Puiuti de Randunici 2008!!! (291)
Raspunsuri - Pagina 10
ariel_7000 spune:
clau, pt mine experienta aceea a fost una constructiva in final. m-a invatat sa-mi feresc copiii de asa ceva, sa nu permit nimanui sa le faca vreun rau. am stat de vorba cu alexutza mea si i-am explicat ca nu intotdeauna oamenii sunt buni! ca exista si oameni rai pe lume si indiferent ce-i propune un strain, ce-i ofera, ea nu trebuie sa il asculte, ci sa ma consulte pe mine! i-am zis ca orice i se va intampla vreodata, daca cineva ii va face rau sau ea va face ceva rau, sa vina si sa-mi spuna mie.
Eu am ales sa imi feresc copiii de astfel de oameni, sa previn eventualele probleme, insa prietena mea, care a trecut prin aceeasi poveste (nu numai ea, ci toti din grupa aia, ca nu avea madam ceva in mod special cu noi...) a ales sa dea fetita, de varsta alexutei, la acea gradi. i-am zis ca e inconstienta! si ea mi-a replicat ca ce sa faca??? ca o plama, o ciufuleala, o vorba rastita nu a omorat pe nimeni...ce sa mai zic???
decat ca alexutza mea a plans de 2 ori de cand e la gradi, pentru ca a luat vacanta!!! si ca ii este dor de irina si de copii...
iar fetita ei plange zilnic cand o duce acolo, plange cand o ia, ca doamna x o cearta, ca pe cutarescu il pune in genunchi la colt...deci, inca se practica forme mai "subtile" ale educatiei de grota.
cat despre parintii care nu fac educatie si nu se ocupa de copii...ce sa zic??? nu am ce zice...inevitabil te vei izbi de ei. acei copii agresivi sunt la randul lor victime, care cel mai probabil vor ajunge copia fidela a parintilor lor sau se vor revolta intr-o buna zi si le "vor arata ei lor" sau in cazul fericit, ca adulti vor lupta contra abuzurilor...mai rar...dar exista.
ca la copiii de alcoolici...
oameni de genul asta sunt peste tot:pe strada, in parc, la servici, la magazin...asta e societatea in care traim, in care fiecare individ d-asta crede ca e buricul pamantului si-si face legea, ca detine parcul sau soseaua...nu putem decat sa incercam sa evitam propagarea fenomenului, la cei mici...asta prin educatia pe care le-o dam.
eu una am ales sa ma retrag, sa-i evit, sa-i ocolesc...iar cand nu am de ales, am incercat sa ma controlez, sa nu dau nastere la dispute care ar putea degenera in mai rau...le atarg atentia, dar daca vad ca nu am cu cine sa discut, prefer sa plec...
nu v-am mai zis eu ca am devenit asociala?
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
tuchita spune:
hei!
Mihule, dezinfecteaza cerecii cu spirt si urechile fetei la fel si baga-i la loc!
Si mie imi mai miros cerecii daca au un model mai lipit de ureche si nu ii schimb suficient de des!( ce scarbos!)
Clau, spor la impachetat, vacanta minunata sa ai!
cat despre ce se intampla in parcuri, pe strada si in viata....fiecareavem ce povesti neplacut si din pacate nu cred ca exista solutii pentru asta!
Desi daca am lua toti atitudine poate ca lumea ar incepe sa seschime.
recunosc ca prefer sa imi iau jucariile si sa plec cand ceva nu imi convine.....si ma simt de multe ori vinovata ca nu fac su zic ceva!
Am o grasa( iertati-ma dar n-am cum sa-i zic mai frumos de atat!) care zilnic sade in flata blocului pe scari, cu sotul ei de mana si mananca seminte!
De la 5 la 10 seara!
imi vine sa ii strang de gat!
N-au treaba in casa, n-au de spalat, de facut manacre....nu mai zic de citit o carte sau altceva...stau toata dupa-amiaza si tin evidenta po****tiei din jurul blocului!
Si n-am curaj sa le zic ceva pentru ca o data am asistat la o cearta dintre ea si un vecin care ii luase locul de parcare!
Eram cu Ilinca si nu stiam cum si in ce fel sa fac sa ajung cu ea mai repede in casa!
Nu stiu cum i-am putea taxa pe oamenii astia!
V-am spus ca vecinul de sub noi vrea 270 lei pe un candelabru din casa lui care a cazut din cauza trepidatiilor produse de Ilinca?
Si ca mi-a batut in teava ca era galagie ca urla Seb intr-o seara?
Si ca era sa imi darame usa pentru ca a fugit Ilinca prin casa si l-a deranjat si el trebuie sa cheme politia?
Noroc ca a plecat Ilinca la soacra-mea, ca altfel ma asteptau zile grele cu nebunul!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
luny spune:
sara buna!
apropo de subiectul zilei...m-am intalnit cu Mimo in parc si ii spuneam si ei...am fost la un loc de joaca in IOR si peste tot in jur erau mamici, bunici sau bone, ce-or fi fost, care isi amenintau copii cu bataia, indiferent ce varsta aveau, chiar si mai mici decat ai nostri....'nu pune mana acolo, ca vine nenea si te bate cu bata', 'daca mai bagi in gura, iti dau una de nu te vezi peste fata', 'daca mai iei de pe jos, iti rup mainile'(aici l-a si pocnit peste maini, un copilas de pana intr-un an cred....oare romanii sunt chiar in halul asta, nu mai stiu sa-si educe copii decat amenintandu-i cu bataia?..sau am luat- eu razna si imi atrage atentia prea mult aceasta situatie, desi nu cred...am plecat de la locul de joaca cu un gust tare amar.....si clau, ai dreptate, sunt multi parinti care ii lasa in plata Domnului...cand ma gandesc ca noi daca reusim sa stam jos cateva minute in cele 2-3 ore de stat in parc, e minune...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita hei! V-am spus ca vecinul de sub noi vrea 270 lei pe un candelabru din casa lui care a cazut din cauza trepidatiilor produse de Ilinca? Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008) |
O-OO! (Vorba lui Dudutz ) Ai incurcat-o!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
tuchita spune:
O mai pup pe Simo cea aventuroasa si ma duc la nani!
Bine, va pup pe toate!
Noapte buna si aveti grija!
mimonix spune:
Clau vacanta placuta, sa veniti sanatosi cu poze si povesti frumoase! Si sa stii ca Vladutz e fan carucioare pt papusi, daca-l ocheste pe-al Rebecutei cred ca va trebui sa ne despartim rapid Ca eu carut pt papusi nu-i cumpar
Luny ne-am speriat aiurea, abia acum a inceput ploaia Dar ma rog, daca tot am plecat si era devreme am facut si niste cumparaturi la Auchan pentru maine . Asa ca maine gata, casa-n spinare si la munte cu noi. S-a anuntat cumva ploaie in week-end ???
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
zozela spune:
[hi]
Ariel Te inteleg perfect,iti inteleg freamatul si lupta..Eu ma dau batuta-recunosc-SUNT LASA! Mi-e sila de tara in care traim-de ceea ce am devenit-o tara de hoti,inculti,manelari,barfitori si lenesi. Dati cu ce vreti,nici toate lamaile din lume nu mi-ar taia greata.Nu spun ca pe la altii o fi lapte si miere,dar ca la noi..mai rar! Suntem in randul tarilor mediocre,din toate punctele de vedere.Ne-am batut joc de valorile noastre-si o facem in continuare. Nu vreau sa-mi cresc copilul aici-nu aici! Sunt obosita si furioasa,in ultimul timp; imi lipseste coerenta si nu-mi pot aduna gandurile,mi-e sila si-s disperata.Nu esti in siguranta niciunde-toti te-ar vinde/fura..Poate exagerez-dar NU cred!
In alta ordine de idei-imi este mila de copilasii aceia si-ca ei-cine stie cati or mai fiMi-e mila de parinti pt.ca-s sigura ca-numai bine nu le e! Abuzul asupra copiilor-mai ales la noi-ia niste forme ingrozitoare,de neimaginat si-din pacate-strigatul nostru e mut si actiunile par invizibile
Ioana-sanatate prietenei tale! Doamne-ajuta sa invinga boala asta crunta!!
SimoVa fi bine!
Miha
Acum am vazut-bun cuvatul asta-Asociabila!!
Sanatate tuturor si..concedii placute. Noi ne-am hotarat sa mergem la marea noastra,Navodari,Corbu,Mamaia sat/nord,nu stim sigur,undeva unde sa fie liniste,lume putina pe plaja,fara miros de porumb copt/fiert,fara sa rasune muzica zi-lumina..Egzista?! Poate ma lumineaza Maya putin?!
Va pup!
mimonix spune:
La multi ani SEB! noapte buna Tuchi!
poze
tuchita spune:
S-a dus sotul sa vada candelabru...era din fier forjat, cu 6 globuri de sticla, agatat intr-un carlig de plastic si cumparat din piata crangasi( amanunt afalt cand Ionel i-a cerut chitanta!)...si cica din cauza unui copil de 16 kile a cazut!
Luny, asa e , cam toti isi ameninta copiii cu bataia!
Eu am incercat sa nu o fac insa ma intreb daca nu cumva m-am mai si scapat...
tuchita spune:
gata fug, ca maine iar nu pot sa-mi tin ockii deschisi!
Mimo, drum bun la munte si voua!( la care munte??)
Zozelici, drum bun la mare! si dixtractie maxima!
Oare Bubu ce gateste de nu-i pe-aici?