Puiuti de Randunici 2008!!! (291)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Alice, am uitat sa va multumesc pt aprecieri.

Gecko, daca nemai bagam la unul ii zic mamei de abia dupa ce nasc:))))

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Si ca uitasem, da' mi-am amintit acum, ca tot a pomenit-o Ursuleta:

Gecko, esti absolut fenomenala si delicioasa cu povestile tale, cat eram eu de suparata ieri, si tot m-ai facut sa rad! Cu examenul, doar stii, osafiebine si nota mare-mare!

Bai, mie Webshots-ul imi merge f f nasol...am incarcat filmuletul, dar nu-l pot vedea. O sa-l pun si aici, dc il vedeti, sa-mi dati un semn. Dc nu, mai dureaza, ca nu mai stiu parola de la Ontrue Media...

Asadar: ce fac copiii cuminti in vacanta la bunici? Ati ghicit, citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut-o!!alice e delicioasa cum arata ea cu degetutul ce citeste!
ma duc sa scriu reteta de ciorba de dovlecei

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Manca mama zulufii ei de cititoare !

Sunt fffffffff fericita ca macar pe termen scurt un mare mare rau a fost indreptat!!!! Imi fac cruci de un sfert de ora, imi vine sa plang de bucurie, am pielea de gaina, dar la fiecare cinci minute imi vine in cap ca traim intr-o tara de cacat, cu o justitie de kkt si mi se pare prea frumos sa fie adevarat ce se intampla. Dar se intamplaaaaaaa !!!! Ce conteaza ca mai e mult pana departe, acum e in sfarsit cum trebuie!!!!

Iertare ca vorbesc in dodii, dar...forumul e prea public. Dar, cine stie, intelege despre ce vorbesc!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Merci, Luny! Abia astept reteta, mai ales ca am dovlecei 100% bio din gradina de legume de la tara si abia astept sa fac ceva bun cu ei!

In orice caz, am reusit sa pun filmuletul si pe OneTrueMedia...www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=9693610&autoplay" target="_blank">Aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aliceionescu

Asadar: ce fac copiii cuminti in vacanta la bunici? Ati ghicit, citesc.

Am impresia ca s-ar intelege tare bine cu Mufy, ca vorbesc aceeasi limba. Oricum, e delicioasa

Si acum ca mi-a amintit Alice, si ei am vazut-o pe Ursuleata sexy-mami, si in parc cu Luny (parca ati chiulit la orele de la liceu, asa tinerele sunteti).

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Olgutza, eu nu stiu despre ce vb, dar DA, ai f mare dreptate, forumul este prea public uneori! Eu nu pot decat sa ma bucur de bucuria ta si sa-ti doresc sa fie bine si de acum inainte!

Raluca, lasa, ma, ca te-am ochit eu si pe tine in poze, am impresia ca ai chiulit cot la cot cu Sexy-Luny si Sexy-Ursu'! Ia zi, ai terminat cu musafirii? Ca sa stiu dc e drumul liber!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

alice uite aici http://www.bucataras.ro/retete/1609/ciorba_de_dovlecei_cu_iaurt.html
raluca si eu cred ca Teo de Alice si Matei vorbesc aceeasi limba

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

olgutza!!!!! daca te referi la ceea ce ma gandesc eu in momentul asta si chiar voiam sa te intreb ieri ce noutati mai ai...atunci nu pot decat sa strig: UUUUUUUUUUURRRRRAAAAAAAAA!!!!
nici nu avea cum sa fie altfel! pur si simplu DD nu ar fi permis asta!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Alice cu musafirii am terminat-o saptamana asta. In schimb am petreceri asa: azi- un prieten, maine (o vizita de casa noua la pranz si ziua unui prieten seara), duminica alta zi de nastere, luni ziua unei finute + prietena Brianei, pe 6 ziua unui finutz, si week-endul viitor, ati ghicit, musafiri . Ma mai invidiaza cineva??

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput