Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(39)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Am pus si eu cateva poze de la munte. Sper sa va placa.

http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5364402593158592466

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

frumoase poze face tati indian! si indienii si mami sint tare fotogenici!
Dar poza care-mi place cel mai tare e cea inedita: tati coseste
n-am mai vazut pe cineva cu coasa-n mina de vreo 30 de ani!!!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Pe mine m-a disperat cu obiectele pe care le baga in gura, suge tot, maini, isi coate ciorapii si ii suge, cearsaful de pe pat, umarul meu.
Mai si ma trage de par...ramane cu par in mana, si cand are nervi mari isi infige gherutele in obrajii mei...si tipa.

la fel face si Isabella
Vat despre san inca-i "indragostita" de san;ieri am fost plecata 3 ore si copii au ramas cu sotul ...Isabella de foame abia a inghitit 20ml lapte praf...Cand am ajuns acasa si am luat-o in brate prin haine vroia tzatza a papa tot ce era in ambele si nani

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

asa e si dragoana, disperata dupa tzitzi! cind o prinde incearca sa o molfaie si prin haine si, mai distractiv, cauta tzitzi si la tati

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Am revenit, dar conform zicalei aleia cu dusul la Paris bou si intors vaca. Adica tot nu mi s-a deschis. O sa ramin sa salivez si sa-mi imaginez (ceea ce poate e mai grav).

Am terminat si de citit (voi n-aveti somn noaptea, ca pe mine daca ma prinde 23 imi musc nervu' optic deja??), am vazut si poze de la nunta .

Citit Clavell ce ziceti voi acolo, mie Shogun mi-a placut cel mai mult si Virtejul cel mai putin - poate si unde am citit Shogun intii.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

pisico, linku trimetea gindu si retina la kama sutra
si io tot cu shogun incepui, sa vedem cum o sa-mi placa restul, te tin la curent!
cit despre aghioase, noi parca n-avem tragere de inima spre nani seara, dar si dimineata umblam cu scobitori in oki

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

fetelor, help, vreau si eu parole, alea alea, ca am si eu un pic de timp si vreau sa vad poze cu ghioceii.
tot bag eu la parole, dar nic.

din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

pus PM cu parola de cont comun pe picasa

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:

chato, e nasoala treaba. eu am avut si de la mijlocul sarcinii pana spre sfarsit ceva "noduri" in gat, dar ma bucuram dupa ce-am nascut ca nu mai am pb. de aseara de cand mi-a zis mama parca iar mi se pune nodul in gat.

eu dupa nastere n-am facut depresie. la noi in familie a facut tati

io zic ca, preventiv, nu strica ca toate sa facem o dozare hormonala, sa nu avem surprize mai incolo- se face usor, e o analiza de singe.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Au in ikea unul super fain cu doar 1 mil. E foarte practic, usor de srans si foarte colorat. Combinat cu clopotei legati de manute si de picioruse face toti banii
Al meu se distreaza de mama focului azi cu el

Cred ca revin cu poze

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Va rooooog care-mi cumparati si mie....va dau banii pls-dintre fetele din Bucuresti...va rog

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
sa stii ca si eu m-am apucat de literatura grea. acum citesc karenina,mai am cateva pagini din primul volum.25 martie 2009
Aris, si eu tot karenina citesc, tot pe la primul capitol sunt.Aaaa, si la fel am patit si eu cu Davidutul mariner...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

chato, e nasoala treaba. eu am avut si de la mijlocul sarcinii pana spre sfarsit ceva "noduri" in gat, dar ma bucuram dupa ce-am nascut ca nu mai am pb. de aseara de cand mi-a zis mama parca iar mi se pune nodul in gat.

eu dupa nastere n-am facut depresie. la noi in familie a facut tati

io zic ca, preventiv, nu strica ca toate sa facem o dozare hormonala, sa nu avem surprize mai incolo- se face usor, e o analiza de singe.

Toulouse, la ville rose

Heheheeee....nu ca n-ai avea dreptate cind ne trimiti la analize, da' cu usoru' n-ai nimerit-o, cel putin in ce ma priveste. Io anu trecut, inainte sa ramin insarcinata, am avut vreo 3 luni de zile senzatia de corp strain in git. M-am rugat de toti medicii ORL si generalisti sa imi dea o trimitere sa fac un dozaj de hormoni tiroidieni, au zis ca nu cred ca e nevoie. M-am dus la un laborator privat si am zis ca platesc analiza, si nu au vrut sa mi-o faca fara trimitere. M-am dus la endocrinolog, eram disperata, aia a zis ca nu- mi da sa fac asa analiza ca nu e cazul, mai bine ma intorc la ORL sa fac o biopsie din ganglionii din zona (si-s multi ai dreaku) sa vedem daca nu e o reactie pretumorala. M-am intors la ORL unde mi-au facut un sondaj naso-faringian, mi-au aratat pe ecran ca nu se vede nimic modificat. In cele din urma m-a vazut un medic pe care il gasisem la intimplare pe net, profeseaza in Pascani, care e un orasel in jud Iasi, prapadit si vai de el, mi s-o uitat in nas cu niste instrumente de cind era bunica fata, mi-a zis ca am o rinita cronica atrofica si mi-a dat tratament: spalaturi nazale cu apa cu sare (sa trag pe nas pina ma inec, e de nota 11 senzatia), inhalatii cu ceai de galbenele, si picaturi cu colargol, care e de fapt azotat de argint, care cauterizeaza zonele de mucoasa hiperdezvoltata - din nou, senzatia e unica, ustura pina in creier. Si a naibii treaba, colargolul l-am intrerupt dupa o saptamina ca am aflat ca-s gravida si nimeni nu mi-a zis daca il pot folosi sau nu, si mi-a trecut cu apa cu sare si inhalatiile lu peste prajit. Oricum, desi m-am lungit, ideea era ca la Iasi titrul hormonilor tiroidieni e o chestie misterioasa care tine de niscai societati secrete, pare-se...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

eu am dat 6 mil pe analize pt tiroida, gine mi-a zis ca rezolvam pb dupa nastere.
credeam ca am scapat

s-a trezit mieunica, iesim afara ca-i numai bine de ....plimbat carutul gol, iar pisicuta in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Neatza fetele!

MADGY, bine ai venit!
GIGELICO... m-ai terminat cu nervii cu tava aia de tiramisu. Fie-ti mila de o impiedicata in ale dulciurilor si da-mi reteta, please!
OLISHKA... esti atat de frumoaaaasaaaaa! Sa fiti fericiti si sanatosi!

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput