Puiuti de Randunici 2008!!! (291)
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
alice, roxana imi pare tare rau de atitudinea personalului medical. Alice, nu stiu numarul lui Ioana si cred ca azi e si ea la Bucuresti pentru donare.
gecko spune:
bitza, sa faci bine sa postezi pe undeva reteta la ciorbita aia de dovlecel ca suna bine...lapte batut...si eu deja sunt in pana de idei la capitolul ciorbe/supe/zeama de dres stomacul.
Mai si cu caninii aia ar putea fi o explicatie...tin minte ca si nepoata'mea pe la 1 an si 4 luni urla in miez de noapte ca taiata cu fierastraul. Si o mai tineti minte pe CristinaGoji anul trecut cum se plangea?????? Oh, sa treaca o data
mimonix spune:
Gecko m-am terminat de ras cu chilotii sexi mov Ce mai era sa ii duca la gradi? Dusul e normal cica, ma rog...mai vazuse asa dus in Belgia ca si ala are chichite, ceva de reglat temperatura si presiunea Ce bine ca am plimbat-o Ii transmit ca regina face pipi la olita aurita , numai tu puteai sa detii asemenea amanunte picante
Acum am vorbit cu ea si a dat testul de engleza...si cum se intampla in general, ea care e la liceu bilingv si stie engleza mai bine ca romana, a luat la oral punctaj mai mic decat altii care in schimb sunt mai vorbareti, mai dinamici, au body language ...si era necajita un pic ...plus ploaia ploaie intr-una!
Blankar am vazut bre incurcatura dar mi-am adjudecat mesajul fara tam-tam Era atat de evident ca de mine e vorba Ce tare oi fi fost si tu la antrenament cu chilotii aia iesiti pe crac
Mihu,Ariel am citit subiectul dar nu ma bag sa comentez ca o sa-mi sariti la gat precis. Eu cred ca Mimu o calca in picioare daca scapa din ghearele mele, cred ca e minunat ca Gabi a reusit sa faca atatea valuri cu povestea asta si ca probabil va avea efect in multe alte situatii similare,cred ca societatea romaneasca e varza ca mentalitate si ...dar sunt si lucruri pe care nu le inteleg deloc si mi-e teama sa le formulez acolo: cred ca in momentul in care aduci in casa o femeie (careia ii incredintezi copiii si bunurile) fara contract scris iti asumi din start niste riscuri...si astea sunt exact riscurile asumate de mama la angajarea bonei. Nu exista contract, nu exista nici raspundere in fata legii. Care lege si-asa Si nu inteleg cum UN AN intreg mama n-a avut initiativa de a o urmarii cat de cat, de a cere detalii in parc altor mamici, de a trimite inopinat un bunic sau o prietena la domiciliu....chiar atata incredere sa ai intr-o necunoscuta? Nu sunt oare si parintii la fel de condamnabili pentru lipsa de supraveghere a copiilor??? Ca sa nu mai zic ca nu mi se pare deloc normal ca un copil de 4 ani sa nu spuna parintilor ca este batut, chinuit, etc...Oare cate conversatii au acesti oameni in familie? Cate seri petrec ei cu copiii la o poveste? Si hai, esti naiv...ai luat "teapa" cu bona...dar si cu menajera, mi se pare prea mult Cred ca le trebuie o vacanta in care sa stranga un pic randurile in familie si sa defineasca pentru viitor noi strategii de viata, de joaca, de comunicare...Parerea mea!
In urma acestui episod tocmai m-am pomenit solicitata de niste prieteni sa le urmaresc bona in parc intr-o dimineata Ha??? Abia astept, ia sa vedeti ce teste ii dau Cine mai pofeteste, cine mai doreste?
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Sunt complet socata si extrem de furioasa pe animala aia de asistenta care a avut asa o replica tampita ca si pe aia de la Buzau care i-au cerut Alicei sa se descurce cu transportul Mie o sa-mi crape capul de nervi din cauza bestiilor !!!!!!!!!!!
Roxana, Alice,Ady, Ioana si cine mai era, ca parca a mai zis cineva ca are 01 ...sunt teribil de impresionata si sper din suflet sa ajunga la biata mamica tot sangele ala si toata mila Domnului!
Nu va mai spun cum am asistat personal la o situatie in care punga de trombocite adusa de sofer de la institut la spital statuse pe bordul masinii in soare si ajunsese fiarta si cleioasa la un copil bolnav Absolut inimaginabil, pe langa astia bona aia e vax albina !
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
luny spune:
Gecko, si eu fac azi o ciorbita de dovlecei, dar reteta mea e cu iaurt
..baietii mei au plecat la soacra-mea de dimineata, ca i-a cumparat Mufarinului salau...si l-a luat somnu p-acolo...asa ca mai vin inapoi peste vreo 2-3 ore...timp in care eu nu am niciun strop de cafea, ca veneau eu de la cumparaturi...cred ca ma mai culc putin, ce sa fac..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
lume, am fost azi la dentist sa-mi scot maseaua care ma chinuia de o saptamana...nici de iesit nu voia nemernica...intr-un final, dupa 2 anestezii si o ora de tras cu clestele, a cedat...acum astept sa treaca de tot anestezia si sa treaca cele 3 ore si sa pot lua un calmant...mai nasol e ca doctorita mi-a zis ca nu cumva sa adorm, iar eu am o stare de somnolenta vecina cu lesinul...asa m-as intinde putin in pat langa pui...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE DE CAND NU NE-AM VAZUT
asa creste strumful mare
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an
ariel_7000 spune:
mimo, eu acolo duc alta lupta . aia de a ii face pe romanasi sa priceapa ca BATAIA NU E RUPTA DIN RAI si ca VIOLENTA FIZICA SI VERBALA LASA URME, indiferent de la cine provine. au existat voci care au sustinut ca bona nu are voie sa dea, dar parintii da! 1 scatoalca, 2, 3, un urlet, un zbieret si ca tu, ca parinte, ai dreptul sa te duci si sa iti faci legea, in caz ca alt copil il bate pe al tau...ca ai voie sa urli la ala, sa-l faci bestie...de la asta pana la un pumn, e un pas! eu ma lupt cu ei sa le explic ca VIOLENTA NASTE VIOLENTA!
si nu cunosti toate datele problemei . eu am ajuns sa le cunosc, caci am studiat cazul, am urmarit declaratiile mamicii, am vorbit cu prietena mea avocata sa o reprezinte in justitie. Mamica, a urmarit bona in parc! a venit acasa pe nepregatite! a pus pe altii sa o observe...
A angajat-o la recomandarea cuiva apropiat! deci nu a luat pe prima de pe strada...nu zic, poate bon o fi fost normala inainte! dar poate s-a tacanit intre timp!
mamica a observat schimbari comportamentale la baiat! a vazut ca se teme si se apara cand ea se apropia de el si el stia ca a facut o prostioara...
Hai mai, recunoaste ca nu stii toate datele problemei! si acum serios, cate dintre cele cu bone, stiu TOT ce au facut acele femei pana atunci? Este un mare risc! ca o cunosti sau nu...Eu stiu un caz, cand mama a "angajat" ca bona pe o verisoara. deci ruda!!! si aia ii chinuia pe copiii si ii ameninta ca ii omoara daca spun ceva.
sunt revoltata si imi vine sa plang, ca vad ca unii de aici, de pe dc, tolereaza si incurajeaza violenta fizica/verbala asupra unui copil!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
bitza037 spune:
Gecko eu fac ciorbita asa:pun la calit in putin ulei ceapa peste care torn apa sa se inabuse mai mult....dupa ce s-a patruns ceapa pun dovleceii taiati cubulete si ii acopar cu apa...il las sa fiarba bine dupa care opresc focul si pun un litru de lapte batut(azi m-a apucat pe mine revelatia si am cumparat sana si n-a iesit asa buna, de fapt mi s-a parut mie ceva ciudat la ea ....un pic gelatinoasa ca in termen este pana pe 8 august...ce-or mai fi punand idiotii astia si in asta???)...asa, sa revenim......dupa care toc mult marar proaspat si gata mie asa imi place simpla...nu pun alte legume ca altfel iese ciorba de legume.
cantitatile le pun din ochi.....trebuie sa fie un sfert din oala dovleceii fierti cu apa si trei sferturi sa fie cu lapte.....poti sa pui si 2 litriid e lapte batut...eu asa fac cand fac cantitate mai mare......sper ca am fost explicita...daca nu iti stau la dispozitie
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
o mica completare:alturi de ciorbita merge o ceapa de minune
.....de fapt nu prea i se potriveste numele de ciorbita.......eu ii zic dovlecei cu lapte batut
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze