Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(39)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetele pana la urma mi-a picat concediul; cristi e abia angajat si m-am gandit ca ar da ca naiba sa plece la o luna de la angajare in concediu. am vorbit si cu sotia sefului (care-mi e prietena super buna) si parca tindea sa zica si ea ca mine; deci.... pa pa concediu; asa-l asteptam de' nu va imaginati, dar stiu ca e un servici super bun si nu vreau sa-si faca probleme cu sefii mari. stiu ca e hotararea cea mai buna, dar ma simt ca naiba cand stiu ca nu am nici o perspectiva de relaxare pe undeva;chiar m-a pufnit plansul dupa ce am vb cu cristi la telefon si i-am zis sa nu incerce sa-si ia concediu. la munte cum sa pleci un weekend cand faci 7 ore pana la brasov?????????? decat sa-l chinui pe mutzu in masina cu orele... mai bine rabd eu; sunt depresivaaaaaa

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Dumnezeule, cat de cald poate fi azi (uitasem senzatia, dupa cateva zile racoroase!); lui Sophiphi i-am facut umbra in camera si asa o imbie la soooomn...dimineatza a dormit legat de la 6 la 11, m-am gandit:"ahaaa, ziua poti dormi fara sa te roada foamea la stomacel, da' noaptea tot la 3 ore ma trezesti in tzocait de degete!". La 12 am plecat la cumparaturi si am lasat-o hlizindu-se la carusel, acum cand m-am intors am gasit-o dormind dusa iarasi...da' nu-i bai ca bag o juma de lebenitza la jgheab si ma trantesc si io in pat, ca doar ce am de facut?!
Olishka, ati fost niste frumoshi, tu parca esti din basme...Mi-ar fi placut sa bagi si cate-o iexplicatie la poze, sa stiu si eu care e mama, care e soacra blabla...Am recunoscut chitzibushul, sora blonda, fratele calugar-parinte...si pe bebe David cand a aparut in poze, ca pana atunci si eu ma miram cand erau alti bebelusi ca arata asa schimbat...dar apoi i-a aprut mutritza inconfundabila
Shasa, ce scumpete e Petru...toata gashca de fapt. Da' tu parca ai cand ochi albastri cand verzi, asa e?
Chatonelo, pisigri & co, m-ati innebunit cu shogunul vostru, noi avem in biblioteca mai toate cartile lui Clavell, parintii erau fani, dar pe mine zau de m-a tras vreodata atza sa le citesc!! Ziceti voi ca-s bune?! Io aveam impresia ca-s niste siropuri cu harakiristi, dar zau ca m-ati facut curioasa, o sa le iau la scarmanat:)))
Imi vine s-o trezesc pe Sophiphi ca tzitza stanga mereu imi face figuri, de trec 3 ore fara sa fie supta mi se intaresc ceva canale pe-acolo si-o simt ca pe un bidon cu lapte...voi nu aveti mult mai multa productie la un san decat la altul? La mine stanga a fost mereu mai productiva, de multe ori trebuia sa-i dau consecutiv la stanga, desi frumos si logic ar fi fost sa alternam la fiecare masa, nu?:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Chatonelo, pisigri & co, m-ati innebunit cu shogunul vostru, noi avem in biblioteca mai toate cartile lui Clavell, parintii erau fani, dar pe mine zau de m-a tras vreodata atza sa le citesc!! Ziceti voi ca-s bune?! Io aveam impresia ca-s niste siropuri cu harakiristi, dar zau ca m-ati facut curioasa, o sa le iau la scarmanat:)))
Imi vine s-o trezesc pe Sophiphi ca tzitza stanga mereu imi face figuri, de trec 3 ore fara sa fie supta mi se intaresc ceva canale pe-acolo si-o simt ca pe un bidon cu lapte...voi nu aveti mult mai multa productie la un san decat la altul? La mine stanga a fost mereu mai productiva, de multe ori trebuia sa-i dau consecutiv la stanga, desi frumos si logic ar fi fost sa alternam la fiecare masa, nu?:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Le-am citit le am si-n biblioteca..imi plac f mult
Eu stiu ca au urmatoarea ordine pentru citire:
-shogun
-nobila casa
-tai-pan
-changi
-vartejul
-gai-jin.

Din pacate nu mai am timp sa citesc romane pentru sufletul meu ..dar am ajuns la"colectia adevarul"-in fiecare zi 2-3 povesti din colectie
Chiar nu ma poate nimeni ajuta ...nu am Ikea in Ct .Trimit bani -cui se ofera- imediat.Doresc si eu pentru fata un centru de activitati din acela la acel pretPLS

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Capitol Nou

24+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Mabebei si eu vreau sa ma intorc la munca pe la sfarsitul lui septembrie... deci cred ca o sa incep diversificarea cat de curand chiar dak acu e alaptat exclusiv bestiocul

Magdy bine ai venit

pisigri din cate am observat astia mici fac scandal o ora jumatate in timpul zilei si dupa reprezentatie dorm 30-40 de minute, deci e ceva normal. Am observat ca dak ma joc cu bestia bine de tot inainte pica lat si nu mai maraie

Vad ca sunt multe fete din BrailaNe alaturam si noi. Am crescut in Viziru 3 dar am imigrat in bucuresti la 18 ani

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Si eu care ma credeam pasarea sihastra pe aici.

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput