Puiuti de Randunici 2008!!! (291)
Raspunsuri - Pagina 11
mimonix spune:
Zoze incearca Gura Portitei Si cand rezolvi problema cu greata, zi-mi si mie cum ai facut
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
tuchita spune:
mai stau un pic ca incepe Dr. House la 11 si pe ala musai trebuie sa il vad!
Deci....ce mai ziceti, cu ce va mai laudati?
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
tuchita spune:
lliescu a ajuns la Londra, la hotel a sunat la "room-service" si a spus : - TU
TI TU TU TU TU
Nimeni nu a inteles nimic si au cerut ajutor de la ambasada Romana. A venit un
traducator oficial si in sfarsit au tradus ce vrea Iliescu: - 2 ceaiuri la
camera 222
tuchita spune:
asta era pentru Mimo, ca sigur se gandeste cum o fi la Londra sau in imprejurimi!
tuchita spune:
daca mai vorbesc singura un pic poate mai primesc o stea!
ariel_7000 spune:
tucule, ma scuzi ca rad, dar nu ma pot abtine! i-am citit si lui marcel "istoria candelabrului decedat" si a intrebat: "si i-a dat banii pe el???" asta intreb si eu! chiar i l-ai platit??? mama, ce-i plateam euuuuu! plus faza cu politia, e de toata jena! imi aduce aminte de baba aia care a reclamat bebelusul care mergea cu premergatorul in casa si o deranja
Nu-i da mai niciun ban!!! gandeste-te la cate garzi faci pt banii aia!!!
bai nene, numai dereglati, dezaxati, acriti si as mai scrie, dar nu vreau emblema skittles...
luny , daaaa, asta strig si eu!!! daaaaa!!! violenta si abuzul asupra copiilor este peste tot, in toate mediile. nu este vb de saracie si incultura! este vorba de dominare miseleasca! cat imi doresc sa vina unul de 150 kg si 2.5 m, sa-i ia la snopit pe aia!
zozelici, da...nu esti lasa! esti satula si scarbita! si eu, insa NU VREAU SA PLEC! sa plece ei, nu eu! si unde sa ma duc??? la dereglatii ailalti? eu ma duc in varf de munte! pe bune ca mai bine stau cu oaia decat cu bestiile astea!
asa, vrei liniste la mare? incearca Navodari, am auzit de bine. sau Portita, insa nu am detalii...
mie mi-e sila si de hamsia autohtona, imputitoarea litoralului
clau, drum bun, vacanta frumoasa! zozelici la fel! mimo, go! sa ai vreme frumoasa si sa te duci musai intr-o padure, in varf de munte. merita, e divin sentimentul!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
bitza037 spune:
La multi ani Seb!!!!!
Clau relaxare placuta in concediu!!!!!
....si cum sa fim noi mai prejos????....exact in seara asta cand am iesit cu Antonia in parc ma opreste una dintre babele barfitoare care stau in fata blocului pe banca(pana anul asta bancile au fost exact sub geamul meu de la balcon unde este camera conjugala si dupa ce plecau ele pe la 23-24 noaptea venea schimbul 3 "tinerii blocului"care beau si mancau seminte si radeau pana pe la 4-5 dim...fain nu???)..asa....si ma intreba ca ce are Antonia de tipa atat????si eu ca bleaga ii spun ca din cauza dintilor.......in loc sa-i fi zis ca asa este ea...sa nu ma mai intrebe alta data......oricum i-am raspuns restit si i-am intors si spatele ca m-a enervat rau de mi s-au ridicat nervii in varful firului de par.....de parca mie imi place ca tipa......dar ce sa-i fac??sa-i pun fular la gura????/idioata naibii ce m-a enervat.......repede a vazut capra vecinului dar pe nepoata-sa cand mi-a sarit si dansat in cap si nu am zis nimic...nu o vede.....
Tuchi...ce sa spun???bine ca aplecat Ilinca.....pai copilul o sa se intoarca si ce-o vrea idiotul sa o bagi in sifonier sau sa o lipesti de pat?????ia mai da-i naibii....astea sunt conditiile la bloc...daca vor liniste si relaxare totala sa-si cumpere casa sau la azil cu ei!!!....sa ma scuzati sper ca nu am deranjat pe cineva numai ca m-am racorit putin
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
tuchita spune:
Ariel, mama, doar nu sunt nebuna!
Nici un ban!
sa ma dea in judecata si daca instanta va hotara ca suntem vinovati....
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita lliescu a ajuns la Londra, la hotel a sunat la "room-service" si a spus : - TU TI TU TU TU TU Nimeni nu a inteles nimic si au cerut ajutor de la ambasada Romana. A venit un traducator oficial si in sfarsit au tradus ce vrea Iliescu: - 2 ceaiuri la camera 222 Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008) |
asta e banc, dar eu nu o sa uit faza aia cu "the ducks come from the trucks" oh mai gad!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
tuchita spune:
Bitza,
Mai stie cineva Scrisoarea a III-a?
" cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punand mana pe ei....."