Puiuti de Randunici 2008!!! (291)
Raspunsuri - Pagina 4
bubu05 spune:
'Neata!
Ce se intampla cu Stefu meu cuminte? Care din voi l-ati deocheat sa-l scuipati repede ca mor aici!!!
Frate, n-ammai vazut asa ceva, de cand l-am facut
Aseara dupa baie il pun in pat cu bibele lui, ca de cand l-am mutat cu Vlad in camera numai asa s-a culcat, deci de la 8 luni...cum plecam, cum urla din gura de sarpe...si Vlad era in baie...si l-am lasat sa urle, zic poate se calmeaza...il scot pe Vlad, il sterg, ii dau lui laptele si ii zic sa stea cuminte sa coloreze pana vin...cum l-am luat pe Stef in brate a tacut instant, a luat bibele si a baut, dar nu tot si apoi a adormit plimbat si leganat
Episodul 2 Se scoala la 3 si ceva, eu il aud pe 3 jumate, buimaca, ma culcasem la 1 noaptea...ma duc, il iau in brate, tace..il plimb, adoarme...il pun in pat...sta vreo 10 minute si se scoala iar se duce Cata, sta 40 de minute cu el, adoarme, il pune pat si iar e in picioare si urla Si tot asa, over and over...la ce ora credeti ca s-a culcat...nu stiu cum, ca eu am adormit...pe la 6 jumate Si s-a trezit mai devreme, pe la 11 fara ceva...nu stiu ce are!! nu-l doar enimic...o fi de la canini?
Gecko, ne luam de mana...am citit si aventurile voastre...aaa, am incercat si noi sa-l punem in pat la noi, dar ce statea?? se dadea jos la joaca...daca n-a dormit niciodata cu noi
Nicol, succes mult cu salonul, felicitari pt. inaugurare!
Miha, ma bucur ca a fost ok investigatia si nu e nimic!
Simo, m-am speriat cititnd, Doamne Fereste prin ce ai trecut...apoi am vazut si episodul 2 si ma bucur enorm ca totul e bine! si mi-a placut cum v-ati distrat, mi-am imaginat si eu si hai cu poze multeeeee!
mihutza11 spune:
Bubu poate e de la dinti totusi.. eu nu ti l-am deochiat! ptiu ptiu!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
bubu05 spune:
Nu stiu Mihule ce are bazdaci
Si am ajuns si eu la chilotii mov de Gecko
Clau, unde mergeti la mare? spor la bagajeala!
raluca2107 spune:
Gata cu cetitu', constat ca sunt vesti bune. Miha e bine , Simo e pana la urma bine si a avut super concediu( da' normal ca vrem dovezi), Gecko se hodineste (eu vorbesc in soapta sa stii si merg si pe varfuri), Mimo e si mai bine ca Teo o duce super in tabara (macar citeste, nu sta pe mess pana la 1 noaptea, si cand va veni acasa va aprecia "ghiveta" cu apa cldutza, deci uite jumatea plina). Astept pozele cu Luny blonda (dar nu stiu de la Mimo nimic) si spor la bagaje lui Clau.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
luny spune:
am ajuns si la parte frumoasa a povestii de simo! ma si imaginam acolo cu voi, suna mirific, fata!! abia astept pozele, nu cumva sa fii zgarcita!!staaai, cum nu stii daca vei pune poze, de ce????
ce super introducere de capitol nou, gudinde
bitza aceeasi dilema ca si tine o am si eu, cu laptele de vaca..dar cert e ca-i voi da 3,5 nu degresat.
vai,vaivai, gecko, parca ai descris noptile noastre cu Mufa in pat, sau cu Mufa in picioare cand il dau din brate, pemperiuul plin direct pe nas/gura meaidentic!! ia vezi cum imi faci si mie o supliza si aduci Bursucul in vizita la Muffy, ca e clar ca ar avea ce face noaptea impreuna, schimb de experientace tare cu bikinii tai:))))))
clau, fata, stai asa! nu-s blonda soro! ma vocsii acasa, si am vrut sa mai deschid un ton, si bineinteles ca la radacini e mai deschis decat restul parului, ma si asteptam...asa-mi trebuie..
eu una nu ma pozez jumate blonda, asa ca nu va ramane decat sa ma prindeti!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ariel sunt tare curioasa cat costa cursul de prim ajutor..te rog sa-mi spui si mie cand afli
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Bubulina sper sa treaca repede, cred ca e de la dinti/masele Sa-ti spun ca si noi ieri la pranz am avut parte de acelasi circ incredibil L-am pus in pat si s-a rasucit pe toate partile 45 de minute , fara sa planga sau sa zica ceva...a facut salteaua aia varza (apropos Luny, am dezlegat misterul ...a avut si salteaua noastra placaj pe-o parte, dar l-a scos Mimu de la inceput ca cica nu se aseza bine in pat ). Intr-un final a adormit jumatate pe saltea, jumatate sub saltea...l-am lasat un pic si m-am dus sa-l asez ca lumea, sa nu doarma stramb in halul ala.Si s-a trezit lume, in niste urlete infioratoare de ziceai ca-i injunghiat...in viata lui n-a facut asa, plangea cu niste lacrimi uriase care se innodau cu mucii si i se inrosise nasul N-a mai vrut nici in brate, nici pe jos, nici la geam...nicicum A urlat cam o ora de ma trecusera toate transpiratiile si nu mai stiam ce sa-i mai fac Intr-un final i-a trecut si s-a luminat iar si a inceput sa rada...dupa ce m-am maimutarit in fel si chip, am vorbit toate prostiile singura, am cantat/jucat/etc....azi noapte a dormit bine, multumesc lui Dumnezeu .Poate s-a trezit brusc din cauza mea, poate m-a simtit pe mine agitata rau ieri...Dar eu cred ca ii ies niste masele noi pentru ca in continuu isi baga degetul aratator in fundul gurii si mai nou, roade jucaria aia speciala pt dinti ...aia de bebelusi, care nu i-a trebuit niciodata. Asa ca Bubu You are not alone !
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
amira_roxana spune:
hello!
si eu cu portia de nervi pe ziua de azi...mi se pare deja incredibil! am fost cu ady sa doneze si el pt gratiela, si desi am fost la 7 3o acolo, tot 1 ora jumate a durat. trecand peste asta, si peste faptul ca erau tot felul de cretini care vroiau sa se bage in fata sau miroseau de la o posta a alcool, mi s-a parut de o nesimtire fara margini replica unei asistente de la recoltari care il intreba pe Ady: "dar cine e asta, vreo printesa, de vine asa multa lume sa doneze pt ea?" Ady nu a mai rabdat si i-a zis doar atat: "o mamica bolnava de leucemie si puteai sa fii tu in locul ei!" oameni care nu-si merita numele asta. ca si bona aia tampita!!!
noroc cu gecko si desuurile ei mov ca mai m-am binedispus un pic.
nicol, sigur ca poti sa donezi si tu pt Gratiela, si oricine vrea si are alta grupa de sange decat 01 pozitiv. donati in contul ei, ea primeste sangele care i se potriveste.
gudinde, ar trebui sa te gandesti serios sa publici un volum de poezii!
mihutza, pai vreau sa vad si eu pandispanul tau!
ariel ma bucur ca ai gasit cursul de prim ajutor! si vezi ce faci pe la subiectul ala cu bona, ca nu vrem sa te "pierdem".
ursu, am vazut si eu pozici de la nunta, f frumoasa esti si ti-a crescut mult parul! iar muffy cu ursuletul bot in bot sunt adorabili!
olga!
dar sovi ce face? mai stie cineva ceva de ea? si cleme?
va las, ma duc sa
bubu05 spune:
Mimo, ma mai calmez cand vad ca se intampla si la altii , nu de alta, dar si Vladut a fost cuminte si a dormit super tot timpul...of,of, mai, mai...lui Stef ii ies caninii, cei de sus se vad aproape sa sparga gingia, cei de jos mai putin, dar tot se vad...maselele sunt iesite toate patru si in crestere, alea nu au ce sa-l doara...eu cum il culcam si ii dadeam bibe, cum faceam de obicei, se tavalea pe toate partile si urla ca din gura de sarpe, nu cumva sa plec si sa-llas acolo
Si am citit si aventurile tale nu stiu ce sa mai zic...si la noi de vreo 2 saptamani renoveaza unul si in fiecare dimi pe la 8-9 nici nu stiu, fix cand noi dormim dau aia cu picamerul si flexul si ciocane de nu se mai termina odata iau o pauza la pranz si la ora 17 incep iar, cand noi iar dormim, sau mai bine zis copiii
Mda...
Si sper ca Teo sa se simta bine si sa aprecieze orasul si ce va invata acolo si sa nu se enerveze de conditii
mimonix spune:
Da Raluca, sper ca in ciuda confortului redus (desiii mie nu mi se pare chiar asa) sa se simta grozav, sa fie atmosfera, sa-si faca prieteni noi...sa afle in sfarsit ceea ce ma chinui sa-i explic de cel putin un an: ca se poate trai si fara mess si fara tv, ca exista "viata" in jur...pasarelele ciripesc, oamenii rad si fac sport,etcetcetc....si sper sa-si revina si cu programul de somn , ca aia nu e odihna de la 2 noaptea cum se culca ea Nici nu va imaginati ce ma enerveaza discutiile searbede, de ore in sir, pline de prescurtari idioate si lipsite de continut, pe care recunosc , i le mai citesc pe ascuns uneori
Grea, f grea, cea mai grea adolescenta Bucurati-va din plin de prima copilarie...o sa va odihniti un pic in perioada scolii generale....si de prin clasa a sasea sa va tineti bine, sa aveti bateriile incarcate
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea