Puiuti de Randunici 2008!!! (291)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
nici eu nu inteleg despre ce e vorba, dar Olgutza, daca e de bine, ma bucur ptr tine!
deci m-ati vazut cu noua nunta de par, caci eram vopsita in pozele cu Ursu si Vali!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ieri am sunat-o pe Ccris si nu mi-a raspuns...oare ce o face?...si ma gandeam si la cleme, clodute, pucca,lyvy,tonic,vio,puppa,varuna,elara... dati un semn!
Iubirea mea,
cleme spune:
Salutare! Am intrat sa va zic ca bb nu ma e (de vreo 2 zile)
. Nu mai conteaza de ce, ma gandesc ca poate e mai bine, mai ales in conditiile in care matusa lui Lucian vrea pt 4-5/zi, 16 zile pe luna "doar" 10 milioane.
Asa ca ma apuc sa caut crese, ca nu are rost sa ma mai agit, si oricum dupa faza cu bonele astea mi s-a cam luat. Nici cu cresa nu sunt foarte impacata dar macar e ceva diferit.
In rest suntem bine, Diana si-a pierdut un cercel (si ii primise la turta), acum sunt in concediu si luni vrem sa plecam la mare.
Ariel ai dreptate in tot ce zici dar recunosc ca uneori si eu mai ridic vocea la Diana. In general incerc sa ma controlez dar recunosc ca la mine asta e o sechela a copilariei peste care sa reusesc sa trec si sa nu fac aceleasi greseli cu Diana.
la toata lumea.
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny ieri am sunat-o pe Ccris si nu mi-a raspuns...oare ce o face?...si ma gandeam si la cleme, clodute, pucca,lyvy,tonic,vio,puppa,varuna,elara... dati un semn! Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Prezent ! Semn !
Mi-e greu ... cu caldura...cu somnul...ma pling acum ..dar pe urma va fi si mai greu cu bebelina care nu o sa dorma noaptea...asa ca e bine bine e foarte bine ...
.. vorba cintecului ...Si nu uitati eu
dar sunt la zi cu cititul.
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
luny spune:
cleme...imi pare rau...
poate chiar e o solutie mai buna sa duci fata la cresa, exista si crese bune, uite la Naty si Butucica..
clodute rezista, rezista
n-ai incotro![]()

Iubirea mea,
ursuleata spune:
Cleme, imi pare tare rau

Clodute, asa ma gandesc si eu, ca acum e bine

Vlad
Mami de ursulet
bebe 
ariel_7000 spune:
cleme,
. imi pare tare rau! nu stiu cum sa-ti zic altfel, decat ca te strag tare tare in brate!
toti avem iesiri, insa cel mai important e sa le constientizam si sa le prevenim 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Simo27 spune:
Cleme,imi pare asa de rau ca ai pierdut sarcina

Alice,Doamne prin ce ai trecut!

Mama,mama ce fata scumpicica ai 
Luny,super reteta.am si eu pe foc exact ciorbita ta![]()
Olga,ma bucur pt tine-orice ar fi

Cam atat,ma duc ca am vase multe de spalat
Aaa,Raluca,eu una nu te invidiez![]()
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008