Puiuti de Randunici 2008!!! (291)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Neatza!

Tuchi multam de raspuns.. i-am pus cerceii.. dar din urechea stanga (cea la care am mai avut probleme mai demult) i-a curs din nou putin sange.. si in dreptul gaurii parca nu e moale, se simte ca si cum ar fi ceva acolo.. nu stiu daca ma intelegeti ce vreau sa spun.. si in plus cam greu a iesit cercelusul pe partea cealalta.. dar in rest pare ok, adica niciodata nu s-a umflat/inrosit.. dar mi se pare ciudat ca inca mai curge sange cand umblu pe acolo, nu stiu daca e normal..

Ariel f interesant articolul ala.. mi-a dat de gandit.. si in plus de cand cu bona asta parca m-am "desteptat" si am devenit mai rabdatoare cu pitica.. incerc mult mai mult sa nu ma rastesc la ea.. ca normal ca mai scapa ca na, oameni suntem..

Adriutza scumpa fetita aia.. dar nu stiu daca as face asta cu Andra.. adica sa invete sa danseze da, dar la concursuri de frumusete parca nu prea ma incanta.. mi se pare ca ar fi prea mult expusa, si la cati perversi sunt in lumea asta.. brr.. numai gandul imi da fiori.. cand o sa fie ea mai mare si daca o sa vrea modeling altfel o sa fie..
cred si eu ca sunt controversate concursurile astea.. cred ca nici al meu nu ar fi de acord cu asta..

Clau, Mimo drum bun si vacanta/weekend placut!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata!

O gura de cafea repede, doua randulete la voi si la treaba cu mine.

Mimo, cand iesi din Ploiesti spre Maneciu, cand te uiti in dreapta, o vezi pe Tuchi si al ei Judetean Spital. Pe urma te uiti in stanga, si o vezi pe Olga si al ei bloc mare si alb . Dixtractie placuta!

Mai, ca ar fi trebuit parintii sa observe mai din vreme, ca ar fi trebuit sa ii dea la cresa/gradi in loc de bona etc etc etc mi se par aspecte neimportante pe langa bottom line-ul istoriei asteia cu pocnitul: violenta este condamnabila!!!! Mai ales fata de copii, incapabili sa se apere!!!! Nu exista nicio lectie pe lumea asta pe care cineva sa o invete cu forta, cu bataia. Cand va enerveaza cineva ( tatal nesimtit intalnit de Clau, vecina Irinei sau a lu' 2K ) in parc, de exemplu, ii luati la bataie?!?! NU! Copiii de ce pot fi batuti?!?! Mai departe, despre metodele de educatie ale fiecarui parinte, alegerile facute de fiecare pentru copilul lui putem vorbi pana maine...Chiar si la noi, vezi discutiile despre caciuli, alaptare, diversificare. Dar pana la bataie!!!

So, ieri am facut o scrisorica, lunga, ca la carte, pe care mi-a inchis-o Sof cu degetelul ei aratator Sunt incapabila sa reiau din lipsa de timp...

Dar vreau sa ii spun lu' Alicel ca daca nu ajunge ea la Plo, prin toamna imi propun sa le scot eu in Crang pe fete .

Mimo, la Maneciu ma primesti ?

fetele cochetele!

Gecko, pe 18 m-am gandit la tine!!! Ce ai facut la examen [emoticon care tine pumnii stransi de pe 18 incoace]?

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

casa partial gata...pe unde am trecut luna bec am lasat in urma...pe unde n-am trecut arata ca necuratat de zeci de ani...

dar nu mai am chef, putere, nervi...si maine e o zi...

ma duc sa ma bag la videochat cu barbatul...

PS. Olgutzule, zic eu ca examenul a mers bine...daca ma intrebai in 18 eram mai optimista...acum cand se apropie ziua rezultatului deja ma calareste indoiala.

Si inca una din desteptaciunile mele...
Eu sunt cam varza cu muzica, artisti, genuri muzicale...trebuie sa imi pisezi vreo jumate de an capul ca sa retin cine canta o melodie...Elvis Presley si Dolanescu mi-s cam tot aia...
Zilele trecute sofam cu familia, la un moment dat incepe pe radio o melodie destul de antrenanta. Dau radio mai tare, bat ritmul in volan...sotul soc la mine ca ce m-a apucat. Eu il iau superioara...canta dom'le Mika nu auzi?????? El da din sprancene...si zice ca nu prea pare vocea lui si nici melodia nu-i suna cunoascuta...eu o tin pe-a mea. Ma uit cu coada ochiului la Patrick si el savura melodia de numa si ma gandesc ca e ciudat...ca el trebuie sa asculte o melodie de cateva ori pana sa se manifeste pe ea...si ma loveste revelatia...era soundtrack-ul de la montajul cu puiutzii pe care Patrick face ca descreieratul cand il aude...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgutik m-ai terminat cu 2K Si cu descrierea rutei catre Maneciu Pacat ca n-am decapotabila sau trapa, ca iesem cu totul si faceam galagie Si sper sa ne intalnim, cum sa nu? Iti trimit nr de telefon si stabilim

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

na, acum, toti oamenii, toti parintii isi ies din pepeni cateodata! fiecare mai scapa un decibel in plus, un si major, un "ti-o furi" (asa sau sub alta forma), asta depinde de multi factori, de moment, de stare...insa e diferenta colosala intre asta si abuz!
abuzul este abuz, este ceva anormal! ceva exagerat! este o forma de putere si mani****re, o forma de supunere a celuilalt!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

perfect de acord, chiar vroiam si eu sa subliniez ca....nu suntem perfecti, iar eu una chiar nu am pretentia asta..cu siguranta o voi comite si eu, si Liviu si e posibil s-o comitem fiecaree dintre noi, sa fim sinceri(e)..in anumite situatii si circumstante, nu spun 'niciodata'...DAR: eu am invatat ceva din toate discutiile astea: sunt mami de prim copil, poate si singurul, si probabil ca nici nu mi-ar fi trecut prin cap toate astea daca nu citeam atat aici...dar e clar ca nu e ok sa 'educi cu palma' sau cu amenintarea ca vine bataia daca face/nu face ceva..adica, mi-au fost deschisi ochii muuult si voi avea grija, ma voi controla eu mai mult si voi lucra eu cu mine si cu nervisorii mei, copilasul asta pe care Dumnezeu mi l-a trimis in dar, nu are nicio vina, a venit pur si bun, modelarea lui este in mainile noastre, ale parintilor...noi alegem cum lucram cu el...acum, stiu ca e usor sa faci planuri si sa lansezi teorii, practica e mai dificila..insa stiu macar ca mi-am format un 'plan de atac', sper sa si reusesc sa ma tin de el in linii mari!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cuscra da un semn, avem planificari de facut ptr maine stii ca vine si Ursu&co

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata lume!
Ariel, foarte interesant tot ce ne spui, nici pe departe sa ne plictisim , asa cum a zis si Luny, invatam, invatam si iar invatam

Despre noaptea ce-a trecut si am voie si mai mult...nu stiu ce are copilul meu! insomnie clar! S-a trezit la 12, la 1 la 2...din ora in ora se ridica in picioare, eu veneam repede sa nu-i treaca somnul, il luam in brate, se lipea de mine si adormea instant...ok, ii e dor de mami, ca n-a facut asta niciodata, il tineam, pupam cu foc botul adormit...dar mai dormim si noi noaptea asta? pai mai bine nu! Si se scoala la 2 jumate si cand credeti lume ca se culca la loc? la 6!!!!!!!!!! il mut pe Vlad la tati in camera si stau eu cu Stef, il pun in patul mare si ma culc...ii mai fac un bibe cu lapte, il bea, sta pe intuneric, se rostogoleste, vorbeste, chicoteste, chiuie, se da jos din pat, se urca la loc La 5 jumate l-am luat de-o aripa si l-am urcat in patutul lui si i-am zis sa se culce ca a incurcat-o si s-a culcat copilul pana la 10...Mare ti-e gradina!

Mda...am nisip in ochi...cafea nu beau de fel...un nesquick cu lapte ceva, aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ariel, hai sa-ti raspund repede ca am treaba. Puteai sa strigi atunci si Maria magdalena, alexuta tot s-ar fi oprit, pt ca nu "nu ai voie" a salvat-o ci tonul vocii.

Acum, mai la obiect, are voie orice nu inseamna ca isi baga degetele in priza sau se taie cu lama, doar ca nu ii zic nu ai voie acolo ci este periculos acolo, sau atentie sau stai etcc
Ii mai zic si eu nu ai voie, cine stie cum, nu am zis ca nu stie de NU, dar vb ca am oroare strict de cateva mamici pe care le cunosc si care din 3 in 3 minute tipa la copii ca nu au voie sa faca nimic. Vin cu ei in parc la nisip si nu au voie sa pna mana in nisip, nu au voie sa se dea in leagan ca fac rosu in gat......despre aberatiile astea vb eu nu de ce zici tu acolo.

Normal ca fiecare mama mai tipa sau nu la copil, dar pana la abuz e pas mare. Mama care nu m-a batut niciodata imi mai zicea ca mi-o iau daca nu stau cuminte, si nu m-am dereglat ca mi-a zis asta

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dragele mele sunt atattttttt de fericita ca aici am parte de oameni cu toate "tiglele pe acoperis" . raman inca masca, cand vad la alte topicuri, ca "o palmuta", "o zbierutza" sunt acceptate...
cum zice si ursu' "tonul face muzica". da! un copil de varsta asta intelege tonul! ii simte vibratia! nu e nevoie de palmutza ca sa inteleaga ca nu are voie si nici de amenintare...noi ii crestem, ii modelam, le dam forma acestor pui, nu-i dresam!

ursu' si mie mi-a zis tata 1 data ca "mi-o iau" si eu am ras si i-am zis ca nu mi-o iau, ca nu-l rabda pe el inima sa mi-o dea . dragul meu tatic!!!

una peste alta, trebuie sa ne controlam reactiile, sa avem grija ce spunem, sa cascam ochii in jurul nostru si sa construim o relatie speciala cu puii nostri, sa stie ca indiferent cine si cu ce ii ameninta, noi ii vom salva! sa nu permitem nimanui sa se joace cu sufletelele lor.
eu un mare necaz si cu cei care folosesc copilul ca pe "polita", care-l expun la violente, indirect, il fac sa asiste la "scene violente"...ca e mic si nu intelege.

mihutz, iti dau un sfat din experienta mea . de cand era alex mica mi s-a bagat in cap ca e un copil deosebit. ca e frumoasa, desteapta, spontana, carismatica (CRA CRA CRA, zise cioara ). mi s-au oferit n ocazii sa o inscriu la diferite scoli de modele, sa o bag in reclame, acum povestea se dulbleaza cu Teo, insa am refuzat mereu. pentru ca un copil care intra in acest mediu, este un copil chinuit, a carei copilarie este redusa.
am decis, ca daca ei vor vrea sa faca asta, o vor face cand vor fi capabili sa decida pentru ei.
sunt cazuri de copii minune, majoritatea nefericiti (Brittney, Shirley, Michael), insa sunt si copii minune fericiti (Connie Talbot). decizia trebuie sa le apartina exclusiv lor!
la fel gandesc si referitor la alegerea gradinitei, scolii, activitatilor extracuriculare, facultatii, profesiei.
de multe ori, adultii, incearca sa-si proiecteze propriile lor nereusite asupra copiilor si vor ca prin ei sa isi atinga visul. copilul se supune, involuntar sau reactioneaza.
eu am facut urat cand ai mei ma duceau fortat la tenis, ca toti copiii din clasa mergeau. nu am vrut si pace! in schimb am vrut la inot
la fel si cu baletul. mama a facut balet in copilarie si daca nu si-ar fi rupt glezna la 14 ani, probabil ca ar fi continuat, caci era considerata un copil cu potential.
eeee, nu va zic ca i-a venit ideea sa ma duca la balet . chinul naibii!!! in primul rand ca ma alerga pe strada sa ajungem la timp , chestie care o urascccc din suflet, in al 2 lea rand ca nu ma interesa DELOC chestia asta. m-a dus cateva sedinte, pana a luat-o profesorul separat si a intrebat-o daca vrea neaparat asta pt mine. ea a zis ca nu, dar ca a crezut ca-mi place, ca a vazut ea ca "baletam" prin casa si ca dadeam "semne" ...eeee, profu' atunci i-a zis:"doamna, ia-ti scandura acasa si pune-o sa faca orice altceva!" si acum ne distram pe tema asta...uite unde se ascundea "gratia" si nu stiam

ma uitam anul trecut la bazin...in fiecare serie (la 2 saptamani) erau 1-2 copiii disperati! terorizati de ideea de apa, de inot! se tineau bietii de ei de margine si plangeau si tremurau. proful, un dragut siun dulce, le-a spus parintilor ca acei copii nu sunt de inot, insa parintii, NU NU NU, ca TREBUIE sa invete sa inoate, sa nu le mai fie frica, sa faca sport . vai de capul lor, bietii pui...va dati seama cu ce "drag" se gandeau ei la ora de inot...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare!!

Imi cer scuze ca ieri n-am mai reusit sa intru, dar Thea a avut o zi destul de proasta, cu un somn tare scurt la pranz, asa ca n-am avut sanse sa ma fac ceva la calculator...Povestea donarii n-am avut inca timp sa o scriu, poate astazi sau la noapte, oricum, nu vreau sa umplu aici pagina degea, pt ca nu are rost. In rest, sunt bine, ieri m-am simtit un pic rau, si fizic, si moral, dar astazi sunt ok. Asa ca incep scrisorica:

Olgutz,ohooo, ce bine mi-ar parea sa ajungi pe la noi!!!! La mine pb este ca eu nu shofez, deci sunt "dependenta" de sot, ceea ce e mai coplicat cu plecarile, ca trebuie timpul calculat si rascalculat...Ca altfel, stai listita, de muuuuuult timp o pupaceam eu pe Sophie pe falcute!

Ioana, am inteles. Am luat deja legatura cu o cunostinta de-a Gratielei si, dc e cazul, pot fi contactata oricand cu privire la bonuletul cu dovada donarii.

Ariel, Tuchi,Clau,Luny,Bubu, Ursu, mi-as dori nespus sa am timp sa-mi exprim si eu parerea cu privire la subiectul abordat de voi, dar asa nu am timp sa scriu mesaj!!! Si imi pare f rau...Dar citesc tot si mai invat si eu cate ceva. E f bine ca s-a deschis asa o discutie!

Simo, prin ce emotii ai trecut tu cu samburica!!! Eu ii zic asa, pana la proba contrarie. Sa ai grija de tine si de bebelina!

Ursule, te-am admirat in poze. Tare mai esti frumoasa, fata!!!Si sepsi-sepsi rau!!!

Luny, haide, fata, pozeaza macar partea blonda cu tine! Acum rad, da' sa stii ca am trecut si eu printr-o esperientade asta, acum ceva ani.

Clau, spor la bagaje! Sau ati plecat deja? Ca nu m-am mai uitat la data postarii tale...

Mihutza, pupa urechiusa Andrei din partea mea. Eu am decis s-o las pe Thea sa hotarasca singura dc vrea cercei au ba, ca n-am curaj sa ma duc sa-i fac gauri acum.

Tuchi, cu intarziere un pic, sa-ti fie Shurubel sanatos si voios! Cu candelabrul...nasoala poveste, eu m-as face ca ploua, evident vecinul e nebun...De altfel, cred ca in aer la Buc. pluteste ceva, ca pare-se ca nu-i bloc sa n-aiba nebunul sau. Atunci cand am stat in Buc, vecina de sub noi era permanent la usa mea, sa-mi spuna sa nu mai deschid canapeaua seara, ca face "clic-clac" si ea se trezeste si nu mai poate dormi apoi. Am intrebat-o candid, ce pot sa fac, sa dorm langa canapea? Si ea mi-a raspuns la fel: Nu, sa o deschid asa, pe la 4-5...

Mimo, ti-ai mare revenit cu plecarea lui Teo?

Si nu in ultimul rad:

Zoze, te inteleg atat de bine!!!

Trimit acum si incerc sa incarc un filmulet promis, de poze nu cred ca am timp.

Mergi la inceput