Puiuti de Randunici 2008!!! (291)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

aseara in loc de Mimo am scris Ariel dar vad
ca nimeni nu a observat din fericire!
va pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Rox sa mor dac-mi vine sa cred replica asistentei, cat tupeu, nesimtire, lipsa de empatie...e vorba de un om care poate muri, la naiba, cum iti permiti?? bine ca i-a spus Ady! eu o faceam varza mult mai rau de atat, si ii faceam si reclamatie, o avea si ea un sef ceva, pa-colo..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

aseara in loc de Mimo am scris Ariel dar vad
ca nimeni nu a observat din fericire!
va pupi

eu am observat dar nu am zis nimic...ca deh...ai circumstante atenuante

PS. 2 ore fix am dormit fara sa misc o celula...as mai fi dormit inca vreo 3 dar imi vine porodica acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

da Gecko ,neuronul meu de gravida functioneaza mai
lent
faina faza cu chilotii!
si eu acum vreo 9-10 ani la ora de sport
faceam incalzirea in fata unei clase (cred ca a 7-ea)
cand ajung la fandari ,simt ca ceva vrea sa iasa de
sub pantaloni(erau cu guma jos)
cand ma uit era jumate afara dintr-o pereche de chiloti
de ai mei
cand am vazut!
ca norocul ca pruncii nu au observat nimic
si ca am vazut din timp chiloteii
ca dupa fandari veneau balansuri de picioare
si va dati seama ce fain era !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Aseara am primit urmatorul feedback de la Londra: camera (single)e mica si extrem de simpla , baia e minuscula, chiuveta de gradinita, cele 2 robinete separate pt apa calda/rece absolut odioase (trebuie sa amesteci apa in chiuveta sa te poti spala),

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

cum am uitat-o eu sa o previn...sa zica merci ca nu-s si dusurile cu doua capele...unul intr-un colt, celalalt in celalalt colt...atunci o vedeam jucand tzuntzuroiul ca sa-si dea samponul jos Daca crezi ca ii e de consolare spune-i ca si regina are aceelasi tip de chiuveta si face pipi la olita...ce-i drept ca-i aurita.

Este ora 5:38...copchilu a venit...s-a adapat...si acum bine-nteles ca doarme...vai de steaua mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Blanka, si eu am vazut aseara , dar nu am avut nici un chef de scris dupa circoteca

Gata, ma duc la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Buna....

Eu sunt f f f mahnita...,am donat si eu astazi sange pt Gratiela si am avut parte de aceeasi experienta nefericita ca acum ceva ani, f multa nesimtire...A durat mai bine de 2 ore, a fost urat, urat de tot, inca n-am puterea sa ma adun sa povestesc...O sa deschid un subiect la "Generale" pe aceasta tema, poate ne ajuta cineva sa mai shimbam ceva in tara asta, nu pt noi, pt copiii nostri...

Roxana, eu te inteleg perfect. Poate o sa scrii si tu cand o sa deschid subiectul.

Are cineva nr de tel al Ioanei? Urgent imi trebuie, eu am donat sangele, dar bonul cu dovada este la mine, mi s-a spus sa ma descurc singura cum il trimit la Bucuresti...Sunt in ceata!!!

Nicol, iti multumesc mult ca m-ai ajutat azi si sa ma ierti ca te-am deranjat asa de dimineata!!! Bafta multa cu salonul, sa ai clienti cata frunza si iarba!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blankar

da Gecko ,neuronul meu de gravida functioneaza mai
lent
faina faza cu chilotii!
si eu acum vreo 9-10 ani la ora de sport
faceam incalzirea in fata unei clase (cred ca a 7-ea)
cand ajung la fandari ,simt ca ceva vrea sa iasa de
sub pantaloni(erau cu guma jos)
cand ma uit era jumate afara dintr-o pereche de chiloti
de ai mei
cand am vazut!
ca norocul ca pruncii nu au observat nimic
si ca am vazut din timp chiloteii
ca dupa fandari veneau balansuri de picioare
si va dati seama ce fain era !

super tare
O patesc si eu...vin dupa o garda horror si dau totul (geaca, salopeta, sotete tot) jos de pe mine si bag in masina de spalat. La intins rufele am remarcat ca nu erau chilotii dar m-am gandit ca poate m-am ametit si i-am pus in cosul de haine. Ziua urmatoare iar garda...ma echipez sa plec la lucru...pe drum eu tzantzosa ca deh...scrie pe spatele meu Ambulanta/medic...ma bate un pic frigul...dau sa imi inchid geaca si numa nu mergea fermoarul...de scaietele de la gatul gecii stateau atarnati chilotii mei (rosii ca sa fie la asorte cu echipamentul)

si inca una...
Inaintea unui examen mare...rezidentiat cred...stau multe zile numa in casa si intr-o seara pe la 10 ma intreaba barbatul daca nu vreau sa iesim la o plimbare prin Cluj cu masina...sunt de acord...ma echipez si plecam..
Batem noi vreo ora jumate strazile Clujului...ma mai tot intreaba sotul daca sa opreasca ba cand treceam pe langa o pizzerie...ba shaormerie...il refuza...nu prea am chef...pe la 11:30 suntem iar in fata blocului...dar parca am chef de un McDonalds. Iar portim spre Mc'. Se pune acolo sotul la coada...inauntrul un grup mai numeros banui ca de englezi...povestesc...isi dau ghionturi...baga ocheada la mine...eu ma umflu in pene ca deh...am admiratori...Ma asez la o masa asteptand comanda si nu stiu cum imi indrept privirea spre picioare si...am doi slapi diferiti...unul albastru din ala ca de plaja...si unul maro de piele'n toarsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

blanka am vazut si eu si chiar ma gadeam ce engleza invata alex la valeni , apoi mi-am dat seama, dar eram cu nervii incinsi, si am zis ca trebuie sa imi ascut sabia sa mai tai niste capete de capcauni pe "dincolo"

mihule, te-am vazut! . am facut 13-14 la subiectul ala si la cel adiacent si la cel splitat si trimis la furnici . nu concep ca cineva in ziua de azi, un parinte, oricine, tolereaza orice forma de violenta asupra unui copil! si vine tanti cu trese si ce face??? imi zice cum a urlat ea la un copil si i-a zis ca e "bestie" ca l-a smotocit pe fiu-su cel bland! . ehhh...c'est la vie, c'est la guere!

roxana, pai eu muream cu aia de gat!!! frate, nu mai au pic de decenta, de limita, de bun simt!!! SE SIMTE NEVOIA UNUI TEPES VODA in tara asta!!!
stai linistita caci respect regulamentul. eu combat idei, nu persoane, acolo ...parca ar conta

gecko, brrrr, sincer, nu cred ca m-as adapta...si ai dreptate...lumea e nebuna si se intinde molima asta! si devine ceva "normal"!

luny, ii trimit azi un mail si cum aflu detalii iti zic. mi-a placut "programul" e flexibil si din cate am inteles eu, se poate tine "unde ii este clientului confortabil" ? wow!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

suntem si noi pe aici......

Luny eu ii dau Dorna rosu nu semidegresat

Mimo....lapte Dorna ecologic?????sincera sa fiu nu m-am uitat .....ma duceam direct la raft si il luam pe asta rosu.........nici asta nu este safe???? ce stii de el?????

Bubule exact asa face Antonia ziua.......eu pun sigur pe seama caninilor...numai ca nu prea se vede nimic....dar cine stie ce o fi inauntru???...aseara o mamica in parc (ca ii povesteam cum face Antonia)mi-a zis ca exact acelasi lucru l-a facut fetita ei timp d eo luna si jumatate....nici mancare nu vroia copilul sa manance.....si a descoperit surpriza numita trei canini deodata acum cateva zile....

ma duc sa termin curatenia ...ciorbita de dovlecei cu lapte batut am terminat-o(eu sunt innebunita dupa ea) si urmeaza sa fac niste ardei umpluti cu orez care la fel imi plac mult de tot si Antoniei si mai mult.......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput