Puiuti de Randunici 2008!!! (291)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

cumpar premergator si scaun auto
va rog a ma contacta pe mail dobre_claudia@yahoo.com

poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna,
Cleme imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Lasa ca D-D stie mai bine ce face si o sa se rezolve toate.

Ha ha ha ce mi-a placut de puiuta lui Alice. E dulce tare cum vorbeste ea.

Ursuleatasa stii ca si eu am vazut pozele dar m-ai lasat ...fara cuvinte. Nu de alta dar ma uitam acolo si ...burtica unde eeeee??Nu e drept altele() zici ca-s gravide in luna 6-a fara bebe si tuuu...tuuu OMG .Dar lasa va vine ea luna a 9-aaaa

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Ufff dar repede se misca viermusu' asta mic. De ceva vreme am renuntat a mai pune pe masa unde mancam lucruri periculoase, gen pahare, cutite...intelegeti voi, pentru ca se urca pe scaunul de la masa si de pe scaun se serveste cu orice vrea sufletul lui. Asa ca singurul loc de refugiu a mai ramas couner top-ul (blatul de bucatarie) care e mai inalt si care nu are ...scaun. Si acolo trebuie sa fim atenti ca de pe margine agata tot ce prinde. Azi dimineata se juca cu masinutele asa frumos si eu vin sa citesc repede randunicile...cand deodata aud zgomote ciudate jos...ma duc si ce vad:
Adrian isi mutase scaunul aproape de insula, era pe insula de bucatarie cocotat cu cutitul ala imens de paine(lasat de aseara de tacsu) in mana si lovea in blat si in cealalta mana avea paharul gol ridicat deasupra capului si batea toba cu ele.
De acum s-a dus si ultimul loc. Mai ramane frigiderul...offfff copiii astia

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am editat niste mesaje din paginile trecute, ca-i mai sanatos asa.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Gata am culcat viermusu'.
De pageanturile astea americanesti am auzit abia acum cativa ani cand un deranjat la masarda si-a "asumat" evenimentul JonBenet si am googalit vre-un sfert de ora despre ce si cu ce se manaca (vb aia).
Acum 2 zile am urmarit pe TNT(chnl 42)un show "Toddlers and Tiaras". Pot sa zic ca am ramas masca si al meu sot era tare mirat de ce ma impresioneaza pe mine. Pentru ca n-am mai vazut niciodata asa ceva oameni buni. Acum sa va zic impresiile mele.
Unele fetite erau foarte vizibil impinse de la spate. Se vedea foarte bine ca se chinuiau practic sa faca ceea ce faceau. M-a impresionat o buburuza de 4 ani care era super incantata si ii placea la nebunie ceea ce facea. E munca imensa in spatele showlui, ore de machiaj, de dans, repetitii, bani, efort...ca la orice competitie. Pe mine m-a impresionat o duduitza de vre-o 10 ani cu zeci de concursuri castigate ce veleitati de actrita avea...ptiii parca se nascuse cu showl in caciula.
Acum sa o luam pe a buna pedofili sunt si au fost si vor fi cu sau fara peageant-urile astea si nu cred ca ar putea cumva influenta asta. Daca privesti mamele care-si dau fetitele la balet, la inot si ajung mari campioni...sa zicem ca le-au furat copilaria? Nu e drept. Daca au o zgatie acasa care toata ziua danseaza, canta se bataie,umbla pe tocuri si este innebunita dupa show eu cred ca nu gresesc mamele care le duc acolo si rezultatele se vad caci copiii exceleaza si iau locuri fruntase. Intr-adevar sunt o gramada de mame care le obliga pe unele fetite sa faca asta. Impresia mea dupa ce am urmarit showl a fost ca e frate o lupta crancena intre mame acolo de nici nu iti imaginezi. Dar sunt si mame carora nu le pasa si au copii daruiti cu talent si care fac asta din placerea lor.
Nu pot sa zic ca m-a incantat la culme,a fost ff mult ceva nou pt. mine dar acum nu sunt total impotriva. Am vazut atatea cazuri cand parintii ii bateau sa cante la instrumente, sa faca balet, sau gimnastica sau tenis...inot, etc, sperand ca vor ajunge cineva. Mamele astea la pageant nu sunt cu nimic altceva decat parinti care push push...(unele mame).
Si faptul ca Michael Jackson, sau altii au avut vieti nefericite...ce sa zic. In primul rand orice necesita sacrificiu si nu poti avea totul dar daca un copil face ce face din placere eu cred ca este alegerea lui. Si daca la un moment dat isi dau cu stangul in dreptul... e NUMAI vina lor si 100% vina lor. Ei (vip-urile) ar putea avea totul pe lume: bani, faima, o viata ca-n povesti. daca aleg drogurile este alegerea lor. In viata avem choice-uri si urmarile se vad.
Eu cred ca oamenii de show(actori, dansatori, cantareti) au o meserie necesara si apreciata de noi ca filmele ne plac, muzica ne place...etc si ca belele lor ies in evidenta este ca mereu sunt sub lupa noastra. Peste tot in lume oamenii se drogheaza, beau, fac nebunii. dar cand Brittney, Michael, Brad sau Anjelina calca stramb...se vede mai bine decat daca Ion, Mary, Gheorge, sau Elena fac asta. Intr-adevar posibilitatile lor sunt endless(vb aia) fata de oamenii mai normali dar deciziile le apartin.
Eu personal daca as avea o fetita cu aptitudini, veleitati si inclinatii spre show as sustine-o. De ce? PENTRU CA ASTA II PLACE EI si pentru ca trebuie sa-i dau choice-uri.
Mai departe ea va trebui sa decida daca este multumita daca vrea sa continue sau ce o sa faca.

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

am editat niste mesaje din paginile trecute, ca-i mai sanatos asa.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

PESE:
Eu la 10 ani n-as fi putut sa fac ce facea buburuza aia din fimultetul de l-am pus la 2 ani. Ar fi putut mama sa ma schingiuiasca, sa ia pielea de pe mine si tot nu reuseamAsta inseamna sa fi daruit cu un talent.

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Va multumim pentru atentia cu care ne-ati urmarit si va dorim...."vizionare"placuta in continuare.

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ma uit la Pro tv la Serviti va rog! si e Simona Senzual... stiam ca e proasta, dar iar isi da in petec:
-are permisul suspendat deci acum conduce "iregulamentar"
-se duce sa faca "gioging" - am scris fonetic exact cum a zis ea

vai de mama mea.. sa vad ce perle mai scoate..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naspa zi, in mare...Mufa a papat de dimineata cu lingurita ff ok, dar la pranz nu a vrut sub nicio forma mancare, doar o coaja de paine si juma de iaurt, sa nu ne invatam prost...am luat alta papa in parc cu noi, respectiv ciorba de dovlecei,degeaba, ioc! in parc, fara niciun chef, marait, nervos...la 8, inapoi acasa, lesinati toti 3...in masina a adormit si s-a trezit pe la 9 fara ceva, timp in care nu a fost curent si aproape ni s-au dezghetat figiderul si congelatorul..dar macar a bagat la greu cascaval cu paine si rosie, e mancarea preferata in ultimul timp..
acum, cine stie cand s-o culca...
aa, si mi-am amintit de bubu, care acum intelege pe pielea ei noptile mele, din pacate...aproape la fel, am avut si noi o perioada..dar alterneaza, ba doarme bine 2-3 nopti, ba o ia de la capat, asa cA nu zic ca a trecut...sper la voi sa fie o perioada care sa treaca repede..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput