Puiuti de Randunici 2008!!! (291)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

gata, chiar ca plec ca-ncepe filmul!
Sper sa nu adorm in primele 10 minute!

Noapte buna!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

In primul rand:
La multi ani,Iulia si Surubel!!!Ati implinit deja 1 an si jumatate!

Noi azi am fost plecati pe Transfagarasanul,la Balea lac si am coborat pe Arges,spre Vidraru!A fost o zi tare frumoasa!
Am vazut ca ati ciripit...despre bona,No coment ca mi se face raaaau
Pozele din Hania inca nu le-am descarcat de pe aparat si promit solem ca voi pune pe flickr!
Gecko,da si la intoarcere am avut aceleasi probleme cu aterizarea,dar am incercat sa il mai fac sa uite,desi era cam greu,10 minute a plans sfasietor.Si intr-un final mi-a adormit instantaneuu...David nu a avut absolut nimic!cred ca e Sam mai sensibil.Acum daca il intrebam daca vrea cu avionul,dragul de el se stramba ,pleaca buzita si zice nooooo!dar,tot ii plac avioanele
Simo-Mimo,de la nasterea lui Sam pana acum,nu mi s-a lungit colul!Deci,nu stiu cum va fi viata mea .....mi-e groaza sa ma gandesc.Astept ziua de 6 august cand voi merge la controlul de 12 saptamani si vom vedea ce e de facut!Dar,sunt convinsa ca Bunul Dumnezeu nu ma va lasa.Asa cum m-a tinut in brate cat am fost in spital in Heraklion

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ha ha ha, ce tare Tuchi!!!

Era Mihnea la mama si bineanteles ca alerga prin casa. Vine vecina de la 7 tare suparata ca sa potoleasca cineva copilul ca ea cheama politia:))))). Mama i-a zis sa o cheme, sa ii ceara buletinul si sa il intrebe ce e cu el de are chef de alergat la ora 10 prin casa

Dupa faza asta, ne duceam toti, eu, relu, sor-mea, cumnata-miu, mihnea si 2 bebelusi.....si faceam concurs, care alerga mai repede si care face mai multa galagie:)))))). Urasc fazele asta cu potoleste-ti copilul, adica sa nu mai planga sa nu mai alerge, daca se poate sa doarma toata ziua.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
cat imi doresc sa vina unul de 150 kg si 2.5 m, sa-i ia la snopit pe aia!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mai , daca ma straduiesc un pic, ating standardul impus de tine pt greutate si te ajut eu Asta daca te multumesti si cu d-astia mai scunzi si nu esti misogina

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

abia la 11 s-a culcat Mufa, dupa ce ca a dormit doar o ora jumate..
tuchi e complet deplasat vecinul tau, ca sa nu zic altfel..da-o naibii de treaba, aia cu lampadarul e de rasul curcilor!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Vreau sa imi "laud" putin si eu o vecina,care a inceput sa strige la David si la prietenii lui care joaca fotbal,nu in fiecare zi,si nu toata ziua -ca ea vrea liniste,sa se duca acasa la ei sa bata mingea.Si i-a mai confiscat si toate mingile lui David care au cazut la ea in gradina,spunand ca nu i le mai da!Plus ca mie nu imi mai raspunde la salut....ea vrea liniste,in curtea ei!Striga toata ziua la copii de pe strada,si acum vad ca se ia si de copilu meu si asta ma enerveaza la culme ca nu e genul de copil galacios,dar e COPIL,nu il pot tine in casa cand are ditamai curtea,si in mod cert nu ii pun leucoplast pe gura ca vrea ea!Ce lume..si daca nu ar fi avut copii,as fi inteles!A inebunit lumea,e clar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mai Tuchi (two key ) spre Cheia ne ducem , la Maneciu ! Noapte buna la film, si eu ma uit si tot cam ca tine (10 min adica )
Simo eu n-am stiut ca lungimea colului e data de Al de sus, ca poate fi cand lung cand scurt la aceeasi femeie la interval de doua saptamani , sa zicem (in timpul sarcinii,ovcors) Grea si anatomia asta nene, nu-i de joaca
Gata, Dr House time...noapte buna!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Mai,Simo-Mimo,eu am avut probleme cu colul scurt doar in sarcina cu Sam si scurtarea colului s-a produs dupa nasterea lui David,care a fost tare traumatizanta pt col,si am mai avut parte si de un dr "minunat" care a ajutat sa am mari probleme!Cu Sam lungimea colului a fost de 1-max 2 mm!Acum am inteles ca dr vrea sa imi faca cerclaj sa nu mai stau chiar asa la pat........Deci,nu DD mi-a dat aceasta " bucurie" ci dr minunat
edit:cand am scris ca DD nu ma va lasa,nu m-am referit ca imi va lungi colul,ci ca nu va lasa sa patesc nimic rau,si bebele meu baietoi se va naste la termen si grasan

Mergi la inceput

Acum sa fiu si eu la subiect, eu fac parte din randul celor care nu spun "nu ai voie", am oroare....gasesc intotdeauna inlocuitor pt nu ai voie.
Vlad acasa are voie sa faca ce vrea, am indepartat toate pericolele pt varsta asta si are voie sa faca ce vrea. Daca nu vreau sa intre in baie, inchid usa si gata.... In sufragerie are tot spatiul din lume sa faca ce vrea. Eu il las sa manance pe unde vrea, pt ca si eu la randul meu mananc unde am chef, el se culca cand ii este somn, niciodata nu a avut program, mananca cat poate,cand poate, , etc
Eu la randul meu asa am crescut, parintii mei nu mi-au impus niciodata nimic, nu am mancat niciodata bataie si asa mi se pare si normal, imi este teama sa ma gandesc ce este in sufletul parintilor, cum de nu au strans bona de gat.
Acum nu stiu cat de bine o fi, dar asa sunt eu, nu am cum sa fiu altfel.

In schimb, cand il aud pe relu cu: nu, nu, nu, nu, nu ai voie acolo, nu face asa, nu pune aia, ma apuca groaza, vad ca incet, incet se da pe brazda

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Mimo si Clau, distractie placuta, sa faceti multe poze

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput