Puiuti de Randunici 2008!!! (291)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

... acum doua seri am ascultat chinezariile lu' Muffy si pe cand savuram numa ma trezesc ca cineva din spatele meu ii raspunde IGA-GHIGA, era purandelul meu care la cele 11 noaptea ore si-a gasit sa se ridice de la somn sa vina in birou sa-i spuna Mateiului ca marfa a fost descarcata

Neata!
Mersi de Gecko!

Eu m-am trezit de la 5.30 ca a sunat mama sa-mi spuna ca Alexia a vomitat de 3 ori de la 2.30 pana atunci, ce-o avea saracuta? Si daca tot nu m-a mai luat somnul somnul ce credeti ca am facut? M-am apucat sa calc, ca de', acum sunt douamna cu servici si nu mai am eu timp cand am chef [aclool]..si pe soacramea a gasit-o ieri plecatu la Sinaia sa se relaxeze vreo saptamana si eu am si smotru de facut aici acasa, in aripa noua a casei care nu se mai termina odata...Bine ca aseara am trimis-o si pe Antonia in delegatie la mama ca sa pot trebalui in liniste.
Ma duc mai intai sa-i fac o supa randunoiului ca sa aibe ce manca la pranz, ca e la regim(si nu e mami lui sa-i faca) si apoi trec la treaba...dar mai trag cu ochiul si p-aici ca nu ma pot abtine..

Aaaa, am uitat aseara s-o pup pe Olgutz cea bosumflata si stresata , dar care s-a mai inviorat cand a bagat nasul pe crenguta

Bitza - si eu am inceput sa -i dau Antoniei lapte Mili cu omega 3 cu 1.5 grasime si il bea f bine. I-am dat cand Mili cand LP, dar LP nu mai are decat pt azi si gata. Ieri a fost randunoiul in Carfour si am hotarat s-o scoatem dupa lapte praf, desi la mare cred ca mai bine m-as descurca cu el.

Ca veni vorba, Clau cum stai cu bagejele?Parca maine plecati? Voi ati rezervat patut pt Rebe sau cum faceti? As fi curioasa sa stiu cum arata patuturile lor ca sa stiu daca-l iau pe cel pliant sau il folosesc pe-al lor..

Fug la treburi

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

gata cumparaturile...un mesajel si bag somn...ca vine copchilu' hodinit si cu chef de distractie...

Ariel, imi doresc ca in toate demersurile tale si toate luptele tale sa reusesti baremi 1%...pare putin dar este mult. Cum zicea si Adriutza, sa nu credeti ca in lumea asta "civilizata" nu exista lucruri urate. Iti sta mintea in loc...cu toate asociatiile si autoritatile lor bine organizate ies pe televiziune cazuri unul mai socant ca altul. E o lume nebuna in care traim...unde palma la fund este ceva interzis ca ajungi sa dai cu subsemnatul la politie dar unde afli de copii de 5-7 kile la aproape 2 ani, unde parinti care au aflat de unde vine mantuirea fac cercuri de rugaciune cu vecinii langa copilul muribund fara a cere un ajutor medical, proaspat mamici ce trec prin N teste pentru evaluarea depresiei postpartum ajung sa isi omoare copiii...e o lume nebuna.
Gradinitele teoretic sunt de Doamne ajuta (chit ca sunt vai de capul lor conform standardelor romanesti)...e curent, copiii stau pe jos sub aerul conditionat, mucii curg valuri, alimentatia este la ani lumina fata de ce diversificare atenta fac mamicile din Romania...etc. Multi parinti ce vin cu copii din Ro si ii duc aici la gradinita dupa ce au avut bona in Ro sau au fost la cine stie ce gradinita acolo sunt oripilati de conditii. Eu cred ca m-am dus cu capul ca sincer mi se par ok conditiile...mi se pare ca se focuseaza spre lucrurile importante si nu pe tot felul de practici din popor.
In schimb e scumpa gradinita rau de tot...noi dam 350 de dolari pe casa cu 3 dormitoare pe saptamana si platim 400 de dolari pe saptamana gradinita copilului...cu banii astia as putea sa ma mut in palat...dar eu pun in balanta si imi iese bine...prefer sa platesc o caruta de bani la gradinita de cat sa imi mananc rabdarea si sa plictisesc copilul o zi intreaga impreuna si pe deasupra sa imi mai si rup spinarea dand cu mopul in 1001 camere.
Avantajul e ca lui ii e bine acolo...poate nu as fi asa relaxata daca nu l-as vedea incantat. Luni si marti a fost ingrijitoarea lui preferata bolnava (a lipsit)...ca un caine a jelit-o si a cautat-o prin gradinita...miercuri s-a intors Mel si tot in zambet a fost copilul.
In plus, traiesc cu speranta ca daca ceva nu e in regula la gradinita sa fie mai usor de sesizat lucrul asta...sunt totusi mai multe perechi de ochi ce ar putea sa vada...fata de o bona care sta intre a tai 4 pereti si se poarta ca un animal.
Eu nu am putut urmari filmuletul ala...mi s-a intors stomacul in primele 3 secunde si l-am oprit.
Doar de aia v-am dat linkul...sa va rog sa le cautati pe toate partile pe bone...camera video...intrebati vecini...intrebati alte mame prin parcuri...sa stiti cum se comporta cu puiutii vostri.

Si acuma una funny de azi...dimineata cand sa inchid rucsacul copilului sa-l pun in masina sesizez ceva mov deasupra...aproape ca ignor cand ma loveste intrebarea "oare ce haina mov are Patrick?"...si descopar...mocoflenderul imi luase o pereche de chiloti sexosi din dulap si ii depozitase bine in rucsac...cum face deobicei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nicol, nu stau prea bine cu bagajele si maine plecam, ma cam inghesuie toate prin casa.... Anul trecut am luat patutul meu pliant pe care l-am folosit pe post de uscator caci Rebe nu a servit. Acum din start o culc cu mine in pat, pe unde am fost plecati cu ea numai asa a vrut sa doarma...fiind loc strain se lipeste de mine si face nani langa mami. A fost de curand o prietena de-a mea acolo si s-a plans ca este camera mica...eu anul trecut am stat la parter, nu aveam balcon dar camera era mai mare cu suprafata balconului, nu mi s-a parut deloc mica, oare cele de la etaj or fi chiar asa ? Acum parca as sta la etaj sa usuc hainele in balcon...

Mult succes cu salonul, tare as veni si eu pe la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

hai ca mai torn in cani...pentru sforaitoare, pentru clasa muncitoare si pentru harnicutzele ce fac bagaje si calca la 6 dimineata...

sa ciripiti...dar asa mai in soapta...sa nu deranjati pe duamna gecko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Cand m-am mutat in acest cartier parea totul f linistit...blocuri de 4 etaje, po****tia batrana, liniste la greu, umbra multa si pasarele ciripind in pomii seculari...Dar dupa ce m-am mutat am observat ca po****tia batrana e plina de hobiuri si de hachite, nu cumpara becuri pe scara si nici amortizor la usa de la intrare care trozneste ingrozitor de cate ori intra si iese cineva, pe scara blocului cresc pisici si miroase ca atare, printre pomii seculari sunt unii uscati ce trebuie taiati musai cu mare galagie si musai la prima ora dimineata,pasarelele au zburat speriate de zgmotot, conductele de apa crapa des ca-s vechi, instalatia de curent electric nu e dimensioanata pentru consumul celor nspe aparate de aer conditionat montate de locatari si curentul "pica" in fiecare saptamana ....of mama care m-ai facut!
Si nu va povestesc toate astea ca sa o sperii pe Gecko cea care si-a anuntat vizita (las' ca bem noi odata multe multe cafele, sa recuperezi )ci ca sa intelegeti de ce m-am trezit cu noaptea-n cap si in sus.
Adriuta nu e vorba ca n-am incredere in fata (ce-i drept ca nu prea am ), e vorba ca-mi lipseste ea rasfatata, mofturoasa, nervoasa....daca n-ar fi vecinii mei minunati, ar fi chiar prea liniste in casa
Aseara am primit urmatorul feedback de la Londra: camera (single)e mica si extrem de simpla , baia e minuscula, chiuveta de gradinita, cele 2 robinete separate pt apa calda/rece absolut odioase (trebuie sa amesteci apa in chiuveta sa te poti spala), paduricea o padurice oarecare, mancarea cam fara gust, filmul (a fost seara de film) il vazuse deja ...of, mama! Unde mai pui ca n-are nici tv , nici internet...sunt doar ea si romanul inceput anul trecut, pe care va imaginati ce-i place sa-l citeasca
Unde-s Doamne taberele copilariei mele, unde ajungeam cu trenul dupa 8 ore, ne cazau cate 10 in dormitor, baia era pe hol , apa era rece, chiuvetele curgeau intotdeauna pe podea prin sifon, singurul telefon era ala cu manivela "comanestiu' ,ma auzi?" si dimineata in careu se ridica drapelul pe catarg
Simo ce mai aventuraaa , ce emotiii Bine ca s-a terminat cu bine totul si a fost frumos! Sa inteleg ca tu iar ai colul scurt si te vei chinui in pat?
Nicol multa bafta cu salonul, suna bine ce povestesti tu acolo
Bitza incearca si La Dorna ecologic, poate e mai ecologic
Clau nu pot mai sa zic nimic, lasam fata sa-si desavarseasca capodopera intai Pupa Rebecoasa lipa-lipa !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

neatza!

Cuscra ce tare Adrian cu auzul selectiv! dar nu vreau sa iti faci prea multe sperante nici cu nora-ta.. ca la alti omuleti nu prea le da pupicuri.. cel mai mult la mami, ca mai nou si la tati mai refuza..

Gecko ce tare pinguinul cu asfixiatul! hai ca ajunsei si la chilotzi
si sa stii asa: chiar ieri mi se pare tocmai ce salvasem pozele Neliei .. deci am pozele cu pricina.. e bine? numai ca tre sa le si prelucrez sa le fac tot asa frumoase..
si da m-am uitat si vad ca se pot face private pozele si nu le vede nimeni.. deci Simo ca sa multumim si pe Mimo, care acum sufera, poate ne poti pune poze pe flickr.. ce zici?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

ptiuuuu.. ce ma enervai la subiectul cu Bona aia cu un nene ce face el pe Gigi-duru' ("prieten" si cu Ariel, nu?).. cred ca e prima oara de cand scriu pe DC cand am intrat in gura lupului.. tremur de nervi..

ma duc sa iau o gura de pandispan sa ma calmez..

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Dar unde e subiectul ala cu bona fetelor ca daca tot m-am trezit cu in sus macar sa-mi vars si eu nervii pe careva

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

ia Mimo:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140370

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

moaaamaaa, ce p-aici
am avut o noapte buna, dormit pana la 5, lapte si nani de la 6 la 9,30 iar!!!!
Ieri, ne-am intalnit cu mimo-cea-ingrijorata-pt-Teo-care-va-fi-cuminte-sigursigur, Vlad e un duuulce, ma omoara ce zambet are, si freza aia asaa bine ii sade...si, da, sade locului, bravo lui!
simo citesc si mi se strange inima, prin ce ai trecut...ma bucur mult de tot ca e totul in regula!
mihaaaa esti bina, fata, vezi, ti-am spus noi!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput