Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (163)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
gaia.nevia spune:
ca de obicei... sau poate ca nu...
ca de obicei, bebe s-a trezit inaintea mea. cand m-am trezit si eu, si am dat sa ma ridic, a inceput sa uacaie, si a uacait pana am facut pipi, m-am spalat pe maini, am facut biberonul, i-am schimbat pampersul si i-am dat biberonul.
apoi a reinceput sa uacaie pentru ca m-am ridicat de langa el... si a continuat asa pana m-am imbracat, am facut gentuta si am ajuns la masina, desi nu trecea 1min fara sa trec macar odata prin fata lui si sa-i vorbesc...
ca de obicei am iesit pe usa cu copilul la subsuoara, cu sandalele desfacute, cu gentile pe mana si cheile in gura...
ca de obicei am plecat de la masina in parc fara ochelarii de soare, enervandu-ma la culme...
pentru ca aveam de facut ultimul antirabic am rugat-o pe mama sa vina in parc sa stea cu Radu pe-afara pana ma duc eu la cmu sa fac injectia... ne-am intalnit, eram intr-o dispozitie masacranta... i-am lasat acolo si am plecat in treaba mea cu gandul ca trebuie sa ma intorc foarte repede. Am luat metroul, ca sa nu pierd timpul cu masina, pe care am lasat-o langa parc.
Pentru ca primisem un mesaj de la banca (daca nu va actualizati datele personale pana pe data de... va plocam conturile... ce mesaj idiot tip amenintare...) m-am oprit si la o sucursala sa depun copie dupa buletin... in fine, am ajuns pe la 9.30 la CMU
Spun acolo cine sunt, de ce am venit, ma invita intr-un cabinet... si acolo stau... si stau... si stau pana ma enervez si intreb ce se intampla. Stiti, nu avem decat un vaccin si e rezervat pt cineva. !!!
Ok, hai sa fac un efort, sa nu ma apuce nervii pe acolo, desi sunt cu ei in pioneze... m-am apucat sa fac logistica cu ei... persoana pt care e unde e? e aici? nu.... aveti de unde aduce vaccin? sau aveti in alte sedii? stati sa vedem, avem colo, colo..
pai redirectionati persoana spre alt sediu, ca sa nu bata fiecare din noi drumuri degeaba.... etc, etc, etc... pana la urma m-au intepat, si am fugit, dupa vreo ora de stat acolo.
cand ma indreptam spre metrou vad diverta in drum si zic, ia sa intru sa caut pentru Teo niste lego sa putem construi garaje (fara autorizatie, cu asta ne ocupam noi acum )... in fine, intru, gasesc "materialele" si inainte sa ies dau o tura asa, agale, parca nu-mi venea sa plec, cascand ochii aiurea.
Si vad la etaj un fel de bar, imi dau seama ca mi-e foame... ma asez la o masa.
Pe masa era o carte. O iau, incep sa citesc... am mancat un sandwich, am baut o cafea si un suc (si mama ce cafea buna!!!) si am citit aproape o suta de pagini (primele de altfel de cand s-a nascut Radu, care sa nu fie citite de pe net sau sa nu fie o revista pentru, cu si despre bebelusi) si cand m-am uitat la ceas si am vazut ca e 11.30 nu mi-a venit sa cred.
M-am intors in Tineretului complet remontata, senina, calma, zambitoare si satisfacuta ca am furat (cui?) o ora minunata in care m-am pierdut complet din mine insami.
Cand am ajuns acasa cu Radu (aproape ca de obicei) s-au luat gunoierii de mine si de locul meu de parcare si am reintrat brutal in cotidian, totusi nu mai e totul la fel, parca ora aia am castigat-o divin si am pus-o undeva intr-o baterie invizibila Duracell, care tine foarte mult...
Cartea era interesanta, nu m-am gandit sa ma uit la titlu, doar am citit, asa parca am intrat pe furis in viata cuiva si am tras avida cu ochiul, cu urechea, apoi am fugit fara sa ma uit in urma.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
preety spune:
Fetelor multumesc de raspunsuri.
Eu am inteles ca BIMBOMARKET livreaza iar... nu ati comandat voi acum putin timp (ADA???) ????
Ref scaun de masa... Sorina a invatat sa iasa din curele si in scaun si in carut. Nu stiu cum, ca locul e super stramt (cu masuta montata) si curelele le-am strans cat s-a putut sa n-o sufoc, si tot iese din ele... Intr-o zi (prima data cand a reusit), eram toti trei in bucatarie, eu si tati mancam, si Sorina in scaunul ei la cativa cm de masa (ca altfel da sa se catere pe masa ) ... la un mom dat o vedem in picioare... am sarit ca arsi s-o prindem inainte sa cada in cap ptr ca fata mea era in picioare aplecata pe manerul scaunului... Deci nici o sansa s-o las nesupravegheata acolo...
Ref restructurare... si la noi la servici e naspa (eu si tati lucram in acelasi loc), iar pe tati l-au pus pe liber de la 1 sept prin restructurarea postului...
Vestea asta a aparut la 2 zile dupa ce eram fericiti ca a luat tati licenta si am scapat de scoli, referate etc...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
ratonelu spune:
felicic, observ ca te-ai liuat la intrecere cu Rox. falkone....dar n-am mila de dna Vio
lidia, tin pumnii sa iasa toate analizele bine.
ada, povestesti super, pe cuv.
preety spune:
Ada ti-am spus eu ca Radu si Sorina sunt identici... ar trebui sa-i lasam mai des impreuna... poate se "intretin" unul pe altul si respiram si noi
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
gaia.nevia spune:
preety, bimbomarket livreaza in Ro, cel putin noi am comandat de curand.
daca vrei sa fii sigura, intri si simulezi o comanda, daca te lasa sa alegi ro si iti da cost de transport, merge.
eu nu mai comand nimic. de aceea nici nu ti-am raspuns cand ai intrebat "cine comanda acum ceva de pe bimbomarket"...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
David era sa iasa din tarc S-a catarat cu picioarele pe plasa si putin a lipsit sa se arunce pe parchet
Cred ca renuntam si la asta
Edit : si azi nu a papat nimik. A baut doar lapte, chiar si la pranz
Babytza si puiiValentina
David
Poze
Ankussa spune:
Sal`tare
Incep spunandu-i Lidiei sa nu mai umble cu fofarlica si sa va zic si de ce. Ea era dinainte sirena dar ca oftice balenele (adica io una dintre ele) s-a facut ca nu e si ca va fii in curand sirena. Tani Mamidestefan si de Izabella pai dumneata aratai mai bine la 76 de kile decat arat io la 63. Bine cred ca si inaltimea variaza ca eu am un pic mai mult decat Tatonelu` adik 1.63. Oricum, ma inclin aratai beton si acum arati si mai si.
Tatonelu` vai de curu` tau..stiu si eu cum e sa nu fii ruda...sau sa n-ai nici o cimotie asa pe langa nimeni..da` poate cine stie, tinem pumnii
Nikolici..ete ca nu-i mai schimb bateria frate ca n-am nici un rezultat, fii-miu va spune mama pe la vreo 5 ani si atunci accidentalKarinutzei
Ada eu zic sa te intorci si sa cauti cartea si sa mai zabovesti si in alte zile pe acolo ca vb cu patronu` sa-ti puna cate o carte pe masa in ficare zi..zau asa..mamico ..ca doar meriti si tu cateva ore pt tine..felicitari pt pau nou
Intrebare intrebatoare (a mai lansat-o si Iepurila parca da` nu mai stiu la ce capitol) ce scaune de masina alegeti pt bb (de la 10 luni in sus) si care vi se par ok?
xoxo
Didididi spune:
Babytza cred ca de la dintisor nu mai papa; e bine ca vrea si lapte, mai ales ca are n vitamine.
Mihai dupa ce ca mananca de 7 ori pe zi, nu doarme adanc noaptea, acum s a hotarat sa doarma numai 2 ore pe zi: 1 la 9 si alta pe la 13; o sa avem un we f interesant. Noroc cu firma ca se pare ca ne scot la un management meeting la Bran sapt viitoare.
In alta ordine de idei, eu patesc cu unghiutele cam ca Nerantula: nu pot decat in somn si nu oricind ca ma simte si se trezeste, asa ca toata saptamana tai la ele si tot gherute are.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
bitza2008 spune:
Aaa si eu pb cu taiatul unghiilor! Eu i le tai cand se trezeste si e mai molatec asa...azi 3 maine 3 si cam tai zilnic,pana termin mainile si picioarele au crescut iar la maini si iar si iar
Babytza merge afacerea? David si tie multe
Ankussa cum mai e cu DA? A mai aparut?
Ratonelu mai fa un bb si pune nas pe big boss si ai servici garantat!
L-am adormit iar pe Lucas fara tzitzi mai greu,am dansat tot CD-ul Cleopatrei,dar...VICTORIEEE!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Ankussa eu am luat de la 6 luni scaun pt 0-18 kg,dar m-am zgarcit si am luat unul Miniblu! Dupa concediu iau altul,ca asta e bun el dar se da cam greu pe spate cu copil in el!
Fetele care faceti Infarix-ul, la noi in oras nu se gaseste La voi este??
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL