Puiuti de Randunici 2008!!! (291)
Raspunsuri - Pagina 7
Olgutzika spune:
Ariel, Luny, Mihu !!!
Roxana, Alice, Ioana !!!
Ma gandesc la voi si la toate fetele de aici si parca nu imi mai pare asa de rau ca traiesc in Romania .
pe toate! Sa stiti ca am citit tot, am vazut pozulici de la Ursu, am felicitat in gand toate gravidutele noi si vechi...dar deocamdata mai mult nu pot sa scriu!
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
gecko spune:
Bitza, sar'mana s-a priceput...mai putin partea cu de care dovlecel...din ala verde lunguietz sau din ala bostan portocaliu (sau galben)
Maria, bine c'ai scapat de dusman ...somnolenta de acum nu e musai sa aiba de-a face cu anestezia...baga si tu o cafea cu paiul sa indeplinesti dorinta stomatoloagei. Si apropo, cu cine il lasi pe Tudor la toamna cand incepi serviciul? Iar cu engleza...sunt eu convinsa ca nu ai uitat-o I am, you are, he/she is, we are, you are, they are ce zici...am trecut clasa???
bubu05 spune:
Doamne, Gecko, esti criminala cu chilotii , nu mai pot de ras!
Of...nici mie nu mi-a venit sa cred ce-am citit...ce-au scris Roxana si Alice E revoltator!!
Mama dona f. des sange, dar de cand s-a operat nu i-au mai dat voie...
Alice, aveam eu un mail de la Ioana cu datele de contact, il caut si ti-l dau. Ce adresa de mail ai?
Irinuca, sa faci bine sa scrii retetele pe bucataras ca vreau si eu sa fac
Stefu cel putin nu e in greva foamei, a mancat dimineat ao felie mare de unt cu miere, apoi la pranz un castron de ciorbita de pui si legume si painica, apoi am facut un castron mare de salata de fructe pe care au mancat-o amandoi cot la cot , le-am pus o banana mare, o nectarina mare si moale, 2 felii de pepene galben si o felie mai mica de pepene rosu
Acum il duc la somn, sper sa fie bien la pranz, sa-mi tineti pumnii!
mimonix spune:
Hai mai Ariel, lasa-ma cu urmaritul...inseamna ca daca a urmarit-o si totul era ok dar bona se comporta asa , bona aia e gol.Dar eu cred ca fiecare incearca sa traga spuza pe turta lui, doar n-o sa zica acum ca nu i-a pasat. Razboiul tau e treaba ta (na si-o floare ), eu incerc sa fiu obiectiva si sa judec lucrurile asa cum sunt .La fel de bine putea sa lase copiii si cu femeia de servici de pe scara sau cu un tigan la metrou. Iar ca propriul meu copil nu-mi spune cand cineva ii face rau mi se pare ingrozitor...eu mi-as face griji sa aflu ca mi-e batut copilul de un an si nu-mi spune...poate nu-i inspir incredere, poate nu vorbesc destul cu el...ceva nu e in regula.
Eu stiu cum e lumea, mi se pare ciudat. Pai abia asteapta babele in parc sa raporteze "vai doamna asa, vai doamna pe dincolo" Sau ii batea numai in casa???
In plus, in instanta, fara certificat de la medic si fara contract, s-ar putea ca mamica sa iasa din pacate pagubasa.Aia se alege cu o amenda eventual daca filmul e bun ca proba, iar mama cu alta amenda (a avut angajat la negru,da?) si cu vreo mustrare de protectia copilului Doamne fereste!
Ceva nu se leaga in mintea mea si gata, cu asta nu mai comentez.
Editez ca tre' s-o zic si p-asta musai La fel de vinovati sunt si cei care nu-si bat copiii dar ii lasa in plata Domnului sa faca ce vor pe lumea asta...sa urle, sa se tavaleasca, sa bata alti copii, etc.Pt ca a nu bate copilul nu inseamna sa nu observi cand face ceva rau, sa nu-i tii discursul cu pricina, sa nu-l pedepsesti...dar am vazut nenumarati care isi lasa copiii de izbeliste sa faca ce vor sub deviza "e copil, ce vrei?" Ambele categorii sunt extreme din punctul meu de vedere
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
bitza037 spune:
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:
Mama Bitza ce pofta mi-ai facut N-am mancat niciodata asa ceva...n-are aspectul ala de lapte branzit, nu se separa zerul?
Mie mi-e atat de cald si atat de lene , dar si atat de pofta Ce ma fac?
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
raluca2107 spune:
Mama Mimo ce m-ai starnit cu edit-ul tau. Si eu am o boala pe parintii care-si lasa copiii sa-si faca mendrele cum vor sub deviza : "e copil, nu stie" sau "numai noi romancele suntem mame disperate care urlam la copiii nostri , eu imi cresc copilul modern, il las sa devina independent si creativ". Cum frate, distrugand totul in jur, calcand in picioare copiii mai mici??!! Scuze, dar m-am racorit un pic, ca am un exemplar de genul in anturaj!!
Uitati aici un comentariu in tema, cam porcos, dar pe inima mea:
http://badpitzi.eu/2009/07/asa-zic-eu.html
Si acum va rog sa imi tineti pumnii, ca mergem sa facem Priorixul si am un morcov cu iepuras, gradina de zarzavaturi si aprozar cu tot.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
bubu05 spune:
Mimo, sunt de acord cu tine Pai eu si in joaca il mai intre pe Vlad una-alta si tot spune! si mie mi se pare f. ciudat ca un copil de varsta lui Vlad sa nu-i spuna mamei!! Chiar asa frica sa-i fi fost de bona??ar fi trebuit sa spuna ca nu mai vrea sa stea cu ea sau macar ceva asemanator si apoi mama sa-l descoasa putin...of..mi-e mila de puii aia mici!
L-am dus pe Stef in pat cu urletele de rigoare , o milogeala de-aia obosita si am plecat sa spal vasele si 15 minute s-a jelit...eram pe punctul de a intra in camera si pregatita de balanganeala ...apoi si-a baut laptele si s-a culcat...mda...ce e asta??? zau daca mai inteleg ce vrea!
numeioana spune:
Alice, ti-am scris dincolo... Am aflat ca au fost multi donatori si nu mai e nevoie de sange saptamana viitoare, deci nu e nicio graba cu bonuletul. Multumesc din suflet...oricum, din cate a zis Roxana sangele ajunge la Gratiela si fara bonul respectiv...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
mimo, un copil de 1, 2, 3 ani, nu-ti va spune ca a fost bruscat, mai ales daca este amenintat! insa, va da semnale fizice, comportamentale...aici e cheia, sa-ti dai seama ca e ceva ciudat. altfel nu ar mai ajunge atatia la psihopupu sa afle ca au avut probleme in pruncie.
da, cototroanta aia de bona, probabil ca va scapa doar cu amenda...caci asa a zis si avocata mea, nu are certificat medical de contatare a vatamarilor. insa am inteles ca factorul psihologic nu cantareste mai nimic....bleahhhh!
si da, sunt vinovati parintii acelui copil bataus, nu copilul in sine. copilul face ce vede la ei! imita! pt acel copil este logic ca asa trebuie sa fie! da, exista abuz si prin neglijare! a lasa copilul in plata Domnului e un abuz! a-l tranti in fata TV_ului cu orele e un abuz! a nu-ti pasa de interesele si sentimentele e un abuz!
Nu am negat asta, ci am combatut vorbele spuse de tanti cu trese pe umeri, i-am zis ca nu are voie sa numeasca un copil BESTIE si sa urle la el, sa-i zica ca-l omoara! e tot abuz! abuz verbal! poate sa faca demersuri la Protectia Copilului, sa denunte parintii aceia, poata sa faca demersuri la Insepctorat, se denunte conducerea scolii ca nu ia masuri.
Nu are dreptul sa il agreseze pe acel copil, caci asa dovedeste ca este la fel ca el, ca parintii lui, ca ne ghidam dupa legile junglei.
si gata, ca tipa programatorul meu dupa mine pe mess
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga