Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (163)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
bitza2008 spune:
Neata!
Multumesc tuturor pt urari!
Babytza multumesc de cafea!!
Am reusit sa citesc tot,sunt la curent cu tot ce s-a intamplat
Valy welcome!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bitza2008 spune:
Intre timp s-a trezit si Lucas si e piscat de tantari,are semne si pe fata si pe manute...
Aaa,uitai sa ma laud ...au iesit dintii nr 7 si nr 8!!Aceleasi semne...caca moale si a 2-a zi gingia crapata!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Anunt !!! Am gasit pe site pastilele pentru dureri cauzate de eruptia dentara. Costa 4,65 euro cutia cu 250 tablete. O sa fac comanda azi pana in ora 12. Mai doreste cineva ? Astea sunt : HYLANDS HOMEOPATHIC TEETHING TABLETS . Babytza si puii ![]() ![]() Poze |
Neata la
![](iubesc cafeaua.gif)
Vreau si eu o cutie din astea...dar stii cum se administreaza ...ca vad ca sunt mai multe remedii incluse in ea chamomilla..belladona...calcarea phosphorica..etc..
sincera sa fiu noi le-am testat cam te toate de acolo...pe rind..dar mare efect nu au avut la dintzi
![](bang.gif)
![](bang.gif)
LIDIA
![](mamica.gif)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
![](punk.gif)
mamidestefan spune:
ah...si legat de BONA NEMERNICA..m-am oripilat rau ..cind am vazut imagini noi...cum dadea cu picioarele in copii pedepsiti in genunchi pe gresie..
asta intrece orice ..din punctul meu de vedere...adica nu mai e vorba de a "certa" putin copii..ci de a da in ei cu bestialitate...
Mi s-a dus tot elanul de a gasi BONA pentru IZABELLA...
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
Nocom spune:
Neata,
Noi suntem mai bine, parca nu se mai foieste asa de mult noaptea, desi dintzocul nr 3 nu a spart inca.
babytza si noi luam homeopate pt dinti, nu stiu daca are rost sa incerc alt medicament... adica as incerca dar stiu ca mai mult imi bat capul cum sa-l iau de la tine.. caci barbatul meu nu poate umbla deocamdata, e la pat... Daca vad ca la voi e mana cereasca, o sa le comand si eu apoi...
In alta ordine de idei, sper ca colegilor mei sa li se faca astazi pofta de chinezesc..., le-am trimis meniul... daca eram eu acolo, deja se saturau de atat manacare chinezeasca!! dar asa, de la distanta...
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
andy.p spune:
Buna dimineata...Alexia e la ,asa ca profit si va scriu.A puscat si la noi dintele nr.4
Feli ,puiul tau e un indraznet plin de personalitate
Lidia poate gasesti printre cunostinte pe cineva.
Bitza bine-ai revenitici tie si puiului .
Roxana soricelul sa-i treaca repede buba.
valy
Ada o iesire din asta face bine la moral
Nausica asteptam poze cu biciclista.
Roxi-cuscra ce mai faceti?Nu i-ai facut poze asa la nisip,cred ca era ceva nou ptr el.Noah da i-a trecutVa
am.
Laura, Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
andy.p inca suntem la munte, plecam duminica...ma astepata cateva zile de sterlizat casa, cred ca intru cu costum de scafandru acolo.Insa, nu cred ca avem chef sa stam foarte mult prin Bucuresti, asa ca vom cauta noi locatii de vacantza sau inapoi la buni, ca inafara ca nu e tati cu noi in timpul sapt...ne este tare bine aici, iar K se dezvolta armonios in natura decat intre betoane la Bucuresti.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
lidia cu cate grame a slabit Iza fatza de cum era la 7 luni?
nikolici spune:
Pentru ca nu am mai dat vesti despre noi...facem asa nou: in masina facem cu mana la participantii din trafic, dimineatza suntem calare pe catzel de ii surprind bot in bot pana sa ii despart eu, mare iubire intre ei si cred ca o sa zica mai degraba Sasha decat mama, ca o vad ca o chinuie talentul sa il strige cumva, iar bucuria cand il vede parca nu se compara cu altceva; a inceput sa se ridice pe mine in pat si gata nu prea mai are rabdare sa mai stea doar pe spate sau in fund; de mancat, se pare ca mananca mai bine in public decat acasa cu ustensilele ei ( ex clar fiind ieri dupa ce papase supica sau crema de legume cu juma de ora inainte , i-am cumparat de la IKEA un borcans de pere Nestle pe care l a ras cu linguritza de la resto
), ma striga mama dar parca numai cand e nervoasa, se plictiseste extraordinar de repede de jucarii, neaparat tre sa i le dau una cate una, ca altfel e prapad; iubeste apa la nebunie, face baitza in piscina apx in fiecare zi, plus 30 min in baie seara, as vrea sa dau drumul la jacuzzi insa mi-e teama sa nu o sperii.
In rest...zambetul ei ma topeste si pe oricine o vede, a devenit un copil mai putin plangacios asta bineinteles daca esti in permanentza cu ea.
Na ca m-am laudat si eu..ca de fel nu o fac...tzin doar pentru mine!!!
baby_boy spune:
Neatza la pranz.
Nicole ma bucur ca ii prieste la munte Karinuzei
Am bagat si eu bucatarela pentru Raducu.
Rosii umplute si ardei umplut...problema este ca au iesit asa buneeeee..ca am ras eu o rosie umpluta..daca Nu se trezeste mai repede Radu ..cred ca nu-i mai ramane nimic de papat
Ultimele noutati:
Si la noi e dragoste mare intre Radu si Bruna{cateaua noastra lup}..asa ca adora cate o limboaca data de ea..si eu fac ca trenul cand ii vad.
- avem o fantana cu apa in curte..adora sa dea drumul la apa si sa se faca fleasca
-avem vreo 4 gaini..care o sa fie taiate pe rand si o sa ajunga papa lui Raducu...ee..el le adora..se duce si le admira si cate 30 de minute...iar cand prinde momentul si nu-l vede nimeni..le da drumul prin curte..deschide tacticos portita...si el chiuie de bucurie sa le mai tai?
Inca nu avem julituri si cazaturi..ca sunt cu ochii pe el ca pe butelie
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez