Puiuti de Randunici 2008!!! (291)
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
ff interesante discutiile, Ariel si Mimo..nu am timp insa, as fi aprofundat..
Ioana, ma bucur enorm ca s-a strans sangele!! deci nu mai este nevoie..daca da, spune ca ne mobilizam si merg si eu!
Gecko, Bubu, Bitza eu nu am apucat sa fac specialitatea mea de dovlecei, maine abia, fac si poze si o pun pe bucataras..e altfel reteta
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mimooo nu esti pe mess...ne vedem in parc? dar stam doar pana la 8,15 ca e mare meci
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
helau!
Nu pot sa nu-mi dau cu parerea, mai ales ca sunt printre putinele din grup care am posedat si posed bona.
Parerea mea e ca in maxim o saptamana iti poti sa seama despre ce fel de om este vorba.
Eu am inregistrat doar audio cu un mp3 player si m-am linistit ca e ok.
Si ultima data mi-am ascultat instinctul si bine am facut.
O sa va zic si voua povestea...
Stiti ca anul trecut am ramas fara bona veche si a trebuit sa caut una noua.
M-am intalnit cu iverse, nu mi-a placut de nici una, pana a aparut aceasta Tania.
Parea perfecta, civilizata, educata, curata, moldoveanca de-a mea...am si batut palma cu ea sa vina cateva zile de proba peste vreo 2 zile( ca nu puteam eu a doua zi ca trebuia musai sa ma duc la spital!0
Intre timp ma tot rodea ceva si vorbeam cu Ionel si ii tot spuneam ca aia pare perfecta dar ca sufletul meu imi spune ca ceva nu e in regula.( imi tot explicam ca simt asa pentru ca ma atasasem prea mult de Elena care a plecat si m-a dezamagit profund si ca nu ma simt in stare sa mai primesc pe altcineva in casa...!)
Ma rog, dupa 24 de ore de perpeleala iau hotarrea sa o su si sa-mi cer scuze si sa-i spun sa nu mai vina.
N-apuc sa fac asta si ma suna ea si-mi spune ca a gasit alta oferta, mai aproape de casa ei!
Eu rasuflu usurata si zic ca asta e.
In aceeasi perioada si sora mea cu 3 copii cauta bona( bona ei plecase dupa 8 ani, ca nu mai facea fata la 3!)
Evident ca noi povesteam intre noi, stam in aceeasi zona, anunturile in ziar ne aparusera in acelasi timp.
Aflu ca a sunat-o si pe individa si ca a chemat-o la interviu.
Tipa n-avea de unde sa stie ca noi suntem surori si i-a povestit niste minciuni infioratoare despre mine o doctorita din crangasi, si despre ce cerusem eu de la ea.
Culmea e ca sora-mea nu m-a crezut pe mine si a crezut-o pe ea, a mai chemat-o la un interviu si au angajat-o.
A stat o luna la ei, copiii aveau mari probleme de comportament, erau din ce in ce mai dificili .....si de gura mea a inregistrat-o pe un mp3.
A doua zi a data-o afara!
Si pe ea si pe menajera pe care o avea!
Eu mi-am multumit ie ca mi-am ascultat sufletul si ca nu am bagat-o in casa!
Cu sora-mea am avut mari certuri atunci, imi vene sa mor cand am vazut-o ca o crede pe bona si nu pe mine, imi spunea ca sunt exagerta si prea pun multe intrebari la interviu si ca de-aia fug femeile de mine!
Povestea-i lunga si plicticoasa, ideea de baza e aceea ca daca am fi atenti la copiii nostri, daca i-am invata sa vorbeasca si am sti sa-i ascultam chiar si atunci cand nu vorbesc ne-am da seama ce probleme au si cum se poarta bona cu ei!
Mimo, sunt perfect de acord cu ce ai zis referitor la parinti!
Si ca PS si sora-mea si sotul ei lucreaza 10-12 ore pe zi si stau destul de putin timp cu copii lor!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
tuchita spune:
In alta ordinei de idei...m-am ingrozit despre ce a povestit Ariel ca a patit!
Si ma bucur ca acum e intreaga si normala si sta de vorba cu noi!
Miha, iti tin pumnii sa fie bine pana la capat!( si marturisesc ca ar trebui sa ma duc si eu sa fac un examen ca a trecut un an jumate de cand am nascut!)
Aoleu, feciorul meu cel mai frumos si mai destept de pe intreg globul pamantesc face azi 18 luni!
Hai sa va dau niste sa va rocoriti nitel!
Mama, ma usuc de dor!
ariel_7000 spune:
tucule, eu mor de ras!!!
am trait multe care m-ar fi putut descentra, insa DD, mama natura, ceasul bun, spune-i cum vrei, m-au facut sa rezist. si ce nu ne doboara, ne face mai puternici. si poate daca ma voi agita putin sa schimb ceva in mentalitatea unora, va merita efortul...poate datorita agitatiei mele, macar 1 copil va scapa de abuz!
oricum, adriuta mi-a dat o idee, o idee, pe care, imediat ce voi avea ceva bani, o voi pune in practica. poate asa, voi reusi, macar putin sa fac ceva!
dar faptele astea se intampla zilnic, in multe locuri...ori sunt ascunse, ori nu sunt luate in seama, ori mai face gargara cate un fraierut...dar degeaba.
am vazut o gramada de parinti, bunici, profesori care, intr-o forma sau alta, au abuzat de copii. Insa tampita asta de societate in care traim, accepta asta. iar cei care nu accepta, ori striga in zadar, ori incearca cu o floare sa faca primavara, ori tac malc si zic ca asta e viata si nu ai cum sa te lupti cu balaurii astia...
si ... am inteles ca a mai aparut o bona la tv azi
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
tuchita spune:
Ariel, io tot citesc si recunosc ca cea mai mare intrebare care ma roade si pe care n-o pot pune la topicul respectiv( ca sa nu zica lumea ca fac misto!) este - unde esteGuestus??
ariel_7000 spune:
tucule, eu am vrut sa-l intreb pe nenea bebe, daca e cumva guestus deghizat ...insa mr.G lipseste de o buna bucata de vreme de pe forum, se faceau speculatii cum ca el ar intra pe DC numai de la servici, acum un an zicea ca el are CO de 1 luna si ceva, deci, adunand 1+1 rezulta, Mr. G este in concediu si nu are acces la net ....saracul!!! cate a ratat in timpul asta! si cate o fi acumulat el...si nu a putut sa le spuna pe aici. pe el oare cine l-o fi traumatizat?
adriutaaaa, mesajul tau a fost primit! si DC a postat un articol cu numele propus de tine
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
clauclau spune:
Buna dragelor, dintre bagaje va salut si eu pe ziua de azi.
Ariel, Doamne, nu-mi vine sa cred prin ce ai trecut, sa ne fereasca Dumnezeu copiii de asa ceva.
Mai, cata dreptate aveti cu copiii lasati oarecum nesupravegheati in parc...eu am mereu probleme din cauza lor. Ajung sa-mi schimb locul si de cate 5 ori in 2-3 ore cat stau eu afara cu Rebecca. Practic parintii ii lasa sa faca ce vor ei, nu li se spune niciodata ca nu au voie , ei stau linistiti pe banca la 10 metri si copiii ajung sa chinuie alti copii. Nu v-am spus ce mi s-a intamplat saptamana trecuta...Rebi avea caruciorul ei de papusi si de la banca vecina venea mereu o fetita sa il ia, Rebe tipa, veneau in cele din urma ambii parinti ( si mama si tata) si ii luau cu frumosul caruciorul din mana. S-a intamplat asta de cel putin 5 ori deja ma plictisisem de scena, Maria ca asa o chema pe fetita venea sa-i smulga caruciorul Rebeccai care saracuta incepea si ea sa planga instant , dar ferit-a sfantul sa-i zica parintii Mariei ca "nu are voie", nu e bine ce face, nu e caruciorul ei, nu vrea fetita mea sa il dea, etcc. Nuuuuuu, dimpotriva, tatal ei a venit la un moment dat la mine si mi-a zis sa bag caruciorul in bagaj ca el nu poate sa-si tina fata legata. Am crezut ca mor, mi s-a ridicat parul in cap, cum nene, caruciorul meu, copilul meu, parcul public, imi zici tu mie ce sa fac cu jucariile copilului???? Doamne Dumnezeule, unde s-a ajuns???? Pai cum eu am grija de copilul meu si il pazesc in parc asa trebuie sa faci si dumneata, nu? Sau trebuie sa stai linistit pe banca la barfa? Oricum, era si needucat...mi-a zis sa ma duc pe camp ...si specimene de-astea sunt multe, trebuie mereu sa am grija unde ma asez , sa vad daca copiii respectivi sunt supravegheati caci din pacate sunt multi parinti care nu spun deloc copilului ca NU ARE VOIE, NU I SE CUVINE TOTUL. Iar acesti copii au ajuns sa-i imbranceasca pe ceilalti, sa le smulga jucariile si alte rautati de genul asta...
Sunt multe, multe de spus pe tema asta, dar nu mai am timp, am si mancarica Rebeccai pe foc, masina tocmai a terminat de spalat, casa toata e cu fundul in sus, noroc ca Paul cu piticii s-au dus pana jos la masina sa duca cate ceva...asa am putut sa intru putin la voi.
Sper sa mai pot intra putin pe seara...
mihutza11 spune:
Ariel mama prin ce ai trecut! nu imi vine sa cred..
mi-e ciuda si mie pe societatea asta.. ca se intampla atatea si atatea..
Tuchi bine ca a scapat si sora de bona aia, desi v-ati certat atunci..
Clau nasoala faza in parc..
ma bucr ca eu pana acum nu am vut parte de momente din astea.. si daca cumva Andra atenteaza la vreun copilut tot timpul ii explic ca jucaria nu e al ei si nu putem sa o luam asa pur si simplu.. dar nu prea are unde sa se intample asta ca nu prea mai iesim ca e ff cald..
in alta ordine de idei.. ieri am obs ceva: mi se parea ca ii mirosea o urechiusa.. stiu suna ciudat.. dar de la cercel.. si i-am scos cercelusul si era putin sange uscat acolo.. si ala mirosea.. am lasat-o fara cercei pana azi dimineatza..si cand am vrut sa ii pun cerceii i-a curs sange.. am mai patit asa dar la cealalta urechiusa, mai demult cand erau destul de prospete gauricile.. voua vi s-a intamplat? nu stiu ce sa fac.. sa o las cu cercei sau fara o perioada?
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
mihutza11 spune:
in alta ordine de idei:
HAI STEAUA!!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei