxo
babytza spune:
Ankussa iti doresc o zi frumoasa luni si cat se poate de relaxanta , fiind prima zi departe de puiul tau mic 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze